1 mai 1776 – ziua infiintarii sectei Iluminatilor din Bavaria de catre masonul Adam Weishaupt ! Noul Testament Diabolic al Iluminatilor de Bavaria si Marele Congres al Iluminatilor de la Wilhelmsbad din 17 iulie 1782 – totul in drumul catre Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !

Distribuie!by In 1773, pe o strada din Frankfurt (Germania), acasa la evreul Mayer Amschel au participat 12 evrei bogati, ce acordau credite. La aceasta intalnire s-a elaborat un plan de dominare a planetei de catre liniile genealogice ale Anunnaki-lor ( casa regala), plan numit “Protocoalele Inteleptilor Sionului”. Planurile acestea au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In 1773, pe o strada din Frankfurt (Germania), acasa la evreul Mayer Amschel au participat 12 evrei bogati, ce acordau credite. La aceasta intalnire s-a elaborat un plan de dominare a planetei de catre liniile genealogice ale Anunnaki-lor ( casa regala), plan numit “Protocoalele Inteleptilor Sionului”.

Adam_Weishaupt_Jesuit_NWO_Plan

Planurile acestea au fost secrete pana in anul 1901, cand printr-o intamplare, acestea au cazut in mana profesorului rus, S. Nilus, care le-a publicat. Victor Marsden, le-a tradus in engleza in anul 1921, un exemplar aflandu-se la British Museum din Londra.


Protocoalele Sionului se afla la Londra, la British Museum. Deputatul evreu, Malone, din Camera Deputatilor englezi a cerut în 1906 ca Parlamentul sa ordone distrugerea acestei carti. Guvernul englez nu a putut satisface aceasta cerere, motivând în scris: „ne temem ca legea nu ne da nici o posibilitate de a suprima aceasta publicatie”.

Pentru a va întari convingerea ca limbajul Iluminatilor, al sionistilor este acelasi în Protocoalele Sionului si în Testamentul satanic, avem nenumarate exemple. Unul dintre ele îl reprezinta cartea sionistului Jules du Mesnil-Marigny „Istoria economiei politice a popoarelor vechi”, aparuta în 1878, la Paris, volumul 2, pagina 275. Scriitorul evreu Mesnil-Marigny prezicea în 1878 atotputernicia statului Israel.


El scria:

„În aceasta perioada deînceput, aurul are putere nemarginita. Nu este aurul acela care decide ci noi.”[1]

Dupa cum s-a scris foarte mult despre ziua de „1 mai” in fiecare an, cel putin de vreo 3 ani s-a scris masiv in data acestei zile, voi da citire unui articol prezent pe News.ro

În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat 1 mai Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor lumii, diversele manifestări căpătând amploare pe măsură ce autoritățile au convenit cu sindicatele ca această zi să fie liberă.

Reducerea normei orare zilnice de lucru stă la originea semnificației zilei de 1 mai, de sărbătoare internațională a lucrătorilor. În anul 1872, circa 100 de mii de lucrători din New York, majoritatea din industria construcțiilor, au demonstrat, cerând reducerea timpului de lucru la 8 ore.
Data de 1 mai apare, pentru prima dată, în legătură cu întrunirea, din anul 1886, a Federației Sindicatelor din Statele Unite și Canadei (precursoarea Federației Americane a Muncii).

George Edmonston, fondatorul Uniunii Dulgherilor și Tâmplarilor a inițiat introducerea unei rezoluții care stipula ca: „8 ore să constituie ziua legală de muncă de la, și după 1 mai 1886”, sugerându-se organizațiilor muncitorești respectarea acesteia.
La data de 1 mai 1886, sute de mii de manifestanți au protestat pe tot teritoriul Statelor Unite. Însă, cea mai mare demonstrație a avut loc la Chicago, unde au mărșăluit 90 de mii de demonstranți, din care aproximativ 40 de mii se aflau în grevă. Rezultatul: circa 35 de mii de muncitori au câștigat dreptul la ziua de muncă de 8 ore, fără reducerea salariului.
Dar, ziua de 1 mai a devenit cunoscută pe întreg mapamondul în urma unor incidente violente, care au avut loc trei zile mai târziu, în Piața Heymarket din Chicago. Numărul greviștilor se ridicase la peste 65.000. În timpul unei demonstrații, o coloană de muncitori a plecat să se alăture unui protest al angajaților de la întreprinderea de prelucrare a lemnului „McCormick”. Poliția a intervenit, 4 protestatari au fost împușcați și mulți alții au fost răniți.

În seara aceleași zile, a fost organizată o nouă demonstrație în Piața Haymarket. Din mulțime, o bombă a fost aruncată spre coloana de polițiști. Au fost răniți 66 de polițiști, dintre care 7 au decedat ulterior. Poliția a ripostat cu focuri de armă, rănind două sute de oameni, din care câțiva mortal. În urma acestor evenimente, 8 lideri anarhiști, care aparțineau unei mișcări muncitorești promotoare a tacticilor militante, violente, au fost judecați.

Muncitorii din Anglia, Olanda, Rusia, Italia, Franța și Spania au adunat fonduri pentru plata apărării. În urma procesului, 7 dintre aceștia au fost condamnați la moarte (doi având ulterior pedeapsa comutată la închisoare pe viață) și unul la 15 ani închisoare.
Șapte ani mai târziu, o nouă investigație i-a găsit nevinovați pe cei 8. Cine erau respectivii? August Spies, Albert Parsons, Adolph Fischer, George Engel, Louis Lingg, Michael Schwab, Samuel Fielden si Oscar Neebe, dintre care cinci germani si unul de origine germana. Unii au considerat ca de fapt au fost evrei.

Nu stim sigur, insa se stie ca in Germania miscarea anarhista si comunista era aproape in totalitate coordonata de catre personaje apartinand acestei nationalitati…
În anul 1888, la întrunirea Federației Americane a Muncii s-a stabilit ca ziua de 1 mai 1890 să fie data pentru susținerea, prin manifestații și greve, a zilei de muncă de 8 ore. Dar, în anul 1889, social–democrații afiliați la așa–numita Internațională a ll–a, au stabilit, la Paris, ca ziua de 1 mai să fie o zi internațională a muncitorilor.

La 1 mai 1890, au avut loc demonstrații în SUA, în majoritatea țărilor europene, în Chile, Peru și Cuba. După aceasta, 1 mai a devenit un eveniment anual. Până în 1904, Internaționala a ll-a a chemat toți sindicaliștii și socialiștii să demonstreze energic, pentru „stabilirea prin lege a zilei de muncă de 8 ore, cererile de clasă ale proletariatului și pentru pace universală”.

La scurt timp, Federația Americană a Muncii s-a dezis cu totul de 1 mai, celebrând în schimb Labor Day („Ziua Muncii”), anual, în prima zi de luni a lui septembrie. Pe 28 iunie 1894, Congresul SUA a adoptat un act confirmând această dată ca sărbătoare legală. Această decizie a fost luată pentru a repara ofensa adusă greviștilor de la Sindicatul American al Căilor Ferate și al căror protest fusese înăbușit prin trimiterea de trupe. Ziua Muncii în SUA este asimilată grătarelor, autostrăzilor aglomerate și ca ultimul lung week-end al verii.

Şi totuşi … ce serbam de 1 Mai ?

1 Mai e ziua de înfiinţare a sectei Illuminati. La 1 mai 1776, în Bavaria, un doctor în teologie – Adam Weishaupt – a fondat societatea “Vechii Căutători de Lumină din Bavaria”, care va deveni în scurt timp cunoscută sub denumirea de “Ordo Illuminati” (Ordinul Iluminaţilor).
Adorarea focului şi a Soarelui, simbolurile organizaţiei Illuminati, sunt insa practici religioase mult mai vechi, de origine celtica si germanica… ba chiar mult mai veche!

1 Mai nu are nimic de-a face cu ziua internaţională a muncii, ci reprezintă de fapt aniversarea înfiinţării sectei francmasonice Illuminati (1 mai 1776) de către Adam Weishaupt. Această societate Illuminati a fost şi este una malefică şi ocultă, stând la baza declanşării unor evenimente tragice din istoria omenirii (ca primul sau cel de-al doilea război mondial).
Fondatorul sectei Illuminati a ales ziua de 1 mai pentru înfiinţarea acestei organizaţii din următoarele 2 motive:

(1) Adorarea focului constituia baza celor mai înalte mistere ale sectei Illuminati. Adam Weishaupt a scris discipolului său devotat, Zwack, faptul că el aduce la lumină vechiul sistem al perşilor: “Alegoria în care Misterele şi Înaltele Grade trebuie înveşmântate o reprezintă adorarea focului şi întreaga filozofie a lui Zoroastru sau a vechilor perşi, care astăzi a rămas doar în India. De aceea, în gradele mai înalte ordinul este denumit „Adorarea focului”.

(2) În comunicarea dintre membrii fondatori ai organizaţiei Illuminati, cuvântul Illuminati era simbolizat cu un punct în jurul unui cerc, acest simbol reprezentând întotdeauna Soarele (şi egiptenii simbolizau Soarele – Zeul Raastfel).

Festivalul Beltane de 1 mai punea accent atât pe Soare, cât şi pe adorarea focului – cele 2 elemente principale ale organizaţiei Illuminati; aşadar, ziua de 1 mai era perfectă pentru înfiinţarea sectei Illuminati.
Exista si o altă conexiune, puţin cunoscută: cea dintre ziua de 1 mai şi sărbătoarea Beltane.

Alegerea de către Weishaupt a datei de 1 mai ca zi a înfiinţării sectei sale oculte n-a fost una întâmplătoare; ea este legată de festivalul păgân de origine irlandeză Beltane, care marchează distanţa de mijloc dintre echinocţiul de primăvară şi solstiţiul de vară. Însăşi cuvântul “Beltane” este unul interesant; înseamnă “a aduce focul” sau “Focul lui Baal”.
O lucrare a lui Gordon Ireland “Beltane – 1 mai” spune astfel:

“Beltane este unul din cele 4 festivaluri celtice ale focului şi probabil este cel de-al doilea festival important, după Samhain (1 Noembrie). Beltane este un festival al Soarelui, fiind ţinut în timpul zilei. Cea mai importantă parte din Beltane îl constituie focurile. Celţii irlandezi stingeau toate focurile cu o noapte înainte de festival, şi le aprindeau a doua zi, în timpul lui Beltane. Mai târziu, în timpul lui Beltane, celţii aduceau un viţel de sacrificiu, pe care îl treceau printre două focuri, pentru a purifica întreaga cireadă.”

Dupa cum vedem este masiv implicat zeul, adica reptilianul Baal caruia ii se inchinau toate ritualurile druidice care constau in arderea de vie a unei fiinte, initial se ofereau ofranda animale, dar „zeii” intre ei folosesc deobicei copii (fiinte pure).
Dupa cum spunea si Arizona Wilder in documentarul „Revelatiile unei Mari Preotese” in aceste zile foarte speciale, in special cea de azi, se fac masiv sacrificii umane, in special de cei din marile familii regale si nobiliare.

Mai pot adauga ca 1 Mai conform calendarului druidic inseamna sfarsitul razboiului care deobicei se declanseaza pe data de 29 Martie (exemplu: razboiu din libia si cel din 2003 din irak – invazia) si se opreste pe data de 1 Mai sau „Noaptea Mestecenilor” in care druizii o adora pe „sfanta” Walburga, un fel de fecioara maria pt druizi.

Vreau sa fiu destul de clar: nu toti druizi sint niste oameni rai, in niciun caz, in doctrina druidica se stiu multe leacuri medicale care le intrec pe cele de azi, dar cum orice padure are uscaturile ei, eu ma refer la acele „uscaturi”.

Noul Testament Diabolic al Iluminatilor de Bavaria ! Descoperirea sa a dus la persecutarea adeptilor lui Adam Weishaup! Adam Weishaupt, incepuse deja sa uneasca cat mai multe loji masonice !

„Societatea secretă „Iluminaţii din Bavaria” a fost fondată în 1776 şi scoasă în afara legii de către statul bavarez în 1785 (la mai puţin de 10 ani de la înfiinţarea sa), după descoperirea unor documente secrete care dezvăluiau planurile „Iluminaţilor” de a organiza revoluţii pentru răsturnarea monarhiilor europene. În mai puţin de 10 ani de existenţă, această societate secretă şi-a pus amprenta asupra evoluţiei ulterioare a istoriei europene, dar şi asupra celorlalte societăţi secrete, precum Francmasoneria.

A fost pentru prima dată când au fost scoase la lumină planurile secrete ale celor care conduc din umbră această planetă: „Noul Testament Diabolic”, care le aparţine Iluminaţilor din Bavaria seamănă surprinzător de mult cu Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni. Modul surprinzător şi miraculos în care s-au petrecut lucrurile arată fără îndoială intervenţia divină salutară: un mesager secret a fost lovit de trăznet şi datorită documentelor găsite de Poliţie asupra lui s-a făcut o percheziţie la reşedinţa conducătorului organizaţiei, Adam Weishaupt. Prin intermediul deconspirării Iluminaţilor din Bavaria s-a putut afla despre planurile oculte de dominare a lumii de către un grup restrâns de oameni.

Înfiinţarea, scopul şi organizarea

Societatea secretă Iluminaţii din Bavaria a fost fondată în 1776 sub faţada unei organizaţii politice care avea ca scop oficial declarat „eliminarea condiţiilor negative din societate pentru a le reda oamenilor o viaţă fericită şi normală” – stabilirea unei societăţi utopice, în care va fi abolită proprietatea privată. Implicit, organizaţia se opunea monarhiei şi bisericii.

Fondatorul său este Adam Weishaupt, un evreu convertit la catolicism care a fost educat într-o mănăstire iezuită şi a devenit apoi profesor universitar. Jan Van Helsing afirmă în lucrarea sa „Organizaţiile secrete şi puterea lor în secolul XX” că cel care a „comandat” înfiinţarea acestei societăţi secrete a fost de fapt bancherul Rotschild care l-a contactat pe Weishaupt în 1770 şi l-a însărcinat cu fondarea acestui ordin secret. Printre altele, chiar denumirea aleasă viza crearea unei confuzii pentru a arunca praf în ochii celor care cercetau existenţa şi activitatea grupului secret al aşa-zişilor „Iluminaţi” care conduc din umbră planeta şi societatea umană şi se consideră „elita” umanităţii.

Ca majoritatea societăţilor secrete, şi aceasta avea o organizare ierarhică strictă alcătuită din 13 grade. Numai cei care se dovedeau capabili să păstreze intacte secretele unui anumit nivel puteau accede la următorul. Ne putem reprezenta această structură şi ca pe nişte cercuri concentrice, ascesiunea ierarhică fiind echivalentă cu accederea la un cerc aflat mai aproape de interiorul organizaţiei. Cei aflaţi pe treptele de jos sau la exterior nici nu ştiau de existenţa unor grade superioare.

Iluminaţii Bavarezi au împrumutat mult de la iezuiţi: sistemul de a spiona şi de a face rapoarte, testarea slăbiciunilor membrilor, tactica de defăimare. Weishaupt a reuşit să atragă multe personalităţi marcante din Bavaria (actualmente cea mai mare provincie în Germania) în organizaţia sa; se spune că şi Mozart şi Goethe s-au numărat printre membri.

Descoperirea planurilor secrete de creare a Noii Ordini Mondiale a dus la închiderea organizaţiei

Pe 17 iulie 1782 a avut loc Congresul de la Wilhelmsbad, unde Iluminaţii Bavarezi au creat o alianţă cu masonii din lojile engleze şi franceze. Ce s-a discutat la acest Congres a fost ţinut în foarte mare secret. De exemplu, o personalitate a epocii, contele Virieu, mason care a participat la acest Congres, îi împărtăşea unui prieten: „Nu pot să-ţi dezvălui ce s-a hotărât la acest congres. Pot numai să-ţi spun că este mult mai grav decât crezi tu. Conspiraţia care s-a pus aici în mişcare este atât de perfect organizată încât nu e scăpare pentru monarhie şi biserică.”

Adevăratele planuri ale Iluminaţilor din Bavaria au ieşit la iveală odată cu publicarea „Noului Testament Diabolic”. Intervenţia divină a jucat un rol principal în revelarea acestuia: un curier al Iluminaţilor a fost lovit de trăznet când călătorea de la Frankfurt la Paris cu documente compromiţătoare asupra sa. Deşi curierul a murit, documentele au rămas intacte şi au fost găsite de poliţişti. S-a făcut apoi o percheziţie la domiciliul asistentului lui Weishaupt şi în urma documenteler găsite, mai ales a descoperirii Planului pentru crearea unei Noi Ordini Mondiale, organizaţia a fost scoasă în afara legii, iar Weishaupt a fost arestat.(imaginea alăturată, prezentă şi pe bancnot a dolarului american este chiar simbolul Iluminaţilor din Bavaria)

Se spune că Weishaupt ar fi reuşit să fugă la Moscova şi să-şi continue activitatea prin intermediul Lojii Marelui Orient (fondată în acea perioadă în Franţa) pentru a declanşa Revoluţia Franceză. Se pare că tot el a colaborat cu Karl Marx pentru redactarea „Manifestului Partidului Comunist”. Unele surse afirmă că Weishaupt ar fi sfârşit asasinat chiar de cei care i-au comandat înfiinţarea acestei societăţi secrete, pentru că a continuat să folosească termenul de „iluminaţi”.

În 1997, în Spania, s-a înfiinţat o organizaţie de tip masonic care susţine că este continuatoarea tradiţiei „Iluminaţilor din Bavaria”.

loading...

Vă prezentăm în continuare un fragment din documentul care dezvăluie adevărata ideologie a „Iluminaţilor”. Acest document este chiar cel care a fost descoperit de autorităţile bavareze. Principele Bavariei a hotărât publicarea lui pentru a preveni astfel toate casele regale europene. În mod evident, acest avertisment a fost ignorat. Sângeroasa revoluţie franceză care a izbucnit în 1789 şi a detronat monarhia franceză, precum şi şirul de revoluţii care i-au urmat erau prevăzute în acest plan.

Noul Testament Diabolic – adevărata ideologie a Iluminaţilor din Bavaria

„Primul secret privind felul în care se poate manipula societatea este supremaţia asupra opiniei publice. Prin aceasta, se poate semăna între oameni atâta sciziune, îndoială şi păreri contradictorii încât ei nu se mai pot descurca în zăpăceala colectivă şi sunt convinşi că nu pot avea o părere personală. Trebuie dezvăluite pasiuni în rândul maselor şi răspândite scrieri murdare şi lipsite de spiritualitate. Menirea presei este să dovedească neputinţa neiluminaţilor în domeniul treburilor publice şi în cel religios.

Al doilea secret este de a pune în mişcare toate slăbiciunile şi defectele omeneşti, patimile, greşelile până ce oamenii nu se mai pot înţelege între ei. Trebuie combătută tăria personalităţii; nimic nu este mai periculos pentru noi decât aceasta. Dacă această calitate este dublată de putere spirituală creativă atunci ne poate dăuna mai mult decât milioane de oameni la un loc. Prin invidie, ură, discordie şi război, prin foamete, lipsuri şi molime, toate popoarele vor fi atât de slăbite, încât nu vor şti cum să iasă din impas, decât dacă se supun voinţei noastre, a Iluminaţilor.

Un stat care este epuizat de prefaceri sau conflicte interne va fi, în orice caz, o pradă uşoară pentru noi. Vom obişnui popoarele să ia aparenţele drept monedă adevărată, să se mulţumească cu superficialităţi, să alerge numai după plăceri, să se epuizeze căutând mereu ceva nou, pentru ca în sfârşit să asculte de noi, Iluminaţii. Iar noi vom răsplăti masele cu venituri adecvate pentru supunerea lor. Prin degradarea morală a societăţii, oamenii vor pierde credinţa în Dumnezeu. Prelucrate prin scrieri şi comunicări directe, discursuri, discuţii, masele vor fi educate în spiritul nostru, al Iluminaţilor.

Prin şarlatanii şi vorbe goale, oamenii trebuie sustraşi pentru ca să nu poată gândi cu mintea lor proprie. Oratorii politici instruiţi de Iluminaţi trebuie să bată atâta monedă pe conceptele de libertate şi democraţie, încât oamenii să fie dezgustaţi de discursuri de orice nuanţă politică ar fi ele. Ideologia Iluminaţilor însă trebuie să le fie inoculată necontenit. Masele sunt oarbe, nesocotite şi lipsite de critică, deoarece nu au ce căuta în treburile statului. Ele trebuie stăpânite făcându-li-se dreptatea cuvenită, dar extrem de sever şi cu brutalitate.

Dominaţia mondială se obţine numai pe căi ocolite, prin subminarea selectivă a libertăţilor, prin legi, prin ordine a electoratului prin presă, prin educaţie şi metode de învăţământ, dar mai ales sub stricta ţinere în secret a activităţilor noastre. Guvernele trebuie hărţuite până când, de dragul liniştii, să fie dispuse să cedeze puterea. Vom aţâţa în Europa contradicţii individuale şi naţionale, rasiale şi religioase, astfel ca statele să nu mai găsească punţi de înţelegere între ele. Nici un stat creştin nu va căpăta sprijin adevărat din partea noastră, a Iluminaţilor. Fiecare resort în stat să aibă o funcţie importantă şi bine definită, astfel ca prin provocarea de perturbări într-un resort, să poată fi stagnat întregul sistem statal.

Preşedinţii de stat vor fi aleşi de noi, din rândul celor care ne dau ascultare. Fiecare dintre ei trebuie să aibă câte un punct negru, vulnerabil în trecut, pentru ca să putem exercita presiuni asupra lor, spre a putea da legilor sensul dorit de noi şi pentru a putea modifica constituţiile. Dându-i preşedintelui drepturi depline, ca şi dreptul de a declara război, vom căpăta influenţă asupra armatei.

Pe aceia din guvern care încă nu au fost recrutaţi dintre noi, îi vom invita politicos să primească alte însărcinări, misiuni onorifice, spre a-i abate de la treburile statului. Vom corupe înalţii funcţionari ca să sporească datoriile externe ale statului, spre a deveni sclavii datornici ai băncilor noastre. Vom provoca crize economice prin speculaţii de bursă, pentru a distruge puterea monedei. Moneda trebuie să fie atotstăpânitoare în industrie şi comerţ.

Societatea spre care tindem să fie alcătuită, în afară de noi, dintr-o mână de milionari ce depind de noi, din poliţie şi soldaţi, iar în rest din cetăţeni lipsiţi de avere. Prin introducerea dreptului de vot general şi individual, vom instaura supremaţia absolută a maselor. Prin propagarea dreptului de a dispune de sine însuşi al fiecărui individ, vom diminua importanţa familiei şi valoarea ei educativă. Printr-o educaţie bazată pe principii false, ideologii mincinoase, vom face ca tineretul să fie indus în eroare, uşor de condus şi depravat.

Întemeierea cât mai multor organizaţii cu nume diferite, ademenirea cât mai multora în loji publice au ca sop să le arunce la cât mai mulţi nisip în ochi.
Prin toate metodele expuse, naţiunile vor fi silite să cedeze Iluminaţilor dominaţia lumii.

Noul guvern mondial va trebui să apară ca patronul şi binefăcătorul popoarelor. Dacă un popor se opune, trebuie mobilizaţi vecinii şi instigaţi la o acţiune armată.”

După cum vedem, ca şi în cazul Protocoalelor secrete ale maeştrilor francmasoni, toate aceste planuri au fost puse deja în aplicare. Tot ceea ce numim acum probleme ale societăţii contemporane sunt de fapt rezultatul acţiunilor din umbră ale unor grupări secrete de genul Iluminaţilor din Bavaria. Singura deosebire este că astăzi ele acţionează sub masca oficială a unor grupuri de dezbatere sau organisme supranaţionale, iar referirile la necesitatea malefică de a crea o Nouă Ordine Mondială se regăsesc în discursurile unor preşedinţi de state. „[2]

Protocoalele sint adevarate – asta-i motivul care-i innebuneste pe sionisti, de au incercat sa le distruga, sa le interzica, sa-i aresteze pe cei care au ! DISPERAREA !!!

„De atunci au trecut mai bine de 100 de ani şi ar trebui ca cineva să fie orb ca să nu vadă că TOT CEEA CE PREVĂD PROTOCOALELE A FOST APLICAT PAS CU PAS, fără nici o excepţie şi caracterizează modul de funcţionare al societăţii actuale. Scopul ultim este instaurarea Noii Ordini Mondiale, adică impunerea unui stat planetar, a unui guvern mondial, a unei religii mondiale, armate mondiale, bănci centrale mondiale.

Situaţia actuală la nivel planetar este rezultatul aplicării pas cu pas a Protocoalelor!

Ceea ce nici măcar masonii nu pot să nege este tocmai faptul că MAJORITATEA EVENIMENTELOR CE SE PETREC ACUM ÎN JURUL NOSTRU ÎN ÎNTREAGA LUME INDICĂ O APLICARE PAS CU PAS A ACESTOR PROTOCOALE. Dacă această conspiraţie mondială împotriva umanităţii nu există cum se face că fiecare dintre noi resimte efectele sale? Dacă ele nu inspiră agenda zilnică a guvernanţilor din umbră, de ce rezultatele acţiunilor acestor guvernanţi, pe care toţi le vedem în jur, sunt conforme 100% cu prevederile acestor Protocoale? Nici măcar profeţiile lui Nostradamus nu „nimeresc” atât de bine realitatea pe care o observăm toţi zi de zi în jur, aşa cum o descriu aceste Protocoale.

Naţiunile sunt dezbinate, desfiinţate şi învrăjbite unele împotriva altora. Asistăm la un monopol internaţional asupra resurselor naturale ale planetei, asupra surselor de informare şi asupra finanţelor lumii. Creştinismul actual nu mai are nimic în comun cu învăţătura transmisă de Christos, căci aceasta a fost atât de mult cenzurată şi denaturată încât a ajuns un instrument de control al minţii umane în mâna bisericilor subjugate de masonerie. În jurul nostru vedem foamete, războaie absurde, minciună, ură, teroare.

Echilibrul ecologic al naturii este aproape distrus, protecţia asigurată de stratul de ozon este pe cale de a fi anihilată. Aerul pe care îl respirăm este sufocat de noxele maşinilor şi de fumul ţigărilor pentru care o parte din oameni plătesc bani grei. Ne îmbolnăvim corpurile printr-o alimentaţie sintetică, toxică. Şi avem o medicină care a devenit o ştiinţă a bolilor nu a sănătăţii şi în loc să ne vindece ne îmbolnăveşte şi mai tare pentru a se asigura ca va avea continuu pacienţi (industria farmaceutică se află pe primul loc în lume ca profit!).

Sistemul de educaţie nu ne învaţă nimic autentic şi modelează minţile doar pentru a ne transforma în nişte consumatori stabili ai produselor viitorului. Mass-media, devenită a patra putere în stat, în loc să ne informeze ne bombardează cu minciuni şi reclame. Politicienii sunt corupţi şi luptă pentru interese care nu mai au nimic în comun cu nevoile celor care îi aleg ca reprezentanţi. Justiţia care trebuie să facă dreptate este cea mai coruptă instituţie. Iar forţele de ordine create pentru a proteja drepturile cetăţenilor sunt primele care le încalcă. Oamenii au devenit sclavi buni de muncă fiind exploataţi timp de 10-12 ore pe zi pentru salarii ce nu le acoperă nevoile curente. Când salariile cresc o dată, preţurile cresc de 2 ori mai mult iar oamenii sun încurajaţi să consume cât mai mult, consumându-se de fapt pe ei.

E un tablou sumbru şi s-a ajuns aici pentru că aceste 24 de Protocoale au fost aplicate prin grija masoneriei operative ce s-a infiltrat în toate statele şi s-a extins într-o reţea nevăzută la nivel mondial. Şi toate pentru ce? Pentru ca popoarele să spună întro zi „ne-am săturat” şi să accepte cu bucurie unica soluţie pe care guvernul din umbră le-o va oferi. Un aşa-zis rege planetar, un suveran unic care să rezolve toate aceste rele. Este necesar să fim cu toţii conştienţi că acest personaj va putea conduce lumea doar dacă oamenii îi vor cere acest lucru şi că în acest moment tot ceea ce se petrece în jur nu este decât MUNCĂ DE CONVINGERE pentru ca oamenii să îl ceară pe acest fals salvator. În realitate el este cel mai mare duşman al omenirii, căci fără existenţa lui problemele pe care se oferă să le rezolve cu atâta “mărinimie” nu ar fi existat. El nu este nimeni altul decât Satan (Adversarul, Arhitectul, Antichristul) ce va fi prezentat pe post de „mântuitor”.

Protocoalele sunt discreditate tocmai pentru că sunt autentice!

Despre modalitatea în care au căzut în mâinile „profanilor” aceste Protocoale, există două versiuni: prima, că au fost copiate de o femeie, soţie sau amantă a unui „iniţiat”, fiind apoi comunicate creştinilor pentru ca aceştia să se pună în gardă şi să ia măsuri de apărare; a doua, că au fost ridicate dintr-un seif pe care francmasonii îl aveau într-o casă dintr-un oraş alsacian.

Tocmai pentru că aceste Protocoale sunt autentice şi cunoaşterea lor de un număr tot mai mare de oameni este foarte periculoasă pentru acest plan al puterii din umbră, putând duce chiar la stoparea lui, există în acest moment mari eforturi din partea masoneriei (care după cum ştim este instrumentul operativ de acţiune al forţei satanice) să-i anihileze prin orice mijloace pe cei care pot zădărnici aceste planuri. Nu este vorba doar de şcolile spirituale, ci şi de oameni de ştiinţă, de medici, politicieni, profesori care atrag atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă Puterea din umbră şi unealta ei servilă, francmasoneria. Toţi aceştia sunt fie omorâţi, fie internaţi cu forţa în spitale de psihiatrie, fie vânaţi, discreditaţi, ameninţaţi, prezentaţi ca nişte nebuni, degeneraţi sau obsedaţi de ceea ce tot masoneria a numit TEORIA CONSPIRAŢIEI. Observaţi că numele nu a fost deloc întâmplător ales, căci “teorie” apare tocmai pentru a accentua şi mai mult în mintea naivilor, aşa-zisa lipsă de realism a acestei conspiraţii mondiale.

Aşa cum ne-au obişnuit, atunci când nu pot să dea un răspuns clar la o întrebare pentru că nu îl au, masonii crează o diversiune şi atrag atenţia asupra unor aspecte irelevante cum ar fi forma sau recunoaşterea oficială. Cele mai multe critici la adresa Protocoalelor nu sunt legate de conţinutul lor ci se îndreaptă spre originea lor sau spre modul în care sunt redactate. Se ştie este însă că prima ediţie a protocoalelor, publicată de Serghei Nilus în 1901 a dispărut imediat, fiind distrusă de francmasoni. Ne întrebăm ce rost ar fi avut un asemenea efort din partea masonilor dacă informaţiile conţinute de lucrarea respectivă ar fi fost false. În paranteză fie spus, această modalitate de a cumpăra şi a distruge o publicaţie incomodă a fost des utilizată de-a lungul istoriei de către masoni. Şi noi cunoaştem foarte bine o situaţie recentă când au fost cumpărate în masă ziare pentru a împiedica Stenogramele PSD să ajungă la populaţie, şi ele un exemplu de punere în aplicare a Protocoalelor. Acest mod de acţiune este doar o soluţie de avarie, în caz că o informaţie nepermisă se scurge pe lângă sistemul centralizat de informare a maselor pus la punct la nivel mondial cu atâta grijă. Iar dacă nici acest plan nu funcţionează, se apelează la un altul- discreditarea (pentru detalii privind acest mod de acţiune tipic masonic puteţi citi articolul Informaţia, jocuri şi manevre)

De altfel chiar în 1901, după publicarea Protocoalelor de către Nilus, doctorul mason Hertzl, care avusese un rol important în cadrul Congresului de la Bale anunţa Comitetul masonic că anumiţi “dezertori” au permis “păgânilor” (în vizuinea lor păgânii sunt creştinii) să cunoască tainele Protocoalelor.

Înţelegem deci de ce masonii fac mari eforturi de a prezenta Protocoalele fie ca pe o păcăleală întinsă de masonerie adepţilor “Teoriei Conspiraţiei”, fie ca pe unul dintre cele mai notorii falsuri din istorie. Vedem că în disperare de cauză nici ei nu au reuşit să cadă de comun acord asupra modului în care ar fi cel mai bine să fie discreditate Protocoalele şi se contrazic singuri. Argumentele aduse sunt de-a dreptul hilare, se spune de multe ori că ele nu sunt reale pentru că ….ghiciţi nu-i aşa…nu provin dintr-o sursă acreditată, recunoscută de ei. Din moment ce la nivel mondial doar masonii au se pare această putere de a hotărî ce este recunoscut şi ce nu, deasupra oricăror legi şi toţi trebuie să ia drept bune hotărâriel lor şi să nu le pună la îndoială, cum ar fi putut ei oare să recunoască oficial autentictatea Protocoalelor?

Totuşi, nu ar trebui să cădem în capcana întinsă de ei, crezând că dacă ceva nu este recunoscut, nu există. Acest sistem, al recunoaşterii, pe care se bazează acum societatea actuală este pur masonic. Amintiţi-vă doar care este răspunsul la întrebarea “eşti mason?”. „Aşa sunt recunoscut de fraţii mei”. Firescul A FI sau A NU FI îşi pierde sensul în faţa acestui RECUNOSCUT sau NERECUNOSCUT. Le aducem aminte celor ce cred în puterea absolută a recunoaşterii că nici prana care îi menţine în viaţă nu este recunoscută la modul oficial (de ei), dar totuşi ei trăiesc pentru că respiră acest aer încărcat de prană neoficializată şi mai ales… neimpozabilă!”[3]

SURSE

1. Jules du Mesnil-Marigny „Istoria economiei politice a popoarelor vechi”, aparuta în 1878, la Paris, volumul 2, pagina 275

2. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4742

3. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=2369

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite