A doua sinucidere din cauza controalelor ANAF

Distribuie!by Patroana unui spatiu comercial din Baia Mare s-a spanzurat, miercuri dimineata, chiar in magazin. Presa locala sustine ca femeia de afaceri fusese amendata recent de ANAF, fiind a doua sinucidere inregistrata in ultimele zile dupa controale ale inspectorilor de la Fisc. Dana Filip avea 40 de ani si detinea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Patroana unui spatiu comercial din Baia Mare s-a spanzurat, miercuri dimineata, chiar in magazin.

Presa locala sustine ca femeia de afaceri fusese amendata recent de ANAF, fiind a doua sinucidere inregistrata in ultimele zile dupa controale ale inspectorilor de la Fisc.

Dana Filip avea 40 de ani si detinea spatiul comercial unde s-a sinucis de circa 10 ani. Vineri, ea ar fi fost amendata cu 10.000 de lei de inspectorii financiari, scrie Vocea Transilvaniei.


“In aceasta dimineata, intr-una din boxele de la etaj a fost gasita o persoana de sex feminin, spanzurata. Inca nu cunoastem motivele care au dus la acest tragic eveniment“, a declarat Cristian Vigh, procuror criminalist.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean, pentru necropsie, iar criminalistii au deschis o ancheta (foto).


Luni, scafandrii au scos din apele raului Buzau cadavrul unei femei care detinea mai multe magazine si care s-ar fi sinucis tot dupa ce ar fi fost amendata de inspectorii de la Fisc.

loading...

Disparitia ei de acasa fusese anuntata de fiu. Stela Negraru avea 54 de ani si detinea un stand in oras intr-un en-gros de produse agroalimentare, dar si mai multe magazine in comuna Berca, scrie Adevarul de Buzau.

Apropiatii au spus ca inspectorii ANAF ar fi controlat in urma cu trei luni afacerile ei si ar fi dispus amenzi usturatoare, iar acum femeia se temea ca ii vor veni din nou controalele pe cap.

“Era terorizata de controalele ANAF. Astea au terminat-o psihic”, a afirmat Fredi Neacsu, un cunoscut.

Politistii au declarat ca, inainte sa se arunce in apa, femeia si-a sunat singurul fiu ca sa-si ia adio.

http://www.ziare.com/stiri/sinucideri/a-doua-sinucidere-din-cauza-controalelor-anaf-1356105

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite