Revolutia pusa la cale de CIA, KGB, MOSSAD, Illuminati

Distribuie!by   In cartea “Conspiratia Satanei” a lui Teodor Filip se explica clar cum Ceausescu a refuzat recrutarea pentru a fi membru al Grupului Masonic Bilderberg, ba chiar in cadrul Comisiei Europene la acea vreme a luat cuvantul aparand ferm interesele Romaniei. El devenise periculos deoarece Romania platise toate datoriile […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


In cartea “Conspiratia Satanei” a lui Teodor Filip se explica clar cum Ceausescu a refuzat recrutarea pentru a fi membru al Grupului Masonic Bilderberg, ba chiar in cadrul Comisiei Europene la acea vreme a luat cuvantul aparand ferm interesele Romaniei.

El devenise periculos deoarece Romania platise toate datoriile catre creditorii straini, era pe zero, ca si datorii, dar pe crestere economica. Ceausescu avea in plan sa creeze in Romania un fel de banca centrala care sa imprumute alte tari..


John Perkins explica in cartea sa “Confesiunile unui asasin economic”, cum el ca si membru al FMI, era trimis de catre acestia pentru a corupe diversi sefi de stat din: Irak, Guatemala, Iran printre care si Romania. Cei care au refuzat, au fost dati jos prin “revolutii ale poporului”. De fapt si la noi in decembrie 89 a fost la fel. O sa para ciudat pentru multi insa cei care trageau in oameni pe strazi, nu erau SOLDATII DE ELITA AI LUI CEAUSESCU, cum se credea si se mai crede.

Dupa cum explica si Perkins, acestia se numesc “sacali”, care sint trimisi pentru a rastura guvernele ori pentru a asasina, asta cand un presedinte refuza FMI sau Banca Mondiala. Daca tu platesti oameni si-i scoti in strada pentru a protesta, mai aduci si televiziunea o sa para ca si cum toata tara a iesit in strada (cum au incercat si cu Hugo Chavez, dar au esuat lamentabil), pentru ca Chavez avea o popularitate si oamenii il apreciau atat de mult incat a reusit sa infranga revolta din 2002, in mod incredibil pentru istoria Americii Latine.


Dupa cum spunea, Teodor Filip demonstreaza in cartea sa cum acei “soldati/securisti romani” care impuscau oameni pe strazi, nu erau altceva decat agenti straini. SInt zeci de cazuri filmare, in care acesti mercenari erau prinsi de catre oameni, iar acestia aveau la ei acte straine, pasapoarte straine, nu stiau sa vorbeasca romana.

Un exemplu este ca mafia evreiasca (khazara), adica indivizii aia care se cred “semiti”, desi lexiconurile de istorie universala arata clar ca sint doar niste arieni caucazieni, acestia au venit si s-au instalat, alaturi de mafia iudeo-masonica in Romania. Iata cateva personalitati publice de origine JIDANEASCA, unii dinstre ei au condus tara, dupa perceptele rasiste ale Talmdului lor, care le-au pus in valoare de minune:

Studiul genetic despre originea evreilor din Europa la care faceti referire,nu spune nimic si despre personaje ,,ciudate” care conduc,manipuleaza si fura de 23 de ani aceasta tara,numita Romania ?Cateva personaje ,,ciudate” cu origini bine ,,camuflate” aflate in slujba iudeo-masoneriei mondiale:

1. Politica si finante-cateva nume
– Mugur Isarescu
– Traian Basescu
– Ion-Ilici Ivanovici Iliescu
– Emil Constantinescu
– Petre Roman-Neulander
– Teodor Stolojan-Stolojinski
– Gelu Voican-Voiculescu
– Zoe Petre
– Kovacs Eckstein
– Radu Berceanu-Bercovici
– Mircea Pascu
– Adrian Severin
– Critian Dumitrescu
– Alexandru Sassu
– Trita Fanita
– Cazimir Benedict Ionescu
– Radu Feldman Alexandru
– Bogdan Niculescu Duvaz
– Victor Babiuc
– Andrei Marga
– Dinu Patriciu
– Radu Stroe
– Razvan Teodorescu
– Sorin Rosca Stanescu
– Mircea Cosea
– Iosif Boda
– Sergiu Andon
– Rasvan Popescu(CNA)
– Pavel Abraham(fost sef politia romana,acum avocat)

loading...

2. Mass-media-cateva nume
– Adrian Sarbu(patron grup PRO)
– Cornel Nistorescu(Cotidianul)
– Mihai Tatulici
– Alina Mungiu-Pippidi
– Mircea Toma
– Paul Soloc
– Radu Naum
– Dumitru Graur
– Ovidiu Ioanitoaia
– Andreea Esca
– Andrei Moisescu
– Lucian Avramescu
– Toma Roman
– Floriana Jucan
– Moise Guran
– Carmen Avram
– Dan Andronic.

3. Cultura,educatie,religie-cateva nume
– Andrei Blaier
– Dan Pita-Burger
– Geo Saizescu
– Mircea Albulescu
– Maia Morgenstern
– Alexandru Arsinel
– Tudor Caramfil
– Dan Bittman
– Horia Roman Patapievici
– Vladimir Tismaneanu-Tesmenetki

4. Avocatura
– Paula Iacob

Lista completa pe partide si toate domeniile vietii publice si economico-sociale precum si a celorlalti din perioada interbelica si comunista(unii inca sunt in viata) o gasiti la sfarsitul vol. 2 al cartii autorului Teodor Filip – “CONSPIRATIA SATANEI TINTA ROMANIA”, aparuta la 13.04.2001 la Editura Obiectiv din Craiova.

Binenteles ca aceasta carte ,,suparator de dureroasa” se adreseaza doar acelor romani adevarati care-si iubesc cu toata taria si durerea tara si nu dusmanilor si detractorilor de tot soiul, iudeo-masoni sau altii care urasc din toate puterile poporul roman pe care l-ar vrea disparut din istorie pentru a-i ocupa meleagurile ce-i apartin de cel putin zece milenii.

Mai multe despre cum s-a opus Ceausescu illuminatilor gasiti aici: Nicolae Ceausescu in fata Comisiei Europene, aparand ferm interesele Romaniei

sau aici:MARELE ADEVAR pe care l-a spus Ceausescu inainte de a fi ASASINAT

sau aici: Ceausescu iritat de Papa si declaratia transanta pe care i-a facut-o

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite