50 de copii africani au paralizat dupa ce au fost vaccinati cu vaccinurile lui Bill Gates, anti-meningita!!!

Distribuie!by Bill si Melinda Gates se lupta deja de cel putin un deceniu ca fiecare copil de pe aceasta planeta sa fie vaccinat. Insa zona primara pe care acestia s-au focusat este Africa, acolo unde copiii nu dispun de apa curenta sau igiena corespunzatoare. Dar in loc sa se ocupe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bill si Melinda Gates se lupta deja de cel putin un deceniu ca fiecare copil de pe aceasta planeta sa fie vaccinat. Insa zona primara pe care acestia s-au focusat este Africa, acolo unde copiii nu dispun de apa curenta sau igiena corespunzatoare. Dar in loc sa se ocupe de rezolvarea acestor nevoi, Bill si Melinda, vin cu solutia vaccinarii intregii populatii care a inceput sa vina ca un blestem peste populatia africana, prin aceste paralizii neasteptate.

De curand o jurnalista de investigatii pe nume Christina England  (Vactruth.com) a descoperit intr-o localitate mica din Africa, numita Gouro, in nordul Chad, ca intreaga comunitate este indurerata, dupa ce a aparut recent un val de cel putin 50 de oameni paralizati, in urma unor vaccinari facute, cu numele MenAfriVac, un vaccin creat pentru Meningita, special pentru zona din Africa. Alti copii care au facut vaccinul sufera de halucinatii, convulsii si din nou, paralizie.


Conform spuselor, rudelor sau apropiatilor, simptomele au aparut la o zi dupa administrarea vaccinului. Primele semne au fost dureri mari de cap, stari de voma, care s-au transformat in convulsii cu saliva ce le curgea necontrolat din gura. dar cand parintii au apelat la guvern sa ia masuri, petitiile lor au fost pur si simplu ignorate.

Rudele copiilor au relatat ca dupa incercari disperate, ministrul sanatatii din Goudo,  a luat masuri si a dus  50 de copii paralizati la un spital indepartat de localitate. In loc sa ia masuri imediate impotriva vaccinului MenAfriVac si scoaterea lui de pe piata, oficialii Ministerului Sanatatii au incercat sa mituiasca parintii copiilor cu bani, ca acestia sa iti tina gura. Conform rudelor copiilor, acesti oameni erau mai preocupati sa musamalizeze problema cu paraliziile decat sa retraga vaccinul de pe piata.


loading...

Intrebarea este de ce fundatia Bill si Melinda a cheltuit 571 de milioane de dolari pentru vaccinare, cand construirea fantanilor sau accesului la apa ar fi costat doar 3000 de dolari, cum a spus comitetul Crucii Rosii? De ce activitatea vaccinarilor nu a fost suspendata si vor fi trasi la raspundere membrii organizatiei care livreaza aceste vaccinuri?

Traducerea apartine exclusiv paginii noastre, orice preluare se va face clar cu mentiune si link direct catre aceasta pagina!!!

50 African Children Paralyzed After Receiving Bill Gates Backed Meningitis Vaccine

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite