8.09.2017 NOUTATI !!!! PROCESUL ÎMPOTRIVA CONSTRUIRII MEGA-MOSCHEEI

Distribuie!by NOUTATI !!!! PROCESUL ÎMPOTRIVA CONSTRUIRII MEGA-MOSCHEEI La termenul de astăzi am aflat ca judecătoarea a fost promovata si a plecat la Inalta Curtea de Casație și Justiție, deci e greu cu noi. Astazi am aflat ca au fost depuse peste 10 000 de cereri de interventie accesorii. La acest […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

NOUTATI !!!!
PROCESUL ÎMPOTRIVA CONSTRUIRII MEGA-MOSCHEEI
La termenul de astăzi am aflat ca judecătoarea a fost promovata si a plecat la Inalta Curtea de Casație și Justiție, deci e greu cu noi. ?
Astazi am aflat ca au fost depuse peste 10 000 de cereri de interventie accesorii.
La acest termen au fost prezenți câteva sute de oameni, unii SOSIȚI SPECIAL din: Belgia, Irlanda, Italia și o doamna sosita chiar din Los Angeles.
Romani și maghiari sosiți din Cluj, Oradea, Timișoara, Iași, au fost alături de noi.
În timpul procesului, au fost primiți în sala, în prima serie acei oameni care voiau sa depună noi cereri accesorii, după care prin rotație a fost primita toată lumea.
Doamna judecător ne-a comunicat faptul ca, atâta timp cât sosesc noi cereri accesorii, procesul propriu-zis nu va putea începe, fapt care pe noi ne avantajează.
Doamna judecătoar dorește ca toți intervenienti sa fie reprezentați de mine, fără ca unii dintre ei să-și poata susține singuri punctul lor de vedere.
În acest proces trebuie sa se facă auzita vocea poporului pentru a demonstra ca nu este doar un razboi personal, al nostru Berenghi Catalin, Gornic Catalin, Calin Marincus, Todiras Octavian și a altor câtorva oameni.
A fost dat un nou termen (20-10-2017, ora 14:30 ), pentru alocarea unui grefier care se va ocupa de “OPISARE”, a tuturor intervenientilor și studierea dosarului de către noua judecătoare. În acest moment este incerta situația cererilor de intervenție accesorie și se cauta o varianta pentru audierea doritorilor care doresc să-și susțină singuri cauza.
La ora 16:30, procesul nostru s-a încheiat.
MERGEM PANA LA CAPĂT!
Mesajul este clar: ROMANIA SPUNE NU MEGA MOSCHEII!!!!

loading...

Sursa: Catalin Berenghi


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite