Un nigerian a transformat dintr-o broscuta, o masina ce functioneaza cu energie solara si eoliana

by Un student nigerian pe nume Oyeyiola a uimit lumea, dar si oameni de stiinta precum profesori universitari cu inventia sa. A realizat o masina care functioneaza cu energie gratuita, iar intreaga investitie nu a costat mai mult de 6000 de dolari. Puteti vedea in clip mai multe detalii. loading... desi dureaza cam 5 ore pana se incarca bateriile, nigerianul a afirmat ca vrea sa dezvolte proiectul pana va deveni accesibila la orice ora si pana cand va deveni masina Nigeriei in viitor. Sursa: Worldtruthtv.   44 total views, 15 views today Related PostsPrin semnul crucii ne protejam chakrele ( punctele energetice) […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un student nigerian pe nume Oyeyiola a uimit lumea, dar si oameni de stiinta precum profesori universitari cu inventia sa. A realizat o masina care functioneaza cu energie gratuita, iar intreaga investitie nu a costat mai mult de 6000 de dolari. Puteti vedea in clip mai multe detalii.

loading...

desi dureaza cam 5 ore pana se incarca bateriile, nigerianul a afirmat ca vrea sa dezvolte proiectul pana va deveni accesibila la orice ora si pana cand va deveni masina Nigeriei in viitor.

Sursa: Worldtruthtv.

 

45 total views, 16 views today

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Came

Despre Came