Nicolae Ceausescu in fata Comisiei Europene, aparand ferm interesele Romaniei

Distribuie!by Nicolae Ceauşescu a ştiut să protejeze Ţara Românească şi a apărat mereu interesele românilor, indiferent dacă a fost vorba de Europa sau de altceva. Imagini-document. Privește cum apără Ceaușescu interesele României în fața Comisiei Europene. “Cum se poate, oare, vorbi despre egalitate, libertate și democrație, între țările bogate și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nicolae Ceauşescu a ştiut să protejeze Ţara Românească şi a apărat mereu interesele românilor, indiferent dacă a fost vorba de Europa sau de altceva. Imagini-document. Privește cum apără Ceaușescu interesele României în fața Comisiei Europene. “Cum se poate, oare, vorbi despre egalitate, libertate și democrație, între țările bogate și țările cre nu ai nici 100 de dolari pe cap de locuitor?”

Nicolae Ceausescu in fata Comisiei Europene, aparand ferm interesele Romaniei.


“Cum se poate oare vorbi de egalitate, libertate si democratie intre tarile bogate si tarile care nu au nici 100 de dolari pe cap de locuitor (cum avem noi astazi fata de alte tari europene desi facem parte din UE).

A realiza egalitatea inseamna a realiza si conditii materiale necesare (adica fara asupriri din partea FMI in restituirea datoriilor si conditiile draconice impuse de catre acestia).


Cum se poate vorbi in general de o absolutizare a unor norme asa numite “democratice” ignorandu-se ca exista diferite forme de democratie. Si imi permit sa afirm ca democratia pe care o realizam noi in Romania este cu mult mai superioara, decat cea despre care au vorbit unii antevorbitori aici (vezi democratia de dupa 90 cand iti trebuia viza si chemari sa circuli prin Europa si inca si astazi in 2013 viza sa vizitezi SUA sau alte tari, in conditiile in care nemtii sau alti cetateni europeni nu trebuie sa se supuna acestor conditii, deci ioc egalitate si democratie).

loading...

Avem deci nevoie de o informare corecta a popoarelor. Este necesar sa pornim de la faptul, ca trebuie sa fie pus capat diferitelor activitati de dezinformare ( cum se intampla astazi cu mass-media romaneasca detinuta de catre patroni straini), care dauneaza colaborarii si securitatii. M-as referi printre altele la activitatea unor posturi de radio ( precum Europa Libera- prin care s-a lucrat la dezinformarea poporului si atacarea tarii prin agenturi straine si prin agenti ai serviciilor secrete mondiale de a-l inlatura pe Ceausescu si a distruge economia romaneasca) de pe teritoriile unor state participante la actuala conferinta, care nu servesc cu nimic nobilelor scopuri, pe care le consemnam in documetele pe care le vom adopta astazi.

Se poate spune ca prin semnarea acestor documente se incheie cu succes prima Conferinta Generala Europeana. Totodata trebuie spus ca aceasta nu este decat cea dintai etapa, importanta desigur a luptei pentru securitate si pace. Nu trebuie sa se creeze iluzia ca putem sta linistiti si in siguranta.” ( Stia el ce stia)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite