6 biserici creștine naționalizate de premierul turc Erdogan, care vrea mega-moschee la București

Distribuie!by 6 biserici creștine naționalizate de premierul turc Erdogan, care vrea mega-moschee la București Printre bisericile in cauza, expropriate de stat, se afla si o biserica veche de 1700 de ani, apartinand Bisericii Ortodoxe Siro-Iacobite, dupa cum informeaza publicatia Agion Oros (Muntele Sfant Athos), care citeaza un raport al publicatiei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

6 biserici creștine naționalizate de premierul turc Erdogan, care vrea mega-moschee la București


Printre bisericile in cauza, expropriate de stat, se afla si o biserica veche de 1700 de ani, apartinand Bisericii Ortodoxe Siro-Iacobite, dupa cum informeaza publicatia Agion Oros (Muntele Sfant Athos), care citeaza un raport al publicatiei grecesti Romfea.

Potrivit raportului organizației non-guvernamentale World Watch Monitor, in Provincia Diyarbakir, autoritățile turce au luat decizia de înstrăinare a șase biserici creștine, în favoarea statului.


După 10 luni de ciocniri armate în sud-estul guvernului turc, Recep Tayyip Erdogan a luat o decizie privind exproprierea a șase biserici creștine, sub masca reconstrucției și restaurarii aspectului istoric al părții centrale a orașului Diyarbakir – sustin publicatiile amintite.

Printre biserici, se numara sfinte lacasuri ortodoxe, iacobite siriene, catolice și protestante. În același timp, la adresa moscheilor nu s-a adoptat un astfel de pas, ci dimpotrivă, ele vor continua să fie sustinute din fonduri publice.


loading...

Printre cele mai vechi biserici transferate statului, se numara sfantul lacas siro-iacobit al Fecioarei Maria, ridicat in urma cu 1700 de ani.

Raportul aparatorilor drepturilor omului subliniază faptul că înstrăinarea sfintelor lacasuri se încadrează într-o practica obișnuită in Orientul Mijlociu: de “expulzare a creștinilor din casele lor, precum și de persecutare sistematică a credincioșilor”.

În timp ce în Turcia bisericile sunt naționalizate și creștinii alungați, Erdogan vrea să plătească ridicarea unei  mega-moschei la București.

NapocaNews

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Urmeaza Arafat agenda islamului, adica exterminarea oricarui crestin prin orice metoda posibila?
Oscillococcinum: o păcăleală legală
ARME SILENȚIOASE PENTRU RĂZBOAIE TĂCUTE DE UCIDERE ÎN MASĂ. Gheorghe Piperea a descoperit principiile de inrobire, control si distrugere psihico-spirituala a populatiei, aplicate (si) asupra poporului român: “Întotdeauna există un PROFIT ÎN CONFUZIE… Familiile clasei de jos trebuie DEZINTEGRATE printr-un proces de SUPRA-OCUPARE A PĂRINȚILOR şi de transfer către stabilimente guvernamentale de îngrijire zilnică a COPIILOR, RĂMAȘI, PRACTIC, ORFANI, prin separarea funcţională de părinţii ultra-ocupaţi cu PLATA DATORIILOR”
Polonia adăpostește familiile care fug terorizate de către Barnevernetul pedofil norvegian- e groaznic câte lucruri injuste li se permit autorităților
După legionari, l-au interzis și pe Ceaușescu. "Propaganda electronică" pentru fostul președinte te aruncă la închisoare
Florian Colceag: ”Oamenii au nevoie de crize pentru a se trezi. Acesta este marele moment istoric pe care îl trăieşte omenirea.”
Gheorghe Dincă ar fi decapitat-o pe Alexandra și i-ar fi ars capul
GUVERNUL CIOLOS: Ministrul Transporturilor vrea să vândă Aeroportul Otopeni
De ce nu a vrut Petre Roman sa recunoasca niciodata relatia de iubire dintre el si ZOE Ceausescu?
Un profesor de la prestigioasa universitate Cambridge, prezice ca in 2014 se va produce un eveniment epocal
Fostul basist al trupei SCORPIONS recunoaste ca a fost la petreceri illuminati unde se sacrificau oameni
ROMANIA ESTE IN MIJLOCUL UNUI BUTOI CU PULBERE! UNUL DINTRE CEI MAI RESPECTATI STRATEGI CREDE CA RAZBOIUL ESTE INEVITABIL IN EUROPA DE EST!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite