A crescut la casa de copii și a dormit în gări, iar acum colindă lumea întreagă, ca însoțitor de zbor

Distribuie!by A crescut la casa de copii, însă dorința de a își depăși condiția l-a făcut să muncească enorm pentru visul lui. Este însoțitor de zbor, dar învață în continuare pentru a deveni pilot. A făcut cursuri de pilotaj și a devenit însoțitor de zbor la o companie privată. Povestește cu durere despre experiența trăită la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

A crescut la casa de copii, însă dorința de a își depăși condiția l-a făcut să muncească enorm pentru visul lui.

Este însoțitor de zbor, dar învață în continuare pentru a deveni pilot.


A făcut cursuri de pilotaj și a devenit însoțitor de zbor la o companie privată.

Povestește cu durere despre experiența trăită la centrul de plasament. Spune că a dormit câteva zile și în Gara de Nord.


Totul a început când părinții lui s-au despărțit.

”Experiența trăită la centrul de plasament Cireșarii nu a fost una deloc fericită. Mi-a rămas impregnată în memorie și n-am să uit niciodată cum stăteam și plângeam într-un colț împreună cu fratele meu.

Nici cel de-al doilea centru în care am ajuns nu a fost mai breaz. Educatorii erau răi, nu aveau nici un interes față de noi, exact ca la ”Cireșarii”.

Îmi amintesc că ne băteau și ne vorbeau foarte urât”, povestește Costin.Când era în clasa I, situația s-a schimbat un pic.

În bine. Cei doi frați au ajuns într-o casă de copii privată, deschisă de o biserică din Olanda, unde situația a fost cu totul alta.

Aici a văzut că există și oameni interesați de meseria pe care și-au ales-o, oameni care pot spune o vorbă bună atunci când ai nevoie de ea și care se pot comporta uman.

Au stat aici vreo nouă ani, iar când casa respectivă s-a închis pentru o perioadă, Costin și fratele său au ajuns în grija Direcției Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a Sectorului 2, fiind plasați într-un apartament de tip social unde viața celor doi s-a schimbat radical.

Nimeni nu mi-a dat nici o șansă. Spuneau că numai cei cu pile reușesc. Dar nu a fost așa. Am tocit nouă materii, precum cunoașterea aeronavei sau aerodinamica. Am învățat mult, recunosc, și am ajuns la Aerodromul din Clinceni, unde am cunoscut oameni devotați aviației care m-au îndrumat pe acest drum.

loading...

Și astfel, de la planor, am ajuns să pilotez un avion ușor”, își amintește Cosmin. ”Sunt mândru de ceea ce am realizat până acum, însă sper ca la un moment dat să-mi pot îndeplini visul cel mare. Acela de a fi pilot de aeronavă”, a conchis Costin.

A crescut la casa de copii și a dormit în gări, iar acum colindă lumea întreagă, ca însoțitor de zbor

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

ROMANIA ESTE IN MIJLOCUL UNUI BUTOI CU PULBERE! UNUL DINTRE CEI MAI RESPECTATI STRATEGI CREDE CA RAZBOIUL ESTE INEVITABIL IN EUROPA DE EST!
Nivel al radiaţiilor inexplicabil de scăzut la biserica „Sfântul Ilie” din Cernobîl
Dezvăluirile unui fost agent CIA: Ne-au dat milioane ca să dezmembrăm Iugoslavia
Firme straine care au facut vanzari in Romania de 746 mil. Euro, raporteaza pierderi si nu au niciun angajat | Strainii nu vor sa plateasca taxe in Romania
Cozile de pe vremea lui Ceausescu erau dirijate de catre SUA prin FMI
Ceauşescu: Toată lumea se luptă să stea cât mai mult şi să cumpere şi pe dracu’ din străinătate
Industria farmaceutica nu creeaza tratamente ci creeaza CLIENTI
Erau trei nave care se aflau in apropierea Titanicului cand acesta s-a scufundat.Opreste-te si citeste!
VIDEO şocant: 500 de victime la rainbow party, activist pro-homosexualitate arestat în Taiwan
KOVESI E TERMINATA – Inregistrari bomba din interiorul DNA o incrimineaza pe Laura Kovesi cum ordona subalternilor sa faca dosare penale premierului Romaniei si altor persoane care sunt “libere” desi au inceputa urmarirea penala. Kovesi turbase ca inculparile au scazut fata de anul anterior, de la 673 la 270, si ordona mai multe rechizitorii. Potrivit art. 99 din Legea 303/2004 poate fi exclus din magistratura cel care se imixtioneaza în activitatea altui judecător sau procuror (Audio)
Prinţesa Diana, despre mariajul şi viaţa sexuală cu Prinţul Charles, într-o serie de înregistrări în premieră: „Ziua nunţii a fost cea mai urâtă din viaţa mea“
Dezvăluirile unui ofițer de securitate. Avertismentul lui Gorbaciov pentru Ceaușescu: Pleacă de la putere
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite