Email-urile lui Hillary Clinton nu sunt atat de grave, decat ca dezvaluie trafic de copii| ceva normal pentru o preoteasa illuminati!!!

by Ce au in comun Hillary cu Iohannis? Traficul de copii! Nu uitati ca emailurile lui Hillary Clinton, dezvaluie traficul de copii. Emailurile au fost sparte de romanul Guccifer, moment in care SUA a aflat ce persoana vroiau sa puna in fruntea tarii. Incredibil ca lumea a mai votat-o pe Hillary. Au avut incredere oarba in presa care i-a mintit atitia ani. loading... 379 total views, 29 views today Related PostsSatanistele Lady Gaga si Katy Perry ( care a recunoscut ca si-a vandut sufletul ) sunt devastate de faptul ca TRUMP a castigat alegerileIntreaga presa tace cu privire la Guccifer, hackerul roman […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce au in comun Hillary cu Iohannis? Traficul de copii! Nu uitati ca emailurile lui Hillary Clinton, dezvaluie traficul de copii. Emailurile au fost sparte de romanul Guccifer, moment in care SUA a aflat ce persoana vroiau sa puna in fruntea tarii. Incredibil ca lumea a mai votat-o pe Hillary. Au avut incredere oarba in presa care i-a mintit atitia ani.

1

loading...

380 total views, 30 views today

Related Posts

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Came

Despre Came