† Și-a dat demisia directoarea de la Barnevernet din Tromso, unde locuiește familia Nan!

Distribuie!by REMUSCARI? Directoarea de la Barnevernet din orasul Tromso, Enhetsleder Elizabeth Kræmer, si-a dat demisia în urma cu 2 saptamani impreuna cu alți angajati în urma neregulilor si acuzatiilor aduse protectiei copilului din Tromso. Kraemer are o noua functie, este acum consilier la Departamentul de Educație orașului si nu va mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
REMUSCARI? Directoarea de la Barnevernet din orasul Tromso, Enhetsleder Elizabeth Kræmer, si-a dat demisia în urma cu 2 saptamani impreuna cu alți angajati în urma neregulilor si acuzatiilor aduse protectiei copilului din Tromso.
Kraemer are o noua functie, este acum consilier la Departamentul de Educație orașului si nu va mai lucra de loc cu protectia copilului. Directorul municipal, Kari Henriksen spune ca pierde un bun lider, dar intelege decizia demisiei. Impreuna cu ea si-au dat demisia si alti functionari.
 
Dupa multa critica – de notat- a fost un caz in care Protectia Copilului a inchis un caz prin telefon, dupa  o  convorbire cu mama. Din acea convorbire singulara, mama a fost diagnosticata cu probleme psihice. Problema nu este doar ca a fost diagnosticata intr-o convorbire telefonica si nu fata in fata, dar nici macar nu a fost diagnosticata de un psihiatru, ci de un functionar CPS.

Oficialitatile din municipalitatea Tromsø au pus la îndoială anterior acuzatiile si critica ca Protectia Copilului isi desfasoara activitatea ‘intr-un mediu de lucru sărac si a unei culturi predominante a fricii’. De data aceasta se va implica si  guvernatorul districtului printr-o investigatie.

 

Din articol, se pare ca o asociatie, ‘Asociatia Nationala de Ingrijire a Copilului’ e cea care a pus presiune pe CPS cu acuzatii de inselaciuni si ascunderea infractiunilor savarsite de CPS. Printre altele, aceaste organizatie a cerut ca municipalitatea sa folosească un expert extern pentru a revizui mediul de lucru la CPS.
 
Directorul municipal, Kari Henriksen nu neaga ca a existat o presiune media asupra serviciului protectiei copilului. Directorul Kari Henriksen nu specifica care mass media a pus presiune, cea interna sau si cea internationala.
 Acum, sa deschida o investigatie urgenta si sa dea copiii familiei Nan inapoi!
 
Trad. AGNUS DEI
http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2016/02/si-dat-demisia-directoarea-de-la.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

De ce bea regina Elisabeta a Angliei doar vin romanesc, sau sange romanesc? Motivul este uimitor!
Tot mai multe lume moare fulgerator de boli de ficat dar nimeni nu face legatura cu CHEMTRAILS, bacteriile din spitale si alimentatia din supermarketuri
Ceausescu a scos Romania din Evul Mediu in care fusese tinuta de Casa Regala si de Imperiul Habsburgic
Bunicul uneia dintre adolescentele omorâte: fetele au fost ucise pentru TRAFIC DE ORGANE. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om.
Un preot călugăr, scrisoare deschisă lui Iohannis: Nimic NU dovedește că respectați CREDINȚA și valorile acestui NEAM. Vreți să fiți președintele nostru sau un STĂPÂN STRĂIN peste hotarele României?
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE | Ritual „Cosa Nostra” la vârful MAI! Daca asa se procedeaza in tara asta nici nu e de mirare unde s-a ajuns!
Noi suntem romani, nu suntem romani....UE si FMI sunt aici pe veci stapani.... ( Casa Regala, masoneria si illluminati sunt stapani)
Tezaurul Romaniei este ascuns in Germania, nu in subsolurile Moscovei!
Nicu Ceaușescu ( acuzat de genocid), în 25 august 1990: Mă consider nevinovat față de faptele pe care Procuratura le pune în sarcina mea
Generația celor de 40 de ani, în momentul în care va dispărea, va fi un dezastru maxim, pentru că nu vine nimic din urmă| capitalismul post-revolutionar e de vina!
Cum prezentau britanicii România în anul 1964. Un videoclip color de excepție!
Atentie: De ce nu trebuie sa cumperi niciodata legume si fructe ce poarta etichete inscriptionate cu cifra 8
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite