Marș pentru viață. Medic, explicație pentru `cretinoizi`: E clar, idioților?

Distribuie!by Marșul pentru viață a avut loc astăzi în București. Cinci mii de persoane au participat. A fost o campanie împotriva avorturilor, un semnal în contextul în care în România avorturile sunt duble față de media europeană. Medicul Răzvan Constantinescu a dat explicații importante pe Facebook, în urma controversatelor păreri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Marșul pentru viață a avut loc astăzi în București. Cinci mii de persoane au participat. A fost o campanie împotriva avorturilor, un semnal în contextul în care în România avorturile sunt duble față de media europeană.

Medicul Răzvan Constantinescu a dat explicații importante pe Facebook, în urma controversatelor păreri din spațiul public:

”EXPLICAŢII PENTRU CEI MAI PUŢIN DOTAŢI


Sumedenie de cretinoizi se întrec în a înfiera `Marşul pentru viaţă`, exagerând voit sau ironizând stângace. Pentru ei şi pentru alţii, în limitele inteligenţei pe care o posedă fiecare, trebuie făcute următoarele precizări (eventual cu schiţe ilustrative):

1. Marşul este legal. Spre deosebire de altele, are autorizaţiile necesare.


2. Participanţii nu cer nici demisia Guvernului, nici a lui Iohannis, nici a politicianei de perspectivă, nici a CCR, nici a Patriarhului, nici a lui Arafat. 

loading...

3. De asemenea, nu se vizează interzicerea prin lege a avorturilor, ci doar un semnal de alarmă cu privire la acestea. Suntem ţara din Europa cu cea mai mare rată a avorturilor, dublă faţă de media europeană. E clar, idioţilor?” a scris Răzvan Constantinescu pe Facebook.

https://www.dcnews.ro/mobile/mar-pentru-via-a-medic-explica-ie-pentru-cretinoizi-e-clar-idio-ilor_537269.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite