Actriţa Ani Creţu vrea să dea statul român în judecată| fiul ei a ajuns in spital dupa fiecare vaccin| pentru nimic in lume nu va mai lasa pe cineva sa se apropie cu o seringa de fiul ei

Distribuie!by Nu are cunoştinţe medicale şi nici pretenţii să dea lecţii în domeniu. Ştie doar că fiul ei în vârstă de 3 ani, Adam, a ajuns în spital după fiecare vaccin pe care l-a făcut, iar acum se chinuie să-şi refacă sănătatea. Păţită, evident că Ani Creţu nici nu vrea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu are cunoştinţe medicale şi nici pretenţii să dea lecţii în domeniu. Ştie doar că fiul ei în vârstă de 3 ani, Adam, a ajuns în spital după fiecare vaccin pe care l-a făcut, iar acum se chinuie să-şi refacă sănătatea. Păţită, evident că Ani Creţu nici nu vrea să audă să-şi mai vaccineze copilul. Ministerul Sănătăţii, însă, pregăteşte o lege a vaccinării obligatorii, iniţiativă care a revoltat-o nu doar pe actriţă, ci şi pe mulţi alţi părinţi.

„Să fie clar, eu am mare stimă pentru medici. Ei mi-au ajutat copilul când a ajuns în spital, mă înclin în faţa lor. Nu sunt de acord cu iniţiativa anumitor «specialişti» de a introduce vaccinarea obligatorie. Este dreptul meu de a alege ce anume substanțe, asupra cărora nu am nici un control, doresc sau nu, să le introduc în corp. Mă întreb următorul lucru: oamenii nu se vaccinează pentru ca, atunci când intră în contact cu virusul, să nu îl ia? În acest caz, de ce ne este frică de nevaccinaţi, dacă aceste vaccinuri sunt sigure? Păi dacă se vrea vaccinarea cu japca, înseamnă că nu sunt sigure, înseamnă că ar trebui să ne fie frică de viruși şi de nevaccinați”, spune Ani Creţu.


Actriţa povesteşte că fiul ei a început să aibă probleme de sănătate după ce i-a făcut vaccinul de un an şi două luni. Îi scăzuse imunitatea, făcea viroze respiratorii, stomatite şi probleme digestive care ţineau cu lunile. Ajunsese chiar să slăbească 2 kg într-o săptămână. Disperată, Ani a alergat cu el pe la toţi medicii, iar în urma analizelor a descoperit că micuţul a dezvoltat şi o alergie la produsele lactate. „A trebuit să-i regândesc toată alimentaţia. Nu are voie gluten, soia lapte… îi cumpăr mâncare doar din magazinele naturiste, din pieţe sau de la producători de încredere”.

loading...

După ce a păţit, evident că pentru nimic în lume nu va mai lăsa pe cineva să se apropie cu seringa de fiul ei ca să-i mai facă vreun vaccin. Dacă legea va intra în vigoare, iar Adan nu va mai putea fi primit în colectivitate (grădiniţă, şcoală), actriţa din trupa “Vacanţa Mare” ameninţă că va da statul român în judecată. “Există trei legi fundamentale – Constituţia, Legea Drepturilor Omului şi Legea Pacientului – care ne asigură dreptul la viaţă, la educaţie, dreptul de a alege pentru noi. Cu aceste legi în braţe voi ataca în instanţă eventuala respingere a copilului meu din şcoli şi grădiniţe”, explică actriţa. Până atunci, a semnat deja, alături de alte 5.660 de persoane, petiţia on-line “Stop vaccinării obligatorii”.


http://www.click.ro/vedete/romanesti/actrita-ani-cretu-vrea-sa-dea-statul-roman-judecata

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Regii-dragon Regii succesori ai descendenţilor reptilieni erau cunoscuţi ca „dragoni". Când mai multe regate se aliau într-o luptă, era desemnat un rege al regilor, cunoscut ca Mare Dragon sau... Draco.
Declaratie fara precedent in lume la o televiziune israeliana: in Siria e un holocaust si nimeni din lume nu se baga, nici Natiunile Unite, nimeni! Mi-e rusine ca fiinta umana ca nu facem nimic!!!
Soros a dat din nou 400.000 de Lire spune ziarul The Sun, sa opreasca Brexitul
Traim vremurile din urma sau nu? GERMANIA a LEGALIZAT căsătoriile homosexuale. Cuplurile de același sex POT ADOPTA COPII
Hitler era doar un descendent reptilian Rothschild posedat de demoni care dorea sa instaureze o Noua Ordine Mondiala
RAPORT Românii trăiesc în „cutii de chibrituri umede“ şi cu toaleta în curte
De cate ori mancati carne, amintiti-va ca este modificata genetic si ca ati putea manca carne de om, in realitate. De ce? Pentru ca in intreaga lume se fac experimente genetice si modificari genetice intre animal si om pentru crearea unor hibrizi - monstri genetici
Prof. univ. dr. George Litarczek: Religia e și ea o doctorie. Se ocupă de suflete. Toată imunitatea organismului ține de CREDINȚĂ.
Fost ministru de interne în Guvernul Spaniei: Noua ordine mondială se bazează pe distrugerea valorilor creștine. Pentru depășirea crizei valorilor trebuie să se pună capăt avorturilor, eutanasiei, ideologiei de gen și legilor LGBT
COD ROȘU DE CANICULĂ! România FIERBE. Vor fi temperaturi de 59 de GRADE | defrisarile si HAARP isi spun cuvantul!
Sovietizarea României a început la 23 August 1944 odată cu arestarea mareşalului Antonescu de către regele Mihai care bătuse palma cu sovietici prin Bodnăraș și Pătrășcanu sperând că își va salva nu doar tronul și viața, ci și averea.
„Am 85 de ani, iar nu de mult mi-au crescut dinți noi”. Omul-minune, crudivor cu o experiență de 40 de ani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite