Miley Cyrus promovează satanismul și feminismul la cote paroxistice în noua ei melodie

Distribuie!by Miley Cyrus a scos din nou o melodie cu un text si videoclip pur si simplu satanic, in care balsfemiaza Creatia si pe Dumnezeu intr-un mod alert. Inainte de lansarea clipului a postat pe instragram o fotografie in care sustine ca avortul inseamna sanatate, parte a sistemului de sanatate. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Miley Cyrus a scos din nou o melodie cu un text si videoclip pur si simplu satanic, in care balsfemiaza Creatia si pe Dumnezeu intr-un mod alert. Inainte de lansarea clipului a postat pe instragram o fotografie in care sustine ca avortul inseamna sanatate, parte a sistemului de sanatate. Clipul promoveaza feminismul, melodia se numeste “fiica mamei”, mama lui Miley Cyrus aparand in clip reprezentand mesaje ale programului de spalare pe creier de tip “monarch”, aceasta fiind simbologia ascunsa a costumelor de pisica in ocultism.

In clip Miley Cyrus apare imbracata intr-un costum latex cu niste gheare de fier in jurul vaginului, care in cultura antica arhetipala se numeste “vagina dentata” , termen ce apare in culturile care aveau grija in trecut sa nu se inmulteasca cu cine nu trebuie. Mesajul acestui simbol are menirea de a transmite lumii ca femeia in scop de arma a umanitatii, feminism si intoarcerea corpului impotriva naturii sale, adica a masculinizarii.


De asemenea apar mesaje scurte frecvent dealungul clipului, de genul: fiecare femeie este o revolta, trimitand aluzii la miscarea ucraineana feministe numita “femen”, apoi mesaje care enunta ca virginitatea este doar un act social si indeamna fetitele de 11 ani sa treaca la treaba.

Mesajele cantate contin sintagme precum, sunt o vrajitoare, sunt rea, nu te juca cu libertatea mea


loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite