80 de medici, în atenția DNA după ce ar fi primit mită de la o companie distribuitoare de medicamente

Distribuie!by Aproximativ 80 de medici sunt vizați de o anchetă a DNA, aceștia fiind suspectaţi că în anul 2012, în timpul unui congres de oncologie, ar fi beneficiat de o excursie costisitoare în Nepal, plătită de o companie distribuitoare de medicamente. Pentru asta, medicii urmau să promoveze anumite produse. Procurorii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aproximativ 80 de medici sunt vizați de o anchetă a DNA, aceștia fiind suspectaţi că în anul 2012, în timpul unui congres de oncologie, ar fi beneficiat de o excursie costisitoare în Nepal, plătită de o companie distribuitoare de medicamente. Pentru asta, medicii urmau să promoveze anumite produse.

Procurorii ar fi început de aproximativ două săptămâni să pună sub învinuire cadre medicale, care sunt chemate la sediul DNA pentru aducerea la cunoştinţă a acuzaţiilor, potrivit news.ro.


Cei aproape 80 de medici care s-ar afla în atenţia DNA pentru presupuse fapte de luare de mită sunt de la Institutul Oncologic Bucureşti şi de la secţii de oncologie ale unor spitale din Capitală şi din alte oraşe.

Contravaloarea sejurului fiecărui medic care a participat la acel congres este de 4.625 de euro. Astfel, compania organizatoare ar fi plătit cel puţin 370.000 de euro pentru sejurul celor aproximativ 80 de medici români.

”Procurorii DNA consideră că această vizită este mită. Unii dintre medici susţin că au plătit excursia după ce a venit un autobuz în faţa hotelului şi ei au achitat organizatorilor”, au declarat pentru News.ro sursele citate.

Medicii sunt suspectaţi, potrivit surselor citate, că ar fi beneficiat de această excursie pentru promovarea produselor companiei organizatoare, în detrimentul altor produse farmaceutice.

loading...

Compania care a organizat congresul a precizat că nu i-a fost adus la cunoştinţă nici faptul că un fost sau actual angajat ar avea vreo calitate în vreun dosar instrumentat de DNA.

„Având în vedere cele de mai sus, nu suntem în măsură să exprimăm vreo opinie legată de calitatea pe care o au acei medici în cercetarea la care faceţi referire”, spun reprezentanţii Romastru Trading.

Conducerea Institutului Oncologic Bucureşti a declarat pentru News.ro că Direcţia Naţională Anticorupţie a solicitat informaţii despre anumiţi medici oncologi, dar nu are cunoştinţă despre alte detalii.

http://www.libertatea.ro/ultima-ora/80-de-medici-in-atentia-dna-dupa-ce-ar-fi-primit-mita-de-la-o-companie-distribuitoare-de-medicamente-1312950

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Româncă in Spania umilită la școală de un profesor: ”Pleacă în nenorocita ta de țară și schimbă-ți numele”
Ce, bai?! Cica sa iasa Romania din UE! Pai nici n-a intrat! Daca avem dreptul sa le spalam batranii la cur si sa ne pozam cu "le tour Eiffel", asta nu inseamna ca suntem in UE.
Andreea Litescu, singura femeie comandant de la Wizz Air
Regimul Oshawa: de ce trebuie fiecare om sa il tina cel putin odata pe an
Oamenii de la PROTESTE sunt manipulati PSIHOTRONIC| ei nu au iesit la chestiuni mai importante in strada
Catedrale pentru spitale! Voluntarii Paraclisului CMN au donat aparatură medicală Centrului de transfuzii al Spitalului Militar. În ultimii trei ani, Patriarhia Română a donat spitalelor aparatură medicală în valoare de 190.000 de euro
Un bărbat din Harghita trăiește fără grija banilor sau a facturilor
Prin logica un imam/musulman isi da seama ca Iisus Hristos este Dumnezeu
Europa: va vom sodomiza, fiii vostri vor deveni fetitele noastre si vor asculta de noi, ii vom modela dupa chipul si asemanarea noastra, familia va fi desfiintata, toate legile care interzic homosexualitatea vor fi anulate, in loc vor fi promulgate legi ce promoveaza dragostea intre barbati
Afacerist iesean: „Cum ***** ma-tii, vii tu, statul roman, si impozitezi munca cu 80%, la angajat si angajator, mai vii si mai bagi un 16% pe profit si inca 16% pe dividende
Un deputat PSD vrea impozite pentru darul de nuntă și taxe suplimentare pentru localurile care organizează evenimente de amploare
Luni incepe festivalul Bucharest Pride 2016, care se va incheia sambata cu Marsul Diversitatii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite