15 motive pentru care SIRIA este atacata pe NEDREPT. Toate tarile care participa la acest atac vor fi pedepsite aspru pentru ca daca razboi semeni, razboi primesti

Distribuie!by Câteva amănunte despre SIRIA! 1. In Siria, nu există nicio bancă centrală Rothschild. 2. Siria a interzis produsele alimentare modificate genetic, precum și cultivarea și importul acestora. 3. Siria este singura țară arabă care nu are datorii la Fondul Monetar Internațional, nici la Banca Mondială, nici la altcineva. 4. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Câteva amănunte despre SIRIA!

1. In Siria, nu există nicio bancă centrală Rothschild.
2. Siria a interzis produsele alimentare modificate genetic, precum și cultivarea și importul acestora.
3. Siria este singura țară arabă care nu are datorii la Fondul Monetar Internațional, nici la Banca Mondială, nici la altcineva.
4. Familia lui Assad face parte din orientarea (religioasă) alawită; acesta este un curent minoritar şiit al islamului tolerant; a fost combătută de la moartea lui Mohamed de majoritatea sunnită.
5. Femeile din Siria au aceleași drepturi ca și bărbații în privința studiilor, sănătății și educației.
6. Femeile siriene nu sunt obligate să poarte vălul. Legea Sharia (Legea islamică) este neconstituţională în Siria.
7. Siria este singura țară arabă cu o constituție seculară și nu tolerează mișcările extremiste islamice, care sunt combătute puternic (chiar și cu metode extreme).
8. Aproximativ 10 % din populația siriană aparține uneia dintre multele ramuri creștine, prezente întotdeauna în viața politică și socială.
9. În alte țări arabe populația creștină nu ajunge la 1% din cauza tratamentului prost.
10. Siria este singura țară mediteraneană în întregime proprietară petrolului său (aproximativ 500.000 barili / zi) și nu și-a privatizate companiile de stat.
11. Siria are o largă deschidere spre cultura și societățile occidentale, cum numai Libanul o mai are în lumea arabă.
12. Siria a fost singura țară pașnică din zonă, fără războaie sau conflicte interne.
13. Siria este singura țară din lume care a primi refugiații irakieni, fără nicio discriminare socială, politică sau religioasă.
14. Bashar al-Assad are o susținere populară foarte mare.
15. Siria dispune de rezerve de petrol exploatabile (aproximativ 2,5 miliarde de barili), care este rezervată întreprinderilor de stat.


loading...

Acest cuplu are mai multa clasa si educatie decat toti presedintii la un loc al Statelor Unite ca: cuplul Trump, Clintonieni pedofili , Obamacaregay si cloaca de cretini Bus si multi din lume adunati la un loc.
Ambii vorbesc fluent patru limbi. Dr. Bashar Al-Assad este oftalmolog (medic de ochi) . Prima doamnă Asma Al-Assad a crescut la Londra a trecut si pe la Oxford, unde a obtinut diplome de informatica si literatura franceza. A lucrat ca bancher de investitii si a trecut si pe la Harvard pentru un MBA, atunci cand a fost curatata de doctorul Assad.

Siria este singurul stat secular din Orientul Mijlociu. Crestinii si alte minoritati erau protejati prin lege.!!!

Răspândiți acest articol pentru că întreaga lume trebuie să-şi deschidă ochii, fără violenţă mascată de cuvinte precum „democraţia” sau „misiune de pace”. Ajunge!!!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

CUNOSCUT LIDER MONDIAL: AL TREILEA RAZBOI MONDIAL ESTE IN DESFASURARE, DAR NIMENI NU-I SPUNE PE NUME!
CE INSEAMNA NATIONALIZARE?
Abia acum începe iadul. S-a tăiat capul viperei, iar veninul se împrăştie acum în tot corpul
Senator român: BRÂNZA ROMÂNEASCĂ trebuie terminată ca să se VÂNDĂ BRÂNZA din OLANDA!
Australia Respinge Proiectul de Lege a Casatoriilor Intre Acelasi Sex
Andrei Pleşu a purtat un fular roşu, unul din semnele masonice prin care se cere public ajutorul “fraţilor” în situaţii de urgenţă. El face parte din organizatia oculta CERCUL!!
SCRISOAREA UNUI TANAR DOCTOR ROMAN CATRE PACIENTI: INTELIGENTILOR, CE O SA MAI PLANGETI VOI DUPA PLIC!
Discursul lui Donald Trump din Polonia: Popoarele Europei încă mai strigă: «Îl vrem pe Dumnezeu!» Dacă nu vom avea familii și valori puternice, nu vom supraviețui. Să luptăm împreună pentru familie, pentru libertate, pentru țară și pentru Dumnezeu!
Kodak a dat faliment din cauza camerelor digitale, vor disparea si masinile pe benzina datorita celor electrice, mineritul si gazul datorita energiei solare, meserii precum avocat, datorita unor softuri care traduc totul in termeni juridici, taximetria din cauza aplicatiei uber
Armele secrete ale Romaniei: in 1968, Armata Romana a folosit un laser puternic cu care a topit tancurile rusesti invadatoare ! Arma cu laser a fost construita in baza Proiectului „Romteleghid”, fiind o copie a „Razei Mortii” a lui Tesla !
Mărturia CUTREMURĂTOARE a unui român, după 15 zile de comă: La fundul pământului e Iadul, dar lumea nu ştie
I-a aranjat tata de-o cariera la Hollywood: Fiica lui Barack Obama intră în lumea filmului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite