Channelingul o practica satanista de comunicare si posedare cu si de catre spiritele demonice

Distribuie!by Channeling-ul expus. Channelingul, practica ezoterica, a anumitor persoane, care mediaza comunicarea cu spiritele mortilor sau alte persoane sau entitati ( practica adeseori intalnita si la masoni).Channelingul este practicat de catre spiritisti, clarvazatori, vrajitori, practicantii Vodoo si grupurile New Age ( noua era). Subiectii implicati se lasa posedati de catre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Channeling-ul expus.
Channelingul, practica ezoterica, a anumitor persoane, care mediaza comunicarea cu spiritele mortilor sau alte persoane sau entitati ( practica adeseori intalnita si la masoni).Channelingul este practicat de catre spiritisti, clarvazatori, vrajitori, practicantii Vodoo si grupurile New Age ( noua era). Subiectii implicati se lasa posedati de catre niste entitati extradimensionale ( demoni) care fiind in afara dimensiunii noastre pot accesa diverse informatii in schimbul unor servicii…in special ritualistica si practici oculte si energie cu vibratie joasa. Aceste entitati se dau fiinte spirituale superioare, sau persoane din alte vieti inalte spiritual, cu o constiinta superioara.
Feriti-va de contact sau invocari cu entitati necunoscute si canalizati-va energia catre Creatorul Suprem si catre numele lui Iisus Christos ( Yahushua).


1

Iata un site satanic unde oameni sunt ghidati sa practice channeling, ei vin cu povestea ca exista spirite bune si rele….spiritele bune nu sunt de gasit prin aceste metode oculte, nu uitati ca Biblia interzice oamenilor sa practice vrajitoria sau orice forma care implica inchinarea la Baal.


loading...

http://zalbarath666.wordpress.com/articles/from-possession-to-channeling-a-spiritual-take-over/
1
1

Urmariti aici povestea lui Roger Monroe cum a fost invitat de catre masoni sa practice invocari de spirite:


Iata declaratia unui fost channeler despre miscarea New Age

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite