Miley Cyrus promovează satanismul și feminismul la cote paroxistice în noua ei melodie

Distribuie!by Miley Cyrus a scos din nou o melodie cu un text si videoclip pur si simplu satanic, in care balsfemiaza Creatia si pe Dumnezeu intr-un mod alert. Inainte de lansarea clipului a postat pe instragram o fotografie in care sustine ca avortul inseamna sanatate, parte a sistemului de sanatate. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Miley Cyrus a scos din nou o melodie cu un text si videoclip pur si simplu satanic, in care balsfemiaza Creatia si pe Dumnezeu intr-un mod alert. Inainte de lansarea clipului a postat pe instragram o fotografie in care sustine ca avortul inseamna sanatate, parte a sistemului de sanatate. Clipul promoveaza feminismul, melodia se numeste “fiica mamei”, mama lui Miley Cyrus aparand in clip reprezentand mesaje ale programului de spalare pe creier de tip “monarch”, aceasta fiind simbologia ascunsa a costumelor de pisica in ocultism.

In clip Miley Cyrus apare imbracata intr-un costum latex cu niste gheare de fier in jurul vaginului, care in cultura antica arhetipala se numeste “vagina dentata” , termen ce apare in culturile care aveau grija in trecut sa nu se inmulteasca cu cine nu trebuie. Mesajul acestui simbol are menirea de a transmite lumii ca femeia in scop de arma a umanitatii, feminism si intoarcerea corpului impotriva naturii sale, adica a masculinizarii.


De asemenea apar mesaje scurte frecvent dealungul clipului, de genul: fiecare femeie este o revolta, trimitand aluzii la miscarea ucraineana feministe numita “femen”, apoi mesaje care enunta ca virginitatea este doar un act social si indeamna fetitele de 11 ani sa treaca la treaba.

Mesajele cantate contin sintagme precum, sunt o vrajitoare, sunt rea, nu te juca cu libertatea mea


loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

U2- Unknown Caller- explanation of Bible lyrics
Selfie-ul o boala psihica?
MAREA ȚEAPĂ DE LA BECHTEL. DEZVĂLUIRILE care CUTREMURĂ ROMÂNIA. Firma condusă de Clotilde Armand ÎNCASEAZĂ DEGEABA O SUMĂ COLOSALĂ de la statul român
Ce mesaj vor sa transmita illuminati prin numărul 192? Mesajul ascuns în desenul din lanul de grâu din Salinas, California.
Afaceri românești care aduc profit. Produci în curte curent electric și îl vinzi altora
Fără Cioloș, fără ciolănari!
Cum scapă multinaționalele de ANAF – Studiu de caz: Eldorado, aur low-cost prin evitarea taxelor
Remus Cernea pervertitul mafiei oculte Soros Co. vrea ca sa li se dea copiilor puterea de a decide daca sa faca sau nu ora de religie : Dacă părinţii sunt credincioşi şi copilul este ateu, este posibil ca părinţii să-l oblige pe copil să se înscrie la ora de religie? O altă propunere controversată a lui Remus Cernea: parteneriat civil între heterosexuali și între persoanele de același sex, dupa care urmeaza Pedofilia care este pe cale sa fie acceptata in anumite tari Europene !!
Un pustnic se ruga cu multă putere și stăruință, dorind să-L întâlnească pe Dumnezeu. După multă osteneală a izbutit să stabilească o întâlnire cu El. Nu o sa iti vina sa crezi ce i s-a intamplat!
Se mai vinde o piesă din securitatea naţională! Ce ţară străină pune mâna pe Poşta Română
Cat de adevarata e stirea despre ce s-a vazut pe cer cu trei ore inainte de cutremurul din 77 ?
Oamenii de la PROTESTE sunt manipulati PSIHOTRONIC| ei nu au iesit la chestiuni mai importante in strada
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite