A fost creat telefonul fara baterie, care functioneaza “incarcat” de unde radio (Video)

Distribuie!by Una dintre cele mai mari frustrari ale vietii moderne este aceea cand telefonul ramane fara baterie, de obicei intr-un moment in care ai mare nevoie de el. Iar asta se intampla des, mai cu seama ca profitam la maximum de smartphone. Insa cercetatorii americani au gasit o solutie la aceasta […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Una dintre cele mai mari frustrari ale vietii moderne este aceea cand telefonul ramane fara baterie, de obicei intr-un moment in care ai mare nevoie de el. Iar asta se intampla des, mai cu seama ca profitam la maximum de smartphone. Insa cercetatorii americani au gasit o solutie la aceasta problema: telefonul fara baterie.

Cercetatorii de la Universitatea din Washington au conceput un telefon simplu, care nu are nevoie de baterie pentru a functiona, ci de unde radio.

Dispozitivul nu este in niciun caz unul “de fite”, lipsindu-i inclusiv touchscreen-ul. Poate fi insa vital in caz de urgenta, pentru ca utilizatorul poate primi si da telefoane, arata The Telegraph. Gadgetul functioneaza cu foarte putina energie: doi sau trei microwati.


loading...

Pentru ca nu are un difuzor, utilizatorul va trebui sa foloseasca, atunci cand vorbeste la telefon, castile.

http://www.ziare.com/internet-si-tehnologie/smartphone/a-fost-creat-telefonul-fara-baterie-care-functioneaza-incarcat-de-unde-radio-video-1472862?utm_source=Libertatea.ro-Cross&utm_medium=A+fost+creat+telefonul+fara+baterie%2C+care+functioneaza+”incarcat”+de+unde+radio+%28Video%29&utm_campaign=Interpromo


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite