A existat o propunere de amendament in 1916 in SUA ca fiecare act de razboi sa fie supus unui vot national, iar cei care votau da, trebuiau sa se ofere voluntari in armata!

Distribuie!by Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite! Citiți și...Românii sunt campioni mondiali nu numai la avorturi si animale otrăvite, ci si la accidente vasculare cerebrale- iata de ce!Ceausescu ne-a lasat mostenire un stat la cheie: fara datorii, cu o industrie puternica, o agricultura irigata […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

UN FOST VIOLATOR DIN VASLUI A AJUNS DEPUTAT IN PARLAMENTUL ROMANIEI!
Traseul secret al cărnii în hipermarket. Patru metode prin care ni se vinde marfă expirată: carnea e spălată, condimentată, tocată, iar valabilitatea e mărită artificial
Studente cu văl islamic, date afară de la curs " Noi avem drepturi" au exclamat ele, profesorul: "Nici eu nu afişez, pe catedră, şiruri de icoane, de lumânări şi de cădelniţe în care să fumege tămâie”
Ce om din staff-ul lui Klaus Iohannis a făcut lobby pentru Holzindustrie Schweighofer
O fata frumoasa de politist din Arad s-a spanzurat, acestea sunt efectele antenelor psihotronice, lipsa de credinta si ale parintilor masoni....
Prinţesa Diana despre membrii familiei regale britanice: “Ei nu sunt oameni, ci reptile!” Ea urma să dezvăluie lumii secretele oribile despre Illuminati şi reptilieni! De aceea, a fost ucisă!
Românii ies în stradă din cauza refuzului lui Iohannis de a promulga Codul Silvic ce oprea defrișarea pădurilor
Închideţi televizorul sau televizorul o să vă închidă minţile
Nicole Kidman către toți americanii: Trebuie să îl susținem pe președintele ales Donald Trump. Lăsați-l să muncească!
CEL MAI MARE JAF DE PE TERRA! România, defrișată de austrieci! Unde sunt cele NOUĂ SERVICII SECRETE din România? Unde este Serviciul Român de Informații pregătit pe zona de intelligence modern? Unde este Ministerul de Interne?
FUNAR: Circ macabru și doliu național cu o falsă regină, fără cetățenie română
Petre Ţuţea savuros: “Mor de dragul lui Nicolae Ceaușescu ăsta! Îmi vine să-l pup de drag ce-mi e. Se pupă cu toți negroteii ăia șefi de stat şi face rost de valută să nu mai depindem de muscali!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite