A murit David Rockefeller, un mare mason al lumii, sau si-a transmutat sufletul intr-un alt corp si planeta nu a scapat de el?

Distribuie!by Marele mason David Rockefeller a incetat din viata conform mass-mediei ofiale, care fiind FAKE Nwes nu va spune cu adevarat cine a fost David Rockefeller. Omul si-a facut cate transplanturi de inima sa ajunga la varsta de 101 ani, insa la tehnologia care exista acum, dar care nu se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Marele mason David Rockefeller a incetat din viata conform mass-mediei ofiale, care fiind FAKE Nwes nu va spune cu adevarat cine a fost David Rockefeller. Omul si-a facut cate transplanturi de inima sa ajunga la varsta de 101 ani, insa la tehnologia care exista acum, dar care nu se da oficial publicitatii, la conspiratiile privind reptilianismul, aceste entitati care conduc lumea, adica  cei din Oculta Mondiala, nu mor cu adevarat, ci fac un transfer de corp, adica isi iau o alta identitate, o viata tanara si incep sa conduca lumea din umbra, dintr-un alt corp. Pentru ca daca asemenea oamenii, ar muri, adica sufletul sau ar parasi aceasta dimensiune, el ar merge direct in iad, la cate nelegiuri a facut aici, nu cum prezinta FAKE NEWS, mass-media oficiala, ca el ar fi fost un mare filantrop, evitand sa relateze despre dezvaluirile marelui regizor Aaron Russo, despre David Rockefeller, cine a fost cu adevarat acest mason teribil, cum gandea el despre populatia planetei si cat rau a facut prin organizatiile pe care le-a creat.

 

Născut în urmă cu un secol, multimiliardarul de origine evreiască (ce surpriză) a marcat viaţa economică şi politică a Statelor Unite ale Americii şi chiar a întregii planete.


De numele său se leagă trasarea principalelor direcţii din domeniile financiar-bancar şi medical de pe planetă.

De altfel, întregul sistem de medicină alopată, care se foloseşte în prezent pe planetă, i se datorează super masonului, el fiind unul din principalii susţinători şi finanţatori ai medicinei care tratează efectul şi nu cauza, considerând-o bună pentru alţii, însă nu şi pentru el, forma de tratament în care sunt instruiţi doctorii miliardarului fiind în mod ciudat homeopată şi nu alopată, probabil aşa explicăndu-se şi vârsta înaintată la care a ajuns.

În 1973 fondează, alături de Zbigniew Brzeziński, un alt mare mason de origine evreiască, ajuns şi el la o vârstă venerabilă (la 87 de ani), Comisia Trilaterală, o puternică organizaţie de influenţă ocultă la nivel mondial. De asemenea, Rockefeller joacă un rol important şi în crearea unei alte organizaţii masonice Council of Foreign Relations (C.F.R. )


loading...
Partener de masonerie cu Bill Gates, Warren Buffet şi baronul Rotchchild, David Rockefeller influenţează în mod tăcut şi din umbră soarta planetei, singurele lucruri pe care le face la vedere, în public, sunt legate de diverse acte de binefacere către diferite fundaţii mai mult sau mai puţin caritabile.

Va reamintesc că fundaţia condusă de Bill şi Melinda Gates, care are ca scop vaccinarea şi sterilizarea în masă a populaţiei, este considerată tot una caritabilă.

Averea estimată a miliardarului este una suspect de mică, ea fiind evaluată la circa 3 miliarde de dolari.

În jurul anului 2006, izbucneşte un uriaş scandal ce îi are drept protagonişti pe regizorul Aaron Russo şi copilul miliardarului, Nick Rockefeller, ca urmare a dezvăluirilor făcute de cel dintâi despre influenţa puternică pe care familia miliardarului o exercită asupra guvernului S.U.A. şi despre agenda secretă a masonilor miliardari care plănuiesc reducerea masivă a populaţiei şi implantarea tuturor oamenilor cu cipuri RFID.

Regizorul Aaron Russo se îmbolnăveşte de cancer şi moare în condiţii mai mult decât suspecte. #Mister #retea sociala

Ca de altfel mai toţi super miliardarii cu rădăcini adânci înfipte în masonerie, David Rockefeller ajunge la o vârstă considerată de mulţi de neatins în condiţiile de trai de pe planetă din ziua de astăzi. Un lucru la fel de adevărat este şi acela că cei care se opun agendei secrete, nedeclarate, a familiei Rockefeller, se pare că nu au o viaţă foarte lungă.
http://ro.blastingnews.com/international/2015/06/marele-mason-david-rockefeller-a-implinit-ieri-varsta-de-100-de-ani-00437211.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Sclavia din spatele Zara. Clienții găsesc bilețele cu mesaje de la muncitori în buzunarele hainelor sau pe etichete. Reacția companiei
Bănicioiu: În 2-3 ani în România nu o să mai avem medici specialiști
DEZVALUIRI SOCANTE! OMV A PACALIT STATUL ROMAN CU SUTE DE MILIOANE DE EURO!
Dr. Călin Georgescu: Proiectul înseamnă întoarcerea la Hristos. Vreau ca poporul român să trăiască în demnitate și prosperitate, să NU mai fie sluga nimănui, să păstrăm linia neamului. UE pentru moment este un maldăr de cioburi
Entitatile atasate - Cum si de ce se ataseaza anumite entitati?
Au inceput refugiatii sa faca scandal si la noi. Centrul Timisoarei e plin de refugiati. In zilele cu soare, auzi araba vorbindu-se mai mult decat romana.
GRAV: SRI va avea acces la orice calculator. Legea securităţii cibernetice a fost votată de Senat.Suntem urmariti, identificati si introdusi in baza de date !!
PSD il da jos pe Tudose ca nu a fost de acord sa dea Casei Regale palate si milioane de Euro. Sa se afle Isarescu (varul regelui Mihai) in spatele mutarii de sah?
Sa ai incredere privind vaccinarea in Ministerul Sanatatii si in politicienii si doctorii care au omorat sute de mii de romani prin produsele Hexi-Pharma, da dovada de o prostie ce ajunge la cote paroxistice
Lista masonilor din România – raport SRI - actualizat 2015
Profesor de medicină nutriţională: „Explozia pe care o înregistrăm în cancer are de-a face cu chimizarea mâncării“
Harta enclavizării economice a României
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite