Coca-Cola admite ca apa imbuteliata este apa de la chiuveta ce contine fluor

Distribuie!by Coca-Cola admite ca apa imbuteliata nu este nimic altceva decat apa de la chiuveta purificata. Cat de purificata este, o demonstreaza studiile Departamentului American al Agriculturii, care a gasit 0.07 ppm fluor in ea, cu valori intre 0.02 la 0.19 fluor printre 20 de sticlute testate. Nu este nicio […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Coca-Cola admite ca apa imbuteliata nu este nimic altceva decat apa de la chiuveta purificata. Cat de purificata este, o demonstreaza studiile Departamentului American al Agriculturii, care a gasit 0.07 ppm fluor in ea, cu valori intre 0.02 la 0.19 fluor printre 20 de sticlute testate.

Nu este nicio diferenta intre apa de la chiuveta si apa din sticle, decat cea a pretului.


1

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Cea mai frumoasă lecţie de omenie. Trei tineri din Iaşi gătesc şi hrănesc zeci de sărmani, totul pe banii şi timpul lor: „E un troc, primim zâmbete la schimb”
Un preot călugăr, scrisoare deschisă lui Iohannis: Nimic NU dovedește că respectați CREDINȚA și valorile acestui NEAM. Vreți să fiți președintele nostru sau un STĂPÂN STRĂIN peste hotarele României?
Chevron – Planul nostru este sa va OTRAVIM APA: Scopul real a gazelor de şist este de a otrăvi apa pe toată planeta
Scapa de fire albe cu IARBA DE GRAU
Dacă tu nu ierţi nici Dumnezeu nu te iartă !
Cea mai mare inchisoare in care pot trai oamenii, este frica de ce ar putea gandi ceilalti despre ei VIDEO
Doctorița cu dispensarul în valiză | O doctorita eroina din Romania merge sute de km prin zone rurale sa faca consultatii cu o tehnologie ultraperformanta!!!!
Daca tot sarbatoriti pe Sf. Andrei sau va cheama Andrei sau Andreea, ar trebui sa stiti asta!! Cine a fost cu adevarat apostolul Andrei!
Moartea lui Simon si vaccinul anti-capuse
66,6 ore în Norvegia: Pornografia este prezentă în școli încă de la 12 ani. De teama Barnevernet, o mamă și-a lăsat copilul să sângereze pentru a nu se interpreta că poate i-ar fi provocat chiar ea, rana
PANICĂ TOTALĂ în Qatar | SCENE IREALE după ruperea relațiilor diplomatice cu țările arabe
Mod de construire a unei bobine Tesla pentru a transmite energie electrica fara fire ! In 1881, Tesla le-a demonstrat, in arena din New York, Madison Square Garden, ca poate dirija o barca cu motor fara intermediul firelor, iar oamenii au ras de el, insa dupa ce a reusit acestia l-au acuzat de vrajitorie !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite