19 octombrie 2014: Iata pentru ce dezastru global se pregatesc marile puteri ale lumii

Distribuie!by Un document secret, emis de Agenția Spațială Federală Rusă (Roscosmos), avertizează guvernul rus să se pregătească de un potențial dezastru planetar. Este vorba despre o cometă, C/2013 A1, care a fost descoperită la începutul anului în curs și care se pare că se va ciocni de Marte în ziua […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un document secret, emis de Agenția Spațială Federală Rusă (Roscosmos), avertizează guvernul rus să se pregătească de un potențial dezastru planetar. Este vorba despre o cometă, C/2013 A1, care a fost descoperită la începutul anului în curs și care se pare că se va ciocni de Marte în ziua de 19 octombrie 2014.

Impact va fi unul puternic, pentru că această cometă este de dimensiuni impresionante, circa 50 de kilometri lungime, iar în momentul impactului se vor degaja peste 20 de miliarde de megatone de energie. Consecința directă ar fi crearea unui crater de peste 40 de kilometri pe Marte, iar cea indirectă, o ploaie de pietre și de praf se va abate asupra Terrei.


Raportul Roscosmos sugerează reprezentaților guvernului rus să ia măsuri pentru protejarea populației pentru că această ploaie de pietre și praf va fi ucigătoare, informează whatdoesitmean.com

Richard Zurek, cercetător în cadrul Jet Propulsion Laboratory’s, susține că în cazul în care acest se va produce, atunci “omenirea va fi pusă în fața unui eveniment de nivel mondial și ar trebui să se gândească ce măsuri pot fi luate pentru a minimiza pagubele“.


loading...

Interesant este faptul că la începutul anului, atunci când a fost pentru prima dată observată comenta, în urma calculelor, nu părea că se va ciocni cu Marte. Din motive necunoscute și-a schimbat oarecum traiectoria și peste câteva luni se va apropia enorm de mult de Planeta Roșie. Această ajustare a traiectoriei este mai mult decât bizară pentru că nu poate fi explicată de niciun cercetător.
Dacă previziunile cercetătorilor ruși din cadrul Roscosmos vor fi reale și cometa gigant se va lovi de Marte, atunci putem spune că ne așteptăm la o ploaie de pietre și de praf fără precedent care va supune întreaga noastră planetă la un eveniment fără precedent. Cu toate că aceste fapte par incredibile, dacă le cumulăm cu pregătirile pentru dezastre ale celor mai mari puteri ale lumii, atunci nu putem să concluzionăm că ar trebui să ne pregătim pentru ce este mai rău.

Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriașă arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor. Şi numele stelei se cheamă Absintos. Şi a treia parte din ape s-a făcut ca pelinul şi mulţi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru că se făcuseră amare. Apocalipsa 8: 10-11

Sursa: Efemeride

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite