Acest om al strazii nu este un om al strazii! ULUITOR ce mesaj a avut!!

Distribuie!by Un pastor din America s-a deghizat intr-un om al strazii si s-a dus intr-o biserica care avea 10.000 de membri, unde urma sa fie prezentat drept noul pastor. Omul s-a plimbat timp de 30 de minute prin viitoarea lui biserica, care incepea sa se umple pentru slujba de dimineata. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un pastor din America s-a deghizat intr-un om al strazii si s-a dus intr-o biserica care avea 10.000 de membri, unde urma sa fie prezentat drept noul pastor. Omul s-a plimbat timp de 30 de minute prin viitoarea lui biserica, care incepea sa se umple pentru slujba de dimineata. Doar trei oameni din 7-10.000 l-au salutat. A cerut maruntis pentru a-si cumpara de mancare, nimeni din biserica nu i-a dat.

1

S-a dus sa se aseze in fata si a fost rugat de catre organizatori ( usieri), sa se aseze in spate. A salutat oamenii, iar ei s-au uitat lung la el, dispretuitor, sau se uitau in jos ca sa il ignore. In timp ce statea in spatele bisericii, asculta anunturile si ce se mai prezenta, iar  batranii bisericii i-au facut introducerea si erau entuziasmati sa il prezinte pe noul pastor congregatiei: -“Am dori sa vi-l prezentam pe noul pastor”. Congregatia se uita in jur si aplaudau cu anticipatie. Boschetarul care statea in spate s-a ridicat si a inceput sa mearga spre pupitru. Aplauzele s-au oprit iar toti ochii erau atintiti inspre el. Pastorul s-a dus la altar, a luat microfonul de la cei care l-au prezentat ( ei stiau ce se intampla), a facut o pauza si apoi a inceput sa citeze din Biblie:


“Atunci Împăratul va zice celor de la dreapta Lui: “Veniţi binecuvântaţii Tatălui Meu de moşteniţi Împărăţia care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii.

Căci am fost flămând, şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete, şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin, şi M-aţi primit;

am fost gol, şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav, şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă, şi aţi venit pe la Mine.”

Atunci cei neprihăniţi Îi vor răspunde: “Doamne, când Te-am văzut noi flămând şi Ţi-am dat să mănânci? Sau fiindu-Ţi sete şi Ţi-am dat de ai băut?

loading...

 Când Te-am văzut noi străin şi Te-am primit? Sau gol şi Te-am îmbrăcat?

 Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă şi am venit pe la Tine?”

 Drept răspuns, Împăratul le va zice: “Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut.”

Dupa ce a recitat aceste pasaje, pastorul s-a uitat la congregatie si le-a spus ce a experimentat in dimineata respectiva. Multi au inceput sa planga si multe capete, nu mai puteau de rusine. Mai departe a spus: “Astazi vad o intalnire, nu o biserica a lui Iisus Cristos. Pamantul are destui oameni, dar putini apostoli ai lui Hristos. Cand va veti decide sa deveniti VOI discipolii LUI?” A incheiat serviciul cu mentiunea ca va continua saptamana urmatoare.

A urma pasii lui Iisus Hristos, ar insemna mai mult decat vorbe. Ar insemna un stil de viata, pe care cei din jurul vostru l-ar iubi si l-ar putea impartasi. Fii un crestin asa cum vrei sa fii, dar macar urmeaza invataturile Lui Iisus Hristos, daca vrei sa iti asumi titlul.


Matei25:35-45

1.gif40-300x265

http://jesusdaily.com/homeless-pastor-message-surprise/?utm_source=FACE&utm_medium=JD&utm_term=homeless-pastor-message-surprise103014&utm_campaign=LINK

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite