A apărut LISTA CU CELE MAI OTRĂVITE MEZELURI vândute în România. Analize exacte cu numărul E-urilor. Topul groazei

Distribuie!by Lista conţine aproximativ 13 produse mult mai dăunatoare decât pretid producătorii. Mult mai multe E-uri sunt prezente în componenţa lor. Lista a fost realizată în timpul unu studiu bazat pe analiza a 13 produse de pe piaţa românească de mezeluri. Acest studiu a fost realizat pe un eşantion de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Lista conţine aproximativ 13 produse mult mai dăunatoare decât pretid producătorii. Mult mai multe E-uri sunt prezente în componenţa lor.

Lista a fost realizată în timpul unu studiu bazat pe analiza a 13 produse de pe piaţa românească de mezeluri.

Acest studiu a fost realizat pe un eşantion de 13 produse cumpărate de la mai mulţi distribuitori, cum ar fi CRISTIM 2 PRODCOM SRL, Kaufland Romania S.C.S., Meda Prod `98 S.A., S.C.  CAROLI FOODS GROUP S.R.L., S.C. Diana SRL, S.C. ELIT S.R.L., S.C. FOX COM SERV SRL, S.C. GOODIES MEAT PRODUCTION S.R.L., SC ALDIS SRL, SC SERGIANA PRODIMPEX SRL, sau Selgros Romania.


În cazul acestor produse, 7% dintre ele aveau menţionat pe etichetă doar ţara de provenienţă, adică România.

Toate produsele au menționat pe etichetă valorile nutriționale, valoare energetică fiind cuprinsă între 75.9 – 294 kcal/100g.


Produsele conțin grăsimi între 1 și 24 g/100g.

loading...

În condițiile în care Organizația Mondială a Sănătății recomandă un consum mediu de sare de 5g/zi pentru un adult, 100g din produsul cu cel mai mare conținut de sare acoperă 54% din cantitatea zilnică recomandată unui adult, iar produsul cu cel mai mic conținut de sare, 34%, scrie InfoCons

http://evz.ro/cele-mai-otravite-mezeluri-romania.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite