Acestia sunt medicii pro-vaccin: Mamă agresată de medic în faţa copilului ei – ” A început să ţipe şi să mă împingă”

Distribuie!by „A început să ţipe şi să mă împingă încât nici nu ştiam ce să mai fac. Putea să îmi spună civilizat că nu avem programare şi nu-l poate consulta pe fiul meu Andrei şi plecam fără nici o problemă. Nu pot să înţeleg de ce a avut o astfel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„A început să ţipe şi să mă împingă încât nici nu ştiam ce să mai fac. Putea să îmi spună civilizat că nu avem programare şi nu-l poate consulta pe fiul meu Andrei şi plecam fără nici o problemă. Nu pot să înţeleg de ce a avut o astfel de reacţie total inacceptabilă pentru un medic”, a povestit femeie, potrivit monitorulsv.ro.

Mămica a postat pe pagina sa de Facebook un video în care este surprinsă discuţia pe care a avut-o cu medicul.


“Cam aşa se întâmplă după o oră de aşteptat cu copilul şi cu acordul ei, în faţa cabinetului dnei dr. Scurtu Ana Maria, alergolog – policlinica Suceava. Te scoate afară îmbrâncindu-te, speriind copilul şi strângându-te de gât. Motivul: programul se termină, iar copilul meu nu prezintă pe tot corpul bube pentru a fi o urgenţă (dar de fapt nici nu ştia ce are, de ce venisem, copilul avea altă problemă), să mă programez săptămâna viitoare, că are o altă pacientă de consultat care prezintă urticarie pe spate., zise domnia sa. Concluzia vă rog să o trageţi dvs.”, era explicaţia înregistrării postate pe reţeaua de socializare.

La rândul său, medicul spune că acum regretă cele întâmplate şi recunoaşte că uneori are probleme de comportament vizavi de pacienţii săi.


loading...

“Regret profund ce s-a întâmplat. Doamna respectivă a intrat în cabinet, unde eu consultam o pacientă care era urgenţă. Era la sfârşitul săptămânii şi al unei zile foarte încărcate, mă grăbeam pentru că trebuia să plec din localitate. Copilul nu era programat, îl examinasem sumar puţin mai înainte şi nu era urgenţă, iar eu trebuia să plec neapărat. Ştiu că au mai fost probleme, comunicarea cu pacienţii este o chestiune la care trebuie să mai lucrez”, a declarat dr. Scurtu.

Pe reţelele de socializare, opiniile despre singurul medic alergolog din Policlinica Suceava sunt împărţite. Cei care au avut norocul s-o prindă în toate bune spun că sunt foarte mulţumiţi.

https://www.romaniatv.net/mama-agresata-de-medic-in-fata-copilului-ei-a-inceput-sa-tipe-si-sa-ma-impinga_372518.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

VIDEO: Preot rus predicand in 2007 impotriva cipurilor. Judecatoria a considerat predicile sale extremiste. Ierarhii i-au interzis sa mai slujeasca. In 2010 a murit de cancer
Pericolele care te pasc daca bei apa minerala. Sa nu spui ca nu ai fost avertizat
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: „Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie…”
Dragă SCLAVETE vorbitor de limba română, lasă un pic emisiunile de căcat la care te uiți în fiecare zi! Cred eu că merită să parcurgi rândurile următoare!
10 alimente provenite din China pline cu pesticide, plastic și chimicale cancerigene
Mugur Isarescu si-a tras pensiune cu fonduri europene | Tot masonii au "noroc" iar poporul trebuie sa mearga la munca in strainatate!!
Europa: va vom sodomiza, fiii vostri vor deveni fetitele noastre si vor asculta de noi, ii vom modela dupa chipul si asemanarea noastra, familia va fi desfiintata, toate legile care interzic homosexualitatea vor fi anulate, in loc vor fi promulgate legi ce promoveaza dragostea intre barbati
Cei care nu cunosc motivele PACTULUI de a primi emigranți vor răspunde in fața ISTORIEI | se răsuceste Ștefan Cel Mare în mormânt la ce vrea să facă Iohannis
Trump declară război FBI-ului. Un document secret aruncă în aer „dosarul Rusia”
Taranii ardeleni plecati la munca in America la 1900 au lasat in urma un cantec tulburator
Bunica unui bebeluș din Argeș care a murit la Marie Curie: Noi nu am consumat produse de la Brădet. S-au spus numai minciuni
Dr. Rares Simu, medic specialist in imunologie „Vaccinarea are efecte negative chiar si asupra unui sistem imunitar sanatos”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite