289.000.000 de dolari pentru un bolnav de cancer care a dat în judecată compania Monsanto

Distribuie!by Compania Monsanto a pierdut procesul cu un fost grădinar care a reclamat că s-a îmbolnăvit de cancer din cauza Roundup, un erbicid foarte utilizat produs de aceasta. Un juriu din California i-a dat câștig de cauza lui Dewayne Johnson, vineri, impunând companiei Monsanto plata unor daune de 289 de milioane de dolari. Dewayne Johnson a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Compania Monsanto a pierdut procesul cu un fost grădinar care a reclamat că s-a îmbolnăvit de cancer din cauza Roundup, un erbicid foarte utilizat produs de aceasta. Un juriu din California i-a dat câștig de cauza lui Dewayne Johnson, vineri, impunând companiei Monsanto plata unor daune de 289 de milioane de dolari.

Dewayne Johnson a fost diagnosticat cu cancer limfatic la vârsta de 42 de ani, în 2014, fiind este doar unul dintre sutele de bolnavi de cancer care au dat în judecată Monsanto susținând că produsele companiei i-au provocat îmbolnăvirea.


Bărbatul pune pe seama utilizării Roundup apariţia cancerului şi acuză compania – recent achiziţionată de Bayer – că a ascuns pericolele erbicidului. Monsanto susţine pe de altă parte că glifosatul poate fi utilizat în siguranţă şi respinge acuzaţiile.

Scott Partridge, vicepreşedinte al Monsanto, a precizat într-un comunicat, citat de Agerpres, că Monsanto are compasiune penru Johnson şi pentru familia lui, dar decizia nu schimbă faptul că peste 800 de studii ştiinţifice şi analize, inclusiv cele ale Agenţiei americane de protecţia mediului, „susţin concluzia că glifosatul nu este cancerigen şi că nu a provocat cancerul dlui Jonhson”.


loading...

Partridge a spus că Monsanto va face apel şi îşi va apăra viguros produsul „care a fost sigur pentru folosinţă timp de 40 de ani şi este necesar, eficient şi un instrument sigur pentru fermieri şi pentru alţii”.

Compania este prezentă și pe piața din România, unde produce și comercializează semințe de porumb, rapiţă și legume, dar și produse pentru controlul buruienilor. ”Credem că inovația are potențialul de a echilibra resursele planetei cu nevoile actuale ale umanității”, susține Monsanto în prezentarea sa online.

https://www.europafm.ro/289-000-000-de-dolari-pentru-un-bolnav-de-cancer-care-a-dat-in-judecata-compania-monsanto/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Biblia ne invata in 2.Cor. 4:4 ca Satana este dumnezeul acestei lumi. Daca nu intelegi asta, atunci nu vei pricepe niciodata adevarul din spatele lucrarii Noii Ordini Mondiale!!!
Actriţa Ani Creţu vrea să dea statul român în judecată| fiul ei a ajuns in spital dupa fiecare vaccin| pentru nimic in lume nu va mai lasa pe cineva sa se apropie cu o seringa de fiul ei
Daniel Buzdugan e oripilat de manualul de educatie sexuala de clasa a 4-a: Doamne fereste!
În 1842, sasul Stephan Ludwig Roth a arătat care ar fi trebuit să fie limba oficială în Ardeal: GRAIUL ROMÂNESC. A plătit cu viața!
Daily Mail: O femeie vândută în copilărie unui cerc criminal de pedofili belgieni, membri ai caselor regale si politicieni, mărturisește ororile prin care a trecut
A MURIT Udo Ulfkotte, ziaristul care a expus ADEVARUL, cum a fost platit 17 de ani de CIA sa DEZinformeze |Credeti ca a murit de moarte buna cum spun ei?
Legea vaccinării intră în circuitul de avizări, la o zi distanță după declararea „epidemiei de rujeolă”. Întrebări despre „epidemia de rujeolă” anunțată de Ministerul Sănătății?
JAMIE OLIVER A CASTIGAT PROCESUL CU MCDONALDS! MANCAREA LOR E DIN CARNE DESTINATA CAINILOR!
Cum să ne dezintoxicăm organele interne ca să nu mai fim bolnavi și să scăpăm de oboseală
Amenzi duble de 40.000 lei pentru cei care își renovează sau modifică casa! Iar pentru cei care defriseaza paduri amenzile au scazut considerabil...
DE VAZUT: IACOV- film subtitrat online
Carne de câine, retrasă de pe rafturile unui supermarket
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite