Bill Gates: Cred ca Donald Trump va fi asasinat precum JFK

by Miliardarul Microsoft, Bill Gates a dat de inteles, intr-un interviu CNB, de marti ca Donald Trump ar putea avea acelasi sfarsit precum Kennedy prin faptul, ca a spus ca daca Trump va inainta procesul de inovatie americana, inlaturand anumite bariere, va fi un fel de Kennedy. Aceasta comparatie e destul de ciudata, stiind ca JFK este renumit pentru asasinarea sa, dupa ce a vorbit impotriva societatilor secrete. loading... Miliardarul Gates a afirmat ca a vorbit cu Trump deja la telefon pentru prima oara, desi aveau cunostinte comune. 286 total views, 9 views today Related PostsINCREDIBIL!!!! Serialul Simpsons nu a prezis doar […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Miliardarul Microsoft, Bill Gates a dat de inteles, intr-un interviu CNB, de marti ca Donald Trump ar putea avea acelasi sfarsit precum Kennedy prin faptul, ca a spus ca daca Trump va inainta procesul de inovatie americana, inlaturand anumite bariere, va fi un fel de Kennedy.

Aceasta comparatie e destul de ciudata, stiind ca JFK este renumit pentru asasinarea sa, dupa ce a vorbit impotriva societatilor secrete.

loading...

Miliardarul Gates a afirmat ca a vorbit cu Trump deja la telefon pentru prima oara, desi aveau cunostinte comune.

287 total views, 10 views today

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Came

Despre Came