Acum am înțeles că m-am îmbolnăvit singură

Distribuie!by Cred cu tărie că dezvoltarea celulei canceroase e generată de depresie. Mama mea a murit de cancer la doar trei ani după decesul tatălui meu cu care fusese căsătorită peste 50 de ani. Umblând prin secția de oncologie, începând cu anul 2000, am auzit multe, tare multe povești triste […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cred cu tărie că dezvoltarea celulei canceroase e generată de depresie. Mama mea a murit de cancer la doar trei ani după decesul tatălui meu cu care fusese căsătorită peste 50 de ani. Umblând prin secția de oncologie, începând cu anul 2000, am auzit multe, tare multe povești triste și am ajuns la concluzia că aproape fără excepție, adulții care dezvoltă celula canceroasă, în urmă cu 2, 3 – 4 ani, au avut în viața lor evenimente devastatoare. Decese, divorțuri, au fost părăsiți, au copii dispăruți sau fugiți de acasă, traume sufletești grele, pe care ei nu le-au putut depăși și s-au lăsat pradă depresiei. Dacă veți face acest experiment și veți întreba un bolnav de cancer dacă înainte de apariția bolii a fost profund trist și depresiv, fără excepție vă va răspunde că da.

Lacrimi

Acum am înțeles că m-am îmbolnăvit singură. Că nu am putut accepta că bărbatul iubit a plecat din viața mea, fără vreun motiv clar, palpabil sau de înțeles și că e atât de laș încât, după plecarea neanunțată, nu a mai vorbit niciodată cu mine. Am jelit trei ani pe un mormânt străin. Mi-am dorit să mor, considerând că viața mea nu mai are sens și rost. Câtă prostie?! Doamnelor, domnilor, nu vă mai întrebați „de ce”. Oamenii care ne părăsesc prin moarte nu au avut de ales și la despărțirea de ei trebuie să ne luăm „la revedere” și să ne continuăm drumul cu zâmbetul pe buze. Viața ne e dată în leasing. Nu e a noastră, nu noi stabilim condițiile. Oamenii care ne părăsesc pentru că așa vor ei, nu ne iubesc și nu ne-au iubit niciodată, așa că, mergeți mai departe, oamenii ăștia nu doar că nu merită lacrimile sau depresia voatră, nu merită nimic, cu atât mai puțin cancerul pe care îl veți dezvolta. Iubiți-vă mai mult pe voi înșivă decât pe orice străin poleit care intră în viață voastră, pentru că viață e unică sau cel puțin memoria noastră așa ne spune.


loading...

Acum am înțeles că m-am îmbolnăvit singură

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite