Adevăratul motiv pentru care copiii sunt vaccinaţi: sistemul îi vrea proşti şi bolnavi!

Distribuie!by loading... Evidenţa vizuală prezentată în acest scurt film realizat de Facultatea de medicină a Universităţii Calgary, este terifiantă. În acesta veţi vedea cum distruge mercurul neuronii, celulele de bază ale creierului uman, de al căror număr şi calitate depinde inteligenţa copiilor Dvs. Mai toate vaccinurile administrate în România, conţin […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
loading...

Evidenţa vizuală prezentată în acest scurt film realizat de Facultatea de medicină a Universităţii Calgary, este terifiantă. În acesta veţi vedea cum distruge mercurul neuronii, celulele de bază ale creierului uman, de al căror număr şi calitate depinde inteligenţa copiilor Dvs. Mai toate vaccinurile administrate în România, conţin mercur sub formă de Tiomersal.

Veţi vedea pe viu cum degenerează şi mor neuronii când sunt expuşi la mercur. Este aceeaşi neurotoxină pe care o găsim în vaccinuri şi care a făcut să crească în mod vertiginos numărul suferinzilor de autism şi alte boli neurologice, cei mai mulţi dintre ei fiind copii.

Mercurul este una dintre cele mai toxice neurotoxine care ajunge în corpul uman. Este un metal greu, cunoscut ca un generator de tulburări neurologice în care se cuprind: autismul, demenţa, Alzheimer.

Mercurul tinde să se acumuleze în ţesuturile corpului uman, fiind foarte greu de eliminat astfel încât chiar expunerile cele mai nesemnificative dpdv cantitativ, se acumulează în timp, afectând grav sănătatea persoanei în cauză.

Mercury_in_hand

loading...

Este foarte important să vă informaţi cât mai corect înainte de a vă injecta şi mai ales înainte de a planifica vaccinarea copiilor dvs.!

Extras din prospectul vaccinului Hep. B Engerix, produs de Glaxo Smith Kline, injectat în ziua nașterii copilului, fără a fi întrebați părinții:

„Tiomersalul (un compus organomercuric) a fost utilizat în procesul de fabricaţie al acestui vaccin şi poate fi prezent în urme în compoziţia produsului finit. Ca urmare, pot apărea reacţii de sensibilizare.”

Sursa: Agenția Națională a Medicamentului

Soluția problemei e relativ simplă și constă în informarea medicului neonatolog, că noul născut nu se va vaccina – e recomandat să obțineți și semnătura lui, ceea ce îl va face să dea atenție cerinței Dvs. Vorbim din experiență:

Adevăratul motiv pentru care copiii sunt vaccinaţi: sistemul îi vrea proşti şi bolnavi!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Puppe.ro

Puppe.ro