DREPT LA REPLICĂ: PRESA LUI SOROS (Pressone) din ROMÂNIA ne atacă din nou și ne acuză de FAKE NEWS în mod PARȘIV și mincinos! Lupii în blană de oaie atacă din nou!

Distribuie!by Publicata lui Lothrop PRESSONE, un “filantrop” din Cluj care impartea Bahometi prin presa romaneasca , sponsorizat dupa cum se lauda ei la sfarsitul fiecarui articol ca sunt sustinuti de “Open Society” a lui George Soros, al carei reprezentanta in Romania este nimeni alta decat Sandra Pralong consiliera lui Iohannis, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Publicata lui Lothrop PRESSONE, un “filantrop” din Cluj care impartea Bahometi prin presa romaneasca , sponsorizat dupa cum se lauda ei la sfarsitul fiecarui articol ca sunt sustinuti de “Open Society” a lui George Soros, al carei reprezentanta in Romania este nimeni alta decat Sandra Pralong consiliera lui Iohannis, recidiveaza din nou in a ne eticheta ca ” site-uri care „infectează” online-ul cu știri false, conspirații și propagandă. Și proprietarii lor”, cand daca luam la puricat declaratiile lor despre noi ii demascam pe ei ca fiind cei care propaga stiri false.

In primul rand se leaga de site/ul nostru cocoon.ro, iata un screenshot mai jos ca sa vedeti in ce mod perfid lucreaza, pentru ca articolul a fost preluat de pe pagina sputnik.ro….Lucru care este si mentionat in finalul articolului, ei o dau in conspiratii ca,”surpriza, acelasi artico apare si pe Sputnik Moldova”, pai bai deontologilor, articolul este preluat acolo, nu au preluat ei de la noi, daca v-ati fi uitat mai atent ati fi observat datele acestea, dar unde nu e cap….


Apoi ne acuza ca site-ul ar fi anti vaccin, nu bai e pro informare riscuri si are articole cu SURSE, ceea ce ei nu au sau nu cunosc, apoi ne acuza ca site-ul ar fi homofob, e ca si cum am acuza open society-ul ca pro-gay si anti-crestin, sau e ca si cum ai acuza ca Sodoma si Gomora, sau Biblia, sunt homofobe. In mod parsiv scotand din context, relateza ca noi am publica un articol ca “că epidemia este pedeapsa cerească pentru găzduirea paradelor homosexualilor”     fara sa specifice cine a spus acest lucru, pe cine am citat, adica un Rabin faimos din Israel. Deci bag de seama ca ei sunt si antisemiti si ignora si sursele de unde a fost preluat articolul si anume: ACTIVENEWS.ro si publicatia israeliana ISRAEL HAYOM DAILY.

Apoi neavand de ce sa se mai lege afirma ca site-ul sora gazedadeinformatii a publicat un articol care anunta ca parada gay a fost anulata din cauza epidemiei, neverificand de unde am preluat si acest articol cu SURSA Activenews si declaratia asociatiei ACCEPT Romania, organizatorii in cauza.


Pe urma baga niste informatii total aiurea si fara niciun suport doveditor despre provenineta site-ului cocoon.

Iata urmatorul screenshot in care se declara vadit ca sunt  sustinuti de programul OPEN SOCIETY al lui SOROS, unde mai cersesc si bani cica sa mai scrie informatii mincinoase despre noi. Probabil Sorosel nu mai trimite bani sa denigreze in stil totalitar tot ce expune adevarul despre aceste societati neomarxiste.

Open Society (SOROS) a fost adusa de sandra Pralong imediat dupa caderea lui Ceausescu, consiliera lui Iohannis acuzata ca salva securisti aici https://www.cotidianul.ro/sandra-budis-pralong-salvatoarea-securistilor-in-decembrie-1989/

Pe site-ul Cluj Just putem gasi cine este acest Don Lothrop care isi pune angajatii sa ne atace, bagat in afaceri cu PSD-isti si ne acuza pe noi de PSD-ism ca sa va dati seama in ce mod pervers lucreaza: https://www.clujust.ro/salvatorul-societatii-civile-romane-americanul-don-lothrop-in-afaceri-cu-un-fost-deputat-psd-si-fiii-lui/

loading...

Autoarea articolelor despre noi este o anume Codruta Simina, o femeie din Cluj, mama unei fetite, plina de frustrari pe care si le exprima in ceea ce ea numeste poezie si pe un blog personal. Pasionata de beri si tigari, cu un profil de femeie singura, care provine din mediul rural si e angajata trustului de presa PRESSONE, ( care ne-a atacat deja de mai multe ori)  a lui Lothrop si se vrea a fi un punct de referinta in ceea ce priveste presa “adevarata”, vrand sa catalogheze tot ce contravine life-style-ului ei si politicii dictate de cel care ii da salariul lunar ( adica tot ceea ce tine de politica ONG-urilor SOROSISTE; hastagiste) ca Fake News, un fel de hotul striga hotii. Taman cei care vor sa cenzureze in stil neomarxisto-leninist presa si tot ceea ce expune valorile, europene, “justitea”, pe Iohannis si pe toti prietenii “Societatii deschise”, vor sa dea ora exacta in materie de ce e fals si ce e adevarat, motiv pentru care si-au mai facut si o platforma numita Misreport, in care stabilesc ei ceea “ce e adevarat” sau nu, de parca ei ar fi moralistii supremi, detinatorii de adevaruri, cand ei nici nu sunt in stare sa dea informatii corecte, ci doar ataca in mod miselesc tot ce le este incomod, sau tot ce le pericliteaza lor imaginea. Au mai existat in trecut eroi  din astia care au facut liste cu site-uri cu “surse necredibile” si toti au esuat lamentabil, pe langa ca s-au facut de ras, karma le-a raspuns la ceea ce au dat, unii au falimentat, altora le-a dat CEL DE SUS  probleme de dus, unii chiar au murit ( Andrei Gheorghe). In fine niciunul nu e in picioare acum, dupa nedreptatile pe care le-au spurcat pe gura sau din tastatura si nici nu imi doresc sa le dea Dumnezeu dupa fapte, ca ar fi pacat.

De curand Soros chiar declarase ca va injecta bani in anumite tari ca sa loveasca in nationalism si in site-urile care expun parerile unor nationalisti care vor sa isi apere tara. Brusc madam Simina Codruta denumeste site-urile noastre ca fiind:

 

Aceasta este autoarea angajata a PRESSONE, site-ul lui Lothrop, PRESSONE, sustinuti de OPEN SOCIETY-ul lui GEORGE SOROS, adus de SANDRA PRALONG CONSILIERA LUI IOHANNIS in Romania;

SURSE: https://bpnews.ro/2020/02/22/clonele-lui-soros-afaceristul-don-lothrop-promotorul-globalismului-in-romania/#.XnRCzpMzZz8

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite