A transportat in spate o pacienta pe o distanta de o jumatate de kilometru pentru ca autoritatile nu au fost capabile sa faca un drum pana la casa ei…Unde esti tu Ceausescu doamne?

Distribuie!by Un ambulantier a transportat in spate o jumatate de kilometru o pacienta care suferea de insuficienta respiratorie si tensiune arteriala crescuta, dupa ce nu a putut ajunge cu masina la locuinta ei, aflata intr-un catun din Muntii Apuseni. Imaginea a devenit virala pe internet. Un echipaj de Ambulanta a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un ambulantier a transportat in spate o jumatate de kilometru o pacienta care suferea de insuficienta respiratorie si tensiune arteriala crescuta, dupa ce nu a putut ajunge cu masina la locuinta ei, aflata intr-un catun din Muntii Apuseni. Imaginea a devenit virala pe internet.

Un echipaj de Ambulanta a fost solicitat marti sa intervina intr-un catun din Muntii Apuseni, de pe teritoriul comunei Scarisoara, in cazul unei paciente, in varsta de circa 80 de ani, care suferea de insuficienta respiratorie si tensiune arteriala crescuta.


Ambulanta nu a putut ajunge pana la locuinta pacientei din cauza drumului inacesibil, astfel ca echipajul s-a deplasat pe jos, transportand si trusele medicale.

Ambulantierul a transportat in spate pacienta de la locuinta acesteia pana la locul in care drumul era accesibil autovehiculelor, in vreme ce o asistenta i-a dus trusa, monitorul si tubul de oxigen.


Fotografia cu ambulantierul si pacienta in spatele sau a devenit virala pe internet, fiind postata de un coleg al sau.

loading...

”Se numeste Dumitru Ignat. Este ambulantier la Serviciul Public de Ambulanta Alba, Substatia Campeni. Ambulanta cu care s-a deplasat la caz nu a putut urca la bolnava cu insuficienta respiratorie si tensiunea arteriala crescuta. A transportat bolnava in spate. Asistenta mergea langa el cu tubul de oxigen. Distribuiti va rog. Numele acestui salvator trebuie cunoscut de toti. Sufletul si Omenia lui merita respectul nostru”, a scris un coleg al sau pe Facebook.

https://caplimpede.ro/dovada-ca-romania-nu-e-pierduta-fotografia-care-face-inconjurul-internetului-a-transportat-in-spate-o-pacienta-pe-o-distanta-de-o-jumatate-de-kilometru-pentru-a-o-salva/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite