Acest barbat a slabit 82 de kilograme dupa ce a scos din alimentatie un singur produs!

Distribuie!by Steve H. are 39 de ani si este din Scotia. Pana nu demult, era un impatimit al celebrei bauturi racoritoare Cola. Ajunsese sa bea zilnic sase litri din acest suc pana in perioada in care cantarea 172 de kilograme si masura 142 de centimetri in jurul taliei! Din moment […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Steve H. are 39 de ani si este din Scotia.
Pana nu demult, era un impatimit al celebrei bauturi racoritoare Cola. Ajunsese sa bea zilnic sase litri din acest suc pana in perioada in care cantarea 172 de kilograme si masura 142 de centimetri in jurul taliei!
Din moment ce problemele de obezitate ii ingradeau mult autonomia de miscare si ii puneau in pericol starea de sanatate, barbatul a decis sa isi schimbe proastele obiceiuri alimentare.
Steve sustine ca decizia de a renunta la Cola i-a salvat viata.
Potrivit relatarilor sale, in care recunoaste ca devenise dependent de aceasta bautura dulce, scoaterea ei din alimentatie a fost o sarcina foarte dificila.
Cu toate acestea, a perseverat si a inlocuit sucul respectiv cu un consum zilnic de apa, aproximativ 3 litri pe zi, asociat cu renuntarea la mancarurile de tip fast food.
Aceasta a fost alegerea care i-a permis sa slabeasca 82 de kilograme si sa revina la normal in aproximativ 12 luni de zile
Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.
Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

– See more at: http://www.secretele.com/2015/09/acest-barbat-slabit-82-de-kilograme.html#sthash.BP3E2Suk.dpuf

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite