A scapat de un cancer in ultimul stadiu! Leacul care invinge boala necrutatoare

Distribuie!by Exista posibilitatea ca leacul cancerului sa fie la indemana noastra si noi sa nu-l cunoastem? Putem crede ca bicarbonatul de sodiu poate vindeca aceasta maladie? Raspunsul este afirmativ si este sprijinit de numeroase marturii ale celor bolnavi de cancer. Printre acestia si Vernon Johnston, caruia medicii i-au spus ca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Exista posibilitatea ca leacul cancerului sa fie la indemana noastra si noi sa nu-l cunoastem? Putem crede ca bicarbonatul de sodiu poate vindeca aceasta maladie? Raspunsul este afirmativ si este sprijinit de numeroase marturii ale celor bolnavi de cancer.

Printre acestia si Vernon Johnston, caruia medicii i-au spus ca nu mai are mult de trait si ca pentru el nu mai exista nicio solutie. Nu s-a speriat, nu s-a dat batut si folosind bicarbonat de sodiu a reusit sa invinga un cancer de prostata in stadiul IV, cu metastaze in oase, noteaza bzi.


Potrivit lui Vernon, cancerul ucide peste tot in lume cu repeziciune din cauza nivelurilor crescute de toxine in toate segmentele societatii, de la apa contaminata, produse alimentare, vaccinuri, aer otravit.

A decis sa faca o schimbare si Larry, fratele sau a spus ca „atunci cand Vernon a fost diagnosticat cu cancer, i-am spus ca el ar trebui sa incerce sa creasca pH-ul in organism, deoarece cancerul nu se dezvolta intr-un mediu alcalin.”


In urma sfatului primit, Vernon a comandat clorura de cesiu pentru a creste nivelul pH-ului in organism. El a fost convins ca va invinge boala doar cu clorura de cesiu si nu a luat un alt tratament. Cu toate acestea, in timpul transportului, clorura de cesiu s-a pierdut si, presat de timp, a cautat o alta optiune pentru a-si alcaliniza organismul.

Solutia: un medicament din bicarbonat de sodiu si sirop de artar. Cum nu avea sirop de artar in bucatarie, a folosit melasa.

loading...

Intregul tratament, protocolul folosit, care a inclus si o dieta ce promoveaza alcalinitatea, minerale, suplimente de vitamine si mult soare, au fost inregistrate in jurnalul lui Vernon.

Desi cele mai multe tratamente alternative pentru cancer implica abtinerea de la zahar, deoarece hraneste celulele canceroase, in cazul sau rezultatele au fost uimitoare. Iata reteta anticancer a lui Vernon:
Pune doua lingurite de bicarbonat de sodiu intr-o ceasca si adaugati un pic de melasa sau sirop de artar. Apoi, turnati putina apa.
Repetati acelasi procedeu intr-un ibric, puneti vasul pe foc pana se incalzeste, apoi stingi focul si adaugi solutia din ibric peste cea din cana.
Omogenizati bine, lasati sa se racesca preparatul si beti.
Aceasta bautura ar trebui consumata de mai multe ori pe zi. Vezi in video-ul de mai jos detelii despre acest remediu dezvaluite de Vernon insusi!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite