99 de parlamentari tradatori au votat pro-vaccinare, unul s-a abtinut, tradatorii au fost votati de poporul roman, depopularea masiva a inceput!

Distribuie!by Proiectul Legii vaccinării a trecut luni de Senat (prima cameră sesizată) cu 99 de voturi „pentru”, o abținere și nicio opțiune împotrivă. Abținerea – după cum vă puteți convinge făcând click AICI – i-a aparținut senatorului PSD Eugen Teodorovici, președintele Comisiei de buget-finanțe din forul legislativ superior – comisie care pe 26 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Proiectul Legii vaccinării a trecut luni de Senat (prima cameră sesizată) cu 99 de voturi „pentru”, o abținere și nicio opțiune împotrivă.

Abținerea – după cum vă puteți convinge făcând click AICI – i-a aparținut senatorului PSD Eugen Teodorovici, președintele Comisiei de buget-finanțe din forul legislativ superior – comisie care pe 26 septembrie a avizat negativ inițiativa de act normativ (DOVADA).


În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura miercuri cu parlamentarul social-democrat, întrebându-l ce l-a determinat să se abțină la votul sus-amintit.

„N-am primit suficiente argumente din partea reprezentanților Ministerului Sănătății (secretari de stat și alți colegi) atunci când au venit la comisia noastră și de-asta am și votat în acel fel”, a sunat răspunsul lui Teodorovici.


Fiindu-i solicitată părerea despre contraargumentele aduse la obligativitatea vaccinării pe baza unor temeri legate de eventualele efecte secundare ale unor vaccinuri, fostul ministru al Fondurilor Europene a replicat: „Sunt argumente și de o parte, și de alta. De-asta spun: votul a fost de abținere, pentru că nu am primit argumente suficiente și convingătoare nici dintr-o parte, nici dintr-alta. De-asta am considerat ca, neavând clar o convingere într-o parte sau alta, să mă abțin”.

loading...

Confruntat cu opinia avocatului Gheorghe Piperea, potrivit căreia obligativitatea vaccinării ar fi neconstituțională (din cauză că ar încălca drepturile omului), Eugen Teodorovici a afirmat: „Aici mă bazez pe ceea ce colegii de la comisiile de profil (și de la Comisia juridică, și de la Comisia de constituționalitate) au dat ca punct de vedere, ca aviz. Deci dacă acolo (proiectul de lege – n.r.) a primit aviz, să spunem că n-ar fi o încălcare în acest fel”.

Teodorovici, singurul parlamentar ce a votat altfel la Legea vaccinării. Cum explică EXCLUSIV

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite