1982 Romania producea panouri solare si facea cercetari in energia alternativa, adica CURENT GRATIS pentru populatie

Distribuie!by   S-au cam grabit romanii sa il dea jos pe Ceausescu, caci pana astazi am fi avut curent gratis. Conceptul a avenit sa scuteasca tara de reduceri de curent si intreruperi, comandate de catre F-M.I. si nu de Ceausescu cum s-a tot vehiculat in propaganda anticeausista. Va dati seama, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


S-au cam grabit romanii sa il dea jos pe Ceausescu, caci pana astazi am fi avut curent gratis. Conceptul a avenit sa scuteasca tara de reduceri de curent si intreruperi, comandate de catre F-M.I. si nu de Ceausescu cum s-a tot vehiculat in propaganda anticeausista. Va dati seama, daca Ceausescu a reusit sa construiasca in multe orase buncare pe sub blocuri pentru protejarea populatiei in caz de atac, cum ar fi dotat toate blocurile cu panouri solare si cu tehnologie pentru anularea platilor de facturi.

 

loading...

1982 Panouri solare // Casa solara de la Campina // Casa solara de la Neptun // Instalatie de panouri solare la Intreprinderea de prefabricate Progresul // Instalatie eoliana montata la Statiunea de cercetari pentru cresterea ovinelor Palas // Prima centrala solara electrica // Statie de captare solara.


http://www.comunismulinromania.ro/index.php/2015/02/page/17/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite