Migranți: Ungaria ridică un “gard inteligent” la granița cu Serbia

Distribuie!by Premierul ungar, Viktor Orban, a anunțat în august ridicarea acestui gard pentru a-l întări pe cel deja existent și construit anul trecut, cu o lungime de 175 de kilometri. Presa locală a descris acest al doilea gard, cu un prim tronson încheiat de curând, ca “inteligent”, din cauza tehnologiei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Premierul ungar, Viktor Orban, a anunțat în august ridicarea acestui gard pentru a-l întări pe cel deja existent și construit anul trecut, cu o lungime de 175 de kilometri.

Presa locală a descris acest al doilea gard, cu un prim tronson încheiat de curând, ca “inteligent”, din cauza tehnologiei de vârf utilizate, cum sunt senzori termici și de mișcare sau camere nocturne. El are o înălțime de trei metri și primul tronson se întinde pe o distanță de 10,3 kilometri.


Posibilitatea ca acordul încheiat la începutul anului între Uniunea Europeană și Turcia, vizând să reducă numărul de migranți, să zboare în bucăți a constrâns Ungaria să întărească protecția frontierelor, a explicat Viktor Orban.

Potrivit canalului național M1, gardul va permite reducerea numărului de soldați și polițiști necesari la controlul frontierei. Guvernul va decide ulterior când va fi construit restul gardului.


Peste 400.000 de migranți au traversat în 2015 Ungaria, țară din spațiul Schengen de liberă circulație a persoanelor, în drum spre Europa de Vest.

loading...

În urma ridicării primului gard în septembrie anul trecut și, o lună mai târziu, a unuia în dreptul graniței croate, numărul migranților care au pătruns în Ungaria s-a redus semnificativ.

AGERPRES/(AS — editor: Alic Mîrza, editor online: Adrian Dădârlat)

http://www.agerpres.ro/externe/2016/11/22/migranti-ungaria-ridica-un-gard-inteligent-la-granita-cu-serbia-01-35-45

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite