Adevărul.ro: 4.000 de oameni au mărşăluit la Iaşi în semn de solidaritate cu familia Bodnariu. Membrii Bisericii Evanghelice au vorbit despre valorile familiei creştine (FOTO)

Distribuie!by 4.000 de persoane au mărşăluit astăzi în centrul Iaşiului în semn de solidaritate cu familia Bodnariu din Norvegia. Oamenii au protestat paşnic împotriva deciziei Organizaţiei „Barnevernet” de a-i scoate din familie pe cei cinci copii ai lui Marius şi Ruth Bodnariu, care au fost astfel separaţi de părinţii lor. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

4.000 de persoane au mărşăluit astăzi în centrul Iaşiului în semn de solidaritate cu familia Bodnariu din Norvegia. Oamenii au protestat paşnic împotriva deciziei Organizaţiei „Barnevernet” de a-i scoate din familie pe cei cinci copii ai lui Marius şi Ruth Bodnariu, care au fost astfel separaţi de părinţii lor.

În jur de 4.000 de oameni au ieşit sâmbătă, 30 ianuarie, în centrul Iaşiului pentru a apăra valorile familiei creştine.


Protestatarii au mărşăluit paşnic în semn de solidaritate cu familiile de români stabilite în Norvegia cărora li s-au luat copiii de către organizaţia „Barnevernet” din Norvegia.

loading...

Organizatorii marşului, Colegiul „Richard Wurmbrand” împreună cu bisericile evanghelice din Iaşi, au iniţiat această acţiune întrucât consideră că familiile au rămas fără copii din cauza unor abuzuri comise de către asistenţii sociali ai organizaţiei şi alţi funcţionari publici.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite