11 SIMPLE SFATURI CARE TE VOR AJUTA SA-TI DECALCIFIEZI GLANDA PINEALA

Distribuie!by Glanda pineala, sau cea de a treia chakra, este raspunzatoare de producerea anumitor substante chimice si hormoni. Acestia sunt la randul lor raspunzatori de fericirea, euforia, somnul, comportamentul civilizat si nu in ultimul rand de echilibrul emotional. Foarte multe studii au demonstrat si continua sa faca lumina in acest […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Glanda pineala, sau cea de a treia chakra, este raspunzatoare de producerea anumitor substante chimice si hormoni. Acestia sunt la randul lor raspunzatori de fericirea, euforia, somnul, comportamentul civilizat si nu in ultimul rand de echilibrul emotional. Foarte multe studii au demonstrat si continua sa faca lumina in acest domeniu si sa ne arate importanta pe care aceasta mica glanda o are in viata noastra de zi cu zi. Atunci cand vei incepe sa lucrezi cu cea de a treia chakra, vei incepe sa vezi realitatea pentru ceea ce este, spre deosebire de ceea ce ai fost programat sa crezi.

Lista de mai jos nu este conceputa a fi urmata intr-o ordine anume. Ideal ar fi sa alegi cateva dintre optiunile prezentate si sa le incerci o perioada de timp. De asemenea, este important sa-ti amintesti ca practica si rabdarea sunt elemente cheie in acest proces de dezvoltare spirituala.


1. Redu sau elimina carnea din alimentatie. Carnea, in special tipurile de carne grele, precum vita si porcul sunt foarte acide. Echilibrul PH-ului organismului are o legatura directa cu functionarea acestei glande.

2. Bea apa alcalina sau apa distilata imbogatita cu minerale. Apa alcalina este electrizanta, iar apa distilata elimina toxinele si metalele grele din organism.


3. Evita fluorul. Fluorul este toxic pentru organismul uman. Prepara-ti propria ta pasta de dinti sau cauta sa cumperi un tip de pasta de dinti care nu contine fluor.

4. Practica Sun-gazing (Priveste soarele). Hranindu-te cu energia soarelui, la apus sau la rasarit poti stimula intr-un mod foarte eficient decalcifierea glandei pineale. Glanda pineala este un cristal si reactioneaza remarcabil la lumina soarelui. Poti practica sun-gazing in fiecare zi tip de cateva zeci de secunde.

5. Mananca mai multe verdeturi si legume.  Cu cat vei consuma mai multe alimente alcaline, cu atat vei accelera mai mult procesul de decalcifiere al glandei pineale.

loading...

6. Evita mercurul. Mercurul este extrem de toxic. Majoritatea vaccinurilor si multe dintre plombele dentare contin mercur. In cazul in care ai plombe din mercur, un medic dentist le poate elimina si le poate inlocui cu o plomba dintr-un material care nu contine mercur.

7. Mentine-ti gandurile si actiunile pozitive. Acest sfat poate sa para ceva elementar, dar starea de spirit in care te afli , de asemenea, poate fi toxica.

8. Consuma alge verzi si alte “super-alimente” bogate in clorofila. Printre acestea enumeram chlorella, spirulina, iarba de grau.

9. Plantele medicinale precum pelinul, lucerna, patrunjelul, centela asiatica (gotu kola), au proprietati incredibile de decalcifiere a glandei pineale.

10. Glanda pineala este foarte sensibila la lumina. Este foarte important sa dormi intr-o camera in care este intuneric complet.

11. Roaga-te. S-a dovedit stiitific ca persoanele care se roaga nu au glanda calcifiata: ” Rugaciunea Tatal Nostru” este foarte eficienta in a influenta toate glandele, iar Iisus a avertizat lumea sa isi tina glanda pineala curata, luminatorul trupului, ochiul mintii.

Sursa: e-dimineata.ro!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite