17 citate de la Louise Hay care te vor ajuta să crezi în tine!

Distribuie!by Louise Hay este o personalitate renumită în literatura motivațională, un psiholog talentat, una din fondatorii metodei de auto-vindecare prin intermediul gândirii pozitive, autoare a peste 30 de cărți de psihologie. Unul din bestseller-urile sale este ,,You can heal your life” (Poți să îți vindeci viața), care a fost tradus în mai mult […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Louise Hay este o personalitate renumită în literatura motivațională, un psiholog talentat, una din fondatorii metodei de auto-vindecare prin intermediul gândirii pozitive, autoare a peste 30 de cărți de psihologie. Unul din bestseller-urile sale este ,,You can heal your life” (Poți să îți vindeci viața), care a fost tradus în mai mult de 30 de limbi ale lumii și a adus schimbări în viețile a sute de mii de oameni.

Louise Hay a plecat din viață în data de 30 august a anului 2017 la vârsta de 91 de ani. Ea a reușit să se vindece de cancer fără medicamente și intervenții chirurgicale și a ajutat foarte mulți oameni să-și găsească sănătatea, fericirea și să își schimbe viața.


Citatele ei din cartea ,,Poți să îți vindeci viața” schimbă modul de a gândi și ajută să îți găsești armonia interioară.

1.Oamenii, care ți-au pricinuit durere, au fost la fel de speriați ca și tine acum.


2.Ne formăm convingerile în copilărie și apoi trecem prin viață, recreând situații, care sunt compatibile cu convingerile noastre.

3.A opta pentru gânduri și cuvinte negative este ca și cum ți-ai alege la restaurant un fel de mâncare, de pe urma căruia știi că ți se face rău întotdeauna.

4.Trebuie să facem o alegere pentru noi înșine: să eliberăm și să iertăm pe toți fără excepții, mai ales pe noi. Deși nu știm cum să iertăm, dar trebuie să ne dorim asta din tot sufletul.

5.Orice boală se naște din incapacitatea de a ierta pe cineva (pe alții sau pe tine).

6.Gândurile pe care le emitem și cuvintele pe care le rostim dau naștere experiențelor cu care ne confruntăm.

7.Nu renunța atunci când pornești pe drumul schimbării; în cazul în care copiii ar renunța să mai încerce atunci când se ridică pentru prima dată în picioare și cad, ei nu ar învăța niciodată să meargă.

8.Nu aștepta să ajungi în spital, pe mâina unui chirurg sau chiar pe patul de moarte pentru a ierta, când pe lângă aceste resentimente va trebui să faci față și panicii care te va cuprinde. 

9.Tot ceea ce dăruiți, primiți înapoi.

10.Mintea este arma ta, singur decizi cum trebuie să o folosești.

11.Corpul nostru tot timpul vorbește cu noi. Dacă am găsi timp să îl ascultăm! Fiecare celulă a corpului reacționează la fiecare gând și cuvânt al nostru.

loading...

12.Suntem responsabili pentru tot ceea ce se petrece în viața noastră, indiferent că e bun sau rău.

13.Pentru a schimba pe cineva, trebuie mai întâi să ne schimbăm pe noi înșine. Trebuie să ne schimbăm gândirea.

14.Dacă ceva în viață devine foarte ușor, atunci, aceasta nu este o lecție, este ceea ce cunoaștem deja.

15.Pentru a deveni posesorii tuturor lucrurilor incredibile, trebuie mai întâi să credem că ele sunt posibile.

16.Să te iubești – înseamnă să sărbătorești însăși existența personalității tale și să fii recunoscător lui Dumnezeu pentru darul vieții.

17.O dată pe zi, așează-te într-un loc liniștit și pune-ți mâinile pe inimă. Transmite-i acesteia iubirea ta și percepe iubirea ei pentru tine. Inima ta a bătut pentru tine de când te-ai născut și până în prezent și va continua să bată până în ultima ta zi pe acest pământ. Privește în inima ta și sesizează orice urmă de amărăciune și orice resentiment. Spală-ți cu blândețe inima în apa iertării și a înțelegerii!

17 citate de la Louise Hay care te vor ajuta să crezi în tine!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Proprietățile vindecătoare ale dangătului de clopot: oamenii de știință au confirmat că distruge virusurile gripale, hepatice, tifoide, a scarlatinei și altor agenți patogeni ai infecțiilor, are un efect dăunător asupra celulelor canceroase, contribuie la revigorarea organismului chiar și în condiții de alimentație insuficientă.
Bravul monah Teodot catre patriarhul Daniel: Cunoaștem faptele dvs. imorale, cunoaștem apartenența dvs. la această organizație criminală numită masonerie, unde ați ajuns până la gradul 33! Cunoaștem teroarea în care țineți preoțimea ortodoxă românească prin taxe, șantaje, amenințări, caterisiri ș.a.m.d.!
Beneficiile portocalelor in tratamentul bolilor de plamani
Uriaș Nefilim a apărut într-o filmare veche japoneză
Mihaela Moraru, fiica lui Marin Ceaușescu, povestește ce stia
Cristian Pârvan, preşedintele PIAROM: Cei care se bazează pe centrale de apartament se vor trezi că nu-şi vor putea acoperi cheltuilelile energetice
Zeii carora ne inchinam involuntar in luna FEBRUArie
Legea ANTI-RISIPA. Cum ajung romanii sa moara de foame intr-o tara care arunca 1,7 milioane de tone de alimente la gunoi
Parintele Iustin - Prin cip pierdem Duhul Sfant
Cercetator american: “Moartea este o iluzie, ne continuam viata intr-un univers paralel”
De ASTAZI e JALE pentru ȘOFERI! AMENZILE cresc de ZECE ori! Închisoare pentru alcool și permisul luat pentru amenzi neplătite
Cum masuram aura umana, cum o putem influenta inspre bine, cum influentam materia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite