A filmat cum sunt făcute delicioasele jeleuri. E ORIBIL! Faceți cunoscut asta tuturor

Distribuie!by Alina Kneepkens a surprins cum sunt preparate delicioasele jeleuri, acele figurine dulci și colorate, care se fac cu piele, cartilagii și oase de animale, în special de porc. Gelatina se obține din fierberea acestor părți ale animalelor, care sunt, de fapt, resturi obținute din industria prelucrării cărnii. După fierbere, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Alina Kneepkens a surprins cum sunt preparate delicioasele jeleuri, acele figurine dulci și colorate, care se fac cu piele, cartilagii și oase de animale, în special de porc.

Gelatina se obține din fierberea acestor părți ale animalelor, care sunt, de fapt, resturi obținute din industria prelucrării cărnii.

După fierbere, resturile animale sunt acoperite cu coloranți, zahăr și alți îndulcitori pentru a obține jeleurile atât de atrăgătoare din magazine.

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

VIDEO cu ultimele minute inainte sa moara tinerii arsi in club- Goodbye to Gravity - The Day We Die (Live in Club Colectiv, Bucharest, Romania, 30.10.2015)
Strabunica actualei regine Elisabeta II a Marii Britanii este inmormantata in Transilvania | istoricii sustin ca stramosii Printului Charles se trag din Cluj acum!!
George Michael s-ar fi sinucis, potrivit unor postări ale iubitului artistului. Mesajele au fost ulterior șterse
I-A PRINS CU MINCIUNA SI ARE DOVEZI! MCDONALDS DAT IN JUDECATA DE O ROMANCA!
Fata care a uimit un sat intreg! A luat 10 la Capacitate! Mama ei a fost femeie de serviciu la scoala din sat! „Nu m-am gandit niciodata sa plec din Romania. Si-asa au plecat multi!”
Sacrificiile lunii aprilie: de ce exista atatea nenorociri in luna aprilie
Adevarata fata a musulmanului Raed Arafat
Legea vaccinării intră în circuitul de avizări, la o zi distanță după declararea „epidemiei de rujeolă”. Întrebări despre „epidemia de rujeolă” anunțată de Ministerul Sănătății?
TIMPUL s-a scurtat: o zi mai are doar 16 ore din 24, rezonanta Schumann a accelerat de la 7,8 Hz la 12,5Hz
Fost ministru: Radu Berceanu, avere de peste 20 de milioane de euro. Va convine?
O mie de ani în trei minute! Cum s-a schimbat harta Europei într-un mileniu
Eminescu ataca deseori liberalii că introduseseră forme şi legi străine, menite să favorizeze afacerile străinilor în România în dauna populaţiei autohtone şi să transforme ţara într-o colonie, în care românii devin „salahori", ţaranii sunt exploataţi, înrobiţi, păcăliţi de speculatori şi nevoiţi să-şi vândă pământurile, clasele producătoare scad vertiginos, iar România nu se mai poate dezvolta în mod neatârnat. 
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite