A crescut CONCENTRATIA DE NITROGEN din atmosfera! Nimeni nu discuta despre acest subiect…

Distribuie!by Incerc ca prin aceste articole sa va largesc putin orizontul si nu tot timpul sa ne gandim doar la razboi, politica sau terorism. Mai sunt si alte probleme pe acest pamant care trebuie sa le rezolvom si bunul Dumnezeu, dupa mare mila Lui, din cauza aceasta ne-a pus capul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Incerc ca prin aceste articole sa va largesc putin orizontul si nu tot timpul sa ne gandim doar la razboi, politica sau terorism. Mai sunt si alte probleme pe acest pamant care trebuie sa le rezolvom si bunul Dumnezeu, dupa mare mila Lui, din cauza aceasta ne-a pus capul pe umeri: sa dam in mingea de fotbal si sa intelegem ce se petrece. Am observat ca in ziua de astazi inteligenta se reduce doar la asimilare si repetare ca un papagal ce iti baga altii pe gat, fara ca tu, om rational si cu har de la bunul Dumnezeu, sa gandesti singur si-n urma acestui proces emipiric as putea spune sa dezvolti teorii alternative! In colonia Romania, sarutam mana cu supunere stapanilor de la Washington, Bruxelles si Ierusalim, ne-am transformat intr-o imensa masa de zombie: „Adevarul este spus doar de stapanii de la Washington si Ierusalim! Nu este necesar sa judecam singuri!”. Las-o incolo de treaba, avem tineri de 25 de ani care nu au citit cinci carti in viata lor, dar in schimb stau cu nasul pe sus: „Suntem tineri europeni, civilizati si democrati! Avem Iphone si mergem la Londra!”. Am spus eu bine despre societatea maxi-distopica de care vorbea Erasmus din Rotterdam, in „Elogiul nebuniei”: „Cine esti tu biet fir de praf? Om sau nebunie intruchipata?”. 

 

Urmaream aseara cu foarte mare interes ce spunea un profesor de la Universitatea din Colorado, printre altele este cercetator la NASA, si la un moment dat s-a referit la calitatea aerului: „Nitrogenul este prezent in proportie de 80% in atmosfera noastra si-n ultimii sapte ani procentul a crescut cu 2,7 peste masura acceptatbila. Din cauza noxelor, poluarii accelerate, cat de curand nu ne vom mai putea cultiva hrana”. Cu totii am invatat la anatomie ca organismul nostru dispune de microfiltre si din cauza aceasta nu absorbim nitrogenul care ne-ar fi fatal, discutam de puterea bunului Dumnezeu, dar o alta probleme apare aici: daca cantitatea de nitrogen creste in ritmul acesta alarmant atunci vom asista la o explozie de atacuri cerebrale si infarcturi.


Japonezii, luna decembrie a anului 2014, au lansat o serie de device-uri pentru purificarea aerului din locuinte. Nu trebuie sa fim ingnoranti in ultimul hal si avem obligatia sa ne gandim la aceste lucruri, in plus de asta trebuie sa respectam si porunca Mantuitorului Hristos: „”Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti” – Matei. 22, 39. Iubirea fata de aproapele tau inseamna sa-i deschizi mintea si sa-l ajuti tot timpul, prin dragoste, cuvant, mila si asa mai departe!

 

 

 

 

Sunt foarte pasionat de astronomie, astrologie, teoriile ptolomeice, partea hermeneuticii din Renastere care se ocupa de teoretizarea fenomenelor fizice intalnite in Sfanta Scriptura, si imi aduc aminte ca Nicolaus Copernic (foto) – „Sistemul ptolomeic” si „Efigii” – a pus pentru prima data problema stratificarii gazelor in atmosfera. O chestie deosebit de interesanta din punctul meu de vedere si foarte putin cunoscuta publicului larg, in urma acestor teorii au luat nastere secole mai tarziu agentiile pentru calitatea aerului. Avem si noi agentii de acest gen in Romania si ieri cand am incercat sa le accesez site-urile am ramas putin cam surprins: niciunul dintre ele nu functiona si-n cel mai pur stil romanesc au fost lasate de izbeliste! Va rog pe aceasta cale sa refaceti site-urile respective!


Daca tot am ajuns sa discut despre calitatea aerului va aduc aminte de ce au descoperit cei de la NASA: nisipul din Sahara, datorita unor fenomene tip vertigo intalnite in atmosfera, a ajuns sa migreze catre Amazon. Organismul se dezvolta intr-un anumit fel cand vorbim de Oceania si Amazon si intr-un altfel cand vor de Africa si zonele tropicale (Insulele Capului Verde). Datorita acestor anomalii prezente in atmosfera este foarte posibil ca in urmatorii ani Amazonul sa dispara cu tot cu populatie de pe suprafata terrana. Au prezentat in urma cu cativa ani de zile un reportaj despre triburile pierdute din Amazon, saracii traiau ca in epoca de piatra, si nu se puteau apropia de ei ca sa-i studieze de frica sa nu-i contamineze din punct de vedere bacteriologic.

Urmariti clipul prezentat pe site-ul NASA.  

http://www.nasa.gov/content/goddard/nasa-satellite-reveals-how-much-saharan-dust-feeds-amazon-s-plants/#.VQscNdKsVDI

 

Cei de la NASA au spus anul trecut: „Calitatea oxigenului a scazut ingrozitor si am intalnit situatii in care copiii se nasteau cu malformatii grave din cauza acestui lucru”. Da, pot spune ca este o teorie veridica: calitatea oxigenului ne imbatraneste si din cauza aceasta traim doar 80 de ani!

Nu stiu daca aveti dumneavoastra idee, dar calitatea aerului, problemele de mediu, calitatea hranei, ecosisteme, o parte a biologiei, intra in sfera de interes a agentiilor de informatii din intreaga lume si implicit a Serviciului Roman de Informatii. Ca sa ma credeti pe cuvant va pun la dispozitie cateva extrase dintr-un raport al SRI-ului. Am fost acuzat ca sufar de teoria conspiratiei si imi imaginez lucruri, eh, astazi va prezint si dovezi sa vedeti ca nu este nimic fantasmagoric in ce spun eu.

 

Am discutat pe blog despre MONSANTO si alimentele modificate genetic.

https://deveghepatriei.wordpress.com/2013/12/20/complotul-obama-monsanto-cel-mai-mare-genocid-din-istoria-omenirii-produsele-modificate-genetic-produc-cancer-si-diabet-romania-insista-sa-fie-consumate/

loading...

https://deveghepatriei.wordpress.com/2011/05/30/controlul-populatiei-prin-controlul-resurselor-de-hrana-monsanto-si-distrugerea-micilor-producatori/

https://deveghepatriei.wordpress.com/2014/07/23/razboi-infometare-maxim-600-de-milioane-de-oameni-pe-planeta-razboiul-este-la-un-pas-de-noi/

 

9 6 11 14  0

 

Sa citim un articol aparut in anul 2011.

 

Guvernele şi marile puteri mondiale sînt neajutorate şi neputincioase în faţa cantităţii uriaşe de azot descoperite în atmosfera terestră. “Acest gaz, trebuie să vă avertizăm, nu poate susţine viaţa organismelor dependente de oxigen, cum ar fi oamenii. În acest moment, 78% din volumul atmosferei, respectiv 75 de procente din masa acesteia, sînt constituite din azot “, ne-a dezvăluit alarmat profesorul Nicolae Stecla, de la Institutul pentru Studierea Gazelor Atmosferice (GAZAT) din Măgurele. “Oxigenul abia este acum pe locul al doilea, cu o concentraţie de 21 de procente. Orice efort de a scădea concentraţia de azot din atmosferă este sortită eşecului, omenirea trebuie să se resemneze cu soarta sa”, a adăugat acesta. Scenariile dramatice au început deja să încolţească în minţile teoreticienilor dezastrului planetar.

“Compuşii azotului, nitraţii şi nitriţii, pot induce methemoglobinemia la nivelul sîngelui, în special la copii, blocînd capacitatea hemoglobinei de a transporta oxigenul. Expunerea la aceşti compuşi poate duce la cancer al tractului digestiv, deoarece contribuie la formarea nitro-aminelor”, explică doctorul Iosif Menghine, de la Clinica de Boli Respiratorii şi Fertilizare Aplicată “Buna Vestire” din Dorohoi. Exemplele despre  cît este azotul de periculos pot continua: nitriţii şi nitraţii pot provoca mutageneză şi teratogeneză, defecte la naştere, limfom non-Hodgkin, cancer ovarian sau de vezică urinară, pot juca un rol în hipertrofia tiroidiană, pot cauza avort spontan sau infecţii ale căilor respiratorii. “Diareea, greaţa, voma, crampele musculare, intoxicaţiile cauzate de scoici şi soldate cu paralizie şi cu amnezie ar putea fi, în multe cazuri, rezultatele  expunerii la toxine algale, bazate tot pe compuşi ai azotului. Ca să nu mai spunem despre efectele devastatoare ale expunerii directe la azot lichid, despre care ştie oricine s-a uitat la Brainiac sau la MythBusters”, a mai subliniat doctorul.

Circuitul misterios al azotului în atmosfera noastră

Deocamdată, marile puteri s-au recunoscut înfrînte. Nimic nu poate fi făcut la nivelul omenirii pentru a modifica simţitor concentraţia de azot.“Concentraţia de oxigen a fost chiar şi mai mică decît azi, ea a fluctuat între 15% şi 30%, începînd din Cambrian. Acum 1.9 miliarde de ani, este posibil chiar ca oxigenul să fi dispărut complet de pe Pămînt. Cu toate astea, iată, noi sîntem aici”, a încercat să îşi încurajeze conaţionalii preşedintele SUA.

Azotul, cunoscut şi sub numele de nitrogen,“aer nociv” sau “aer inert”, este un element non-metalic, din  grupa a cincea, numărul atomic 7 şi masa atomică 14. Descoperit de scoţianul Daniel Rutherford, în 1772, azotul nu părea să aibă vreun efect semnificativ asupra speciei umane. Studii ulterioare au demonstrat, însă, că toate fiinţele care au respirat aer cu azot au murit, mai devreme sau mai tîrziu.

https://vreausareclam.wordpress.com/2011/03/09/alarmant-concentratie-enorma-de-azot-detectata-in-atmosfera-terestra/

https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/03/20/a-crescut-concentratia-de-nitrogen-din-atmosfera-nimeni-nu-discuta-despre-acest-subiect/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite