Actor LOTR: creştinii s-au exclus singuri de la Hollywood

Distribuie!by Iata cum explica actorii de la Hollywood faptul ca crestinii sunt denigrati si ridiculizati in industria cinematografica: Pe Sean Astin, fanii trilogiei Stăpânul Inelelor îl vor recunoaşte drept „Sam”. Mai puţini probabil îl vor identifica drept unul dintre actorii de la Hollywood care vorbesc deschis despre credinţa lor. Şi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata cum explica actorii de la Hollywood faptul ca crestinii sunt denigrati si ridiculizati in industria cinematografica:

Pe Sean Astin, fanii trilogiei Stăpânul Inelelor îl vor recunoaşte drept „Sam”. Mai puţini probabil îl vor identifica drept unul dintre actorii de la Hollywood care vorbesc deschis despre credinţa lor. Şi a altora, de fapt.


Într-un interviu acordat postului tv american Fox411, Astin şi-a arătat nemulţumirea faţă de modul în care unii creştini îi abordează pe cei din afara comunităţii lor, în special la Hollywood. Actorul este de părere că o atitudine exclusivistă şi vocală este de vină pentru actualul antagonism al Hollywoodului faţă de creştini.

El spune că deşi acest antagonism este dictat şi de „forţe care sunt greu de descris, creştinii şi-au îngreunat singuri situaţia, prin felul în care îi abordează pe cei din afara comunităţii [creştine].”


În acelaşi timp, actorul care a jucat deja în două producţii creştine, este de părere ă Hollywood-ul nu ar trebui să rateze ocazia de a avea succes producând pelicule cu subiect religios. „Substratul creştin revoluţioneaz în prezent marketingul în industria filmului,” a spus Astin. „Iar asta nu e o mişcare subtilă, este ceva uriaş şi nu este meritul creştinilor.”

Nu toată lumea îi împărtăşeşte însă opinia. Actriţa Patricia Heaton, care joacă împreună cu Astin în producţia recent lansată în SUA Mom’s Night Out, este de părere că Hollywood-ul portretizează intenţionat negativ creştinii.


loading...

Raportându-se la propria experienţă, Heaton insistă într-un interviu pentruBlaze asupra faptului că, fără niciun temei de tipul unei răzbunări, Hollywood-ul îi portretizează pe creştini drept „ăia răi”, prezentându-i în schimb rareori ca pe nişte „oameni reali”, notează Christian Post.

Tema Hollywood-ului anticreştin a fost miezul recentului scandal care l-a avut în centru pe actorul Angus T. Jones, copil-minune al Hollywood-ului devenit persona non grata după ce a declarat public că se dezice de valorile hollywoodiene pentru că acestea contravin credinţei lui.

Criticile pe care le-a provocat gestul lui au fost contrabalansate de declaraţii ale altor actori creştini de la Hollywood, între care Kevin Sorbo şi Stephen Baldwin, care au acuzat decidenţii din industrie că romovează o imagine negativă a oamenilor care cred în Dumnezeu.

Sursa: Semnele Timpului

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite