ABUZ:Toți câinii din țară trebuie microcipați până la 1 ianuarie 2015

Distribuie!by Iata o stire care ne arata in ce vremuri traim si cum se pregateste deja terenul pentru microciparea oamenilor. Daca romanul nu a reusit sa se impuna impotriva acestui abuz de a fi obligat sa isi microcipeze patrupedul, spuneti-ma va rog IN CE LIBERTATE TRAIM? Microciparea câinilor în România […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata o stire care ne arata in ce vremuri traim si cum se pregateste deja terenul pentru microciparea oamenilor.

Daca romanul nu a reusit sa se impuna impotriva acestui abuz de a fi obligat sa isi microcipeze patrupedul, spuneti-ma va rog IN CE LIBERTATE TRAIM?


Microciparea câinilor în România se face doar pe hârtie și chiar dacă până la sfârşitul anului toate patrupedele din ţară ar trebui să aibă microcip, în cele mai multe oraşe acest lucru nu se întâmplă, scrie Digi24.

De exemplu, în Maramureş nici măcar jumătate din animale nu au trecut pe la medicii veterinari pentru această procedură, cei mai reticenţi fiind oamenii de la ţară, însă cei care refuză microciparea câinilor riscă să fie amendaţi cu sume cuprinse între 1.500 şi 2.000 de lei.


Aceste masuri sunt impuse de Guverne si de Noua Ordine Mondiala pentru a obisnui lumea de acum ca microciparea este ceva normal si pentru siguranta cetatenilor, desi se stie ca aceste cipuri nu au ajutat in gasirea niciunui caine pierdut pana acum, chiar daca unii oameni au facut prostia si si-au microcipat cainii si i-au pierdut, nu a mai reusit nimeni sa ii gaseasca niciodata.

La polul opus se află Oradea, unde primăria a încheiat deja această acţiune şi a început sterilizarea animalelor, peste 10.000 de câini primind cipuri, anul acesta.

loading...

Potrivit unui ordin al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare emis în acest an, patrupedele ar trebui să primească cipuri până la 1 ianuarie 2015.

Daca nu ne vom impune acum si nu ne vom opune impotriva tuturor acestor masuri obligatorii ale guvernului, va fi prea tarziu cand vor veni sa ne calce si mai tare cu bocancul, asa ca opuneti-va, cereti-va drepturile si nu-i mai votati pe sacalii care au fost la putere, ori votati pe cineva care nu a mai fost niciodata la putere, pe cineva care nu a lucrat niciodata ca bugetar sau anulati votul daca nu va place de nimeni, doar sa nu cumva sa nu va prezentati la vot ca va vor fura voturile!!!!

http://activenews.ro/toti-cainii-din-tara-trebuie-microcipati-pana-la-1-ianuarie-2015_1868400.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite