Migranți: Ungaria ridică un “gard inteligent” la granița cu Serbia

Distribuie!by Premierul ungar, Viktor Orban, a anunțat în august ridicarea acestui gard pentru a-l întări pe cel deja existent și construit anul trecut, cu o lungime de 175 de kilometri. Presa locală a descris acest al doilea gard, cu un prim tronson încheiat de curând, ca “inteligent”, din cauza tehnologiei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Premierul ungar, Viktor Orban, a anunțat în august ridicarea acestui gard pentru a-l întări pe cel deja existent și construit anul trecut, cu o lungime de 175 de kilometri.

Presa locală a descris acest al doilea gard, cu un prim tronson încheiat de curând, ca “inteligent”, din cauza tehnologiei de vârf utilizate, cum sunt senzori termici și de mișcare sau camere nocturne. El are o înălțime de trei metri și primul tronson se întinde pe o distanță de 10,3 kilometri.


Posibilitatea ca acordul încheiat la începutul anului între Uniunea Europeană și Turcia, vizând să reducă numărul de migranți, să zboare în bucăți a constrâns Ungaria să întărească protecția frontierelor, a explicat Viktor Orban.

Potrivit canalului național M1, gardul va permite reducerea numărului de soldați și polițiști necesari la controlul frontierei. Guvernul va decide ulterior când va fi construit restul gardului.


Peste 400.000 de migranți au traversat în 2015 Ungaria, țară din spațiul Schengen de liberă circulație a persoanelor, în drum spre Europa de Vest.

loading...

În urma ridicării primului gard în septembrie anul trecut și, o lună mai târziu, a unuia în dreptul graniței croate, numărul migranților care au pătruns în Ungaria s-a redus semnificativ.

AGERPRES/(AS — editor: Alic Mîrza, editor online: Adrian Dădârlat)

http://www.agerpres.ro/externe/2016/11/22/migranti-ungaria-ridica-un-gard-inteligent-la-granita-cu-serbia-01-35-45

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

"Am retras-o pe Sofia de la școală. De tot". Dana Nălbaru, decizie în cazul fiicei. "Ne-am lovit de prejudecăți "
Cum a scandalizat George Enescu România, acum 100 de ani: Doina românească este o mixtură de ritmuri orientale, ungureşti şi ruseşti
UN CUNOSCUT MEDIC DIN ROMANIA DEMASCA MAFIA MEDICAMENTELOR: UNII DOCTORI PRESCRIU CITOSTATICE PENTRU BANI!
Capitalism: Ideea psihopata ca unii oameni au mai multe drepturi la apa, mancare si adapost, decat altii!
Drama României: numărul copiilor născuţi a scăzut cu 40% faţă de anul 1990
Video: Adevarul despre OZN-uri, cei care au dezvaluit aceste lucruri au fost lichidati de catre sistem, din cauza ca au demascat minciunile guvernelor mondiale!
Bogăţiile din Marea Neagră - pe mâna unor aşi ai profitului, cu conexiuni la CIA
O FATA, geniu al fizicii, dar muncește ca vânzătoare ca să aibă ce mânca (asta in timp ce politicienii si presedintele isi maresc salariile) !!! Share sa vada toata lumea!
Scandalul cu mici si Kaufland a fost creat ca sa se acopere invazia uriasa de refugiati in Romania, pe care occidentul nu ii mai primeste ci obliga Romania sa ii retina
AGRICULTOR DIN VASLUI, AMENDAT DE POLITISTI PENTRU CA ARE PEPENI “PREA GUSTOSI SI ZEMOSI”! CE I-AU SPUS MILITIENII TE VA LASA FARA CUVINTE
Manifestul unui tanar actor:MERGETI LA VOT- anulati-l sau votati pe cineva nou, nu va mai vindeti voturile pe o sticla de ULEI
GUVERNUL TEHNOCRAT, abuz cu banii publici sau reeditare cazului „Afacerea Škoda” din anii 1930
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite