5G aduce MOARTEA. Sute de păsări au căzut secerate în timpul unui experiment

Distribuie!by Păsările au căzut răpuse într-un parc din Haga. În primă fază, era vorba despre 150 de păsări, dar ulterior numărul acestora a crescut la 297. Se pare că, în ziua în care păsările au fost afectate era efectuat un test 5G în colaborare cu gara olandeză, să se verifice […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Păsările au căzut răpuse într-un parc din Haga. În primă fază, era vorba despre 150 de păsări, dar ulterior numărul acestora a crescut la 297.

Se pare că, în ziua în care păsările au fost afectate era efectuat un test 5G în colaborare cu gara olandeză, să se verifice raza de acțiune și cum ar putea fi afectat echipamentul din jurul gării.


Imediat ce testul 5G a fost inițiat, păsările au căzut moarte din copaci, iar rațele din apropiere au avut, de asemenea, reacții ciudate, intrând în apă sau zburând spre stradă sau în canal.

Aproape în același moment în care testarea 5G, realizată de Holland Spoor, a avut loc, animalele se pare că au murit în apropierea gării.

Surse neoficiale, citate de Hart van Nederland spun că păsările care au murit ar fi victimele unui experiment, realizat în zilele respective (final de octombrie) în Haga, unde radiațiile de radio frecvență a fost testate cu un vârf e frecvență de 7.40 GHz.

loading...

Nu este pentru prima dată când în preajma testelor 5G se întâmplă fenomene ciudate. În Elveția o cireadă de vaci a căzut la pământ când se testa rețeaua 5G, iar în Loppersum, Olanda, la fel, o cireadă de vaci a fost afectată în urmă cu un an de zile.

SURSA: https://ortodoxinfo.ro/2018/11/15/5g-aduce-moartea-sute-de-pasari-au-cazut-secerate-in-timpul-unui-experiment/?fbclid=IwAR2m8yErnxNONJ2g7KXXi8bEwMx1idIKp94Ld_2gWzHzbXy9NLBreN5mem4

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

ARME SILENȚIOASE PENTRU RĂZBOAIE TĂCUTE DE UCIDERE ÎN MASĂ. Gheorghe Piperea a descoperit principiile de inrobire, control si distrugere psihico-spirituala a populatiei, aplicate (si) asupra poporului român: “Întotdeauna există un PROFIT ÎN CONFUZIE… Familiile clasei de jos trebuie DEZINTEGRATE printr-un proces de SUPRA-OCUPARE A PĂRINȚILOR şi de transfer către stabilimente guvernamentale de îngrijire zilnică a COPIILOR, RĂMAȘI, PRACTIC, ORFANI, prin separarea funcţională de părinţii ultra-ocupaţi cu PLATA DATORIILOR”
AGRICULTOR DIN VASLUI, AMENDAT DE POLITISTI PENTRU CA ARE PEPENI “PREA GUSTOSI SI ZEMOSI”! CE I-AU SPUS MILITIENII TE VA LASA FARA CUVINTE
Ai ghinion în viață? Probabil încalci una sau câteva din cele 7 legi ale Universului
O ceapa taiata asoarbe toti virusii dintr-o incapere
Analfabetismul alarmant din Romania si cum profita institutile bancare si BNR de romani
Donald Trump despre Barack Obama: „El este fondatorul Statului Islamic”
EMOTIONANT:Istoria Fabricii Roman- Uzina Steagul Rosu Brasov
DOCUMENT. Terenul PUBLIC cedat de Victor Ponta pentru moscheea din București, 10 MILIOANE de euro
GUVERNUL FRANCMASONIC mondial nu e total invaluit in mister. Cine refuza sa faca parte din acest sistem universal nu va avea dreptul sa traiasca.
Fără comentarii. Cioloș îi cumpără mașini noi lui Iohannis și îi finanțează un parc de trandafiri
Tara unde cetatenii nu vor nici salariu minim de 3.240 de euro, nici sa intre in UE
Iata presedintii Americii de pana acum, cate tari nevinovate au atacat | votantii lui Hillary, care radea cand spunea cum l-au lichidat pe Gaddafi sunt adeptii razboaielor?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite