Adevărul şocant despre usturoiul din China din supermarketurile româneşti

Distribuie!by Probabil că atunci când mergi să faci cumpărături în supermarket, și tu ești tentată să te îndrepți către lădițele acelea pline cu usturoi mare și foarte alb. Într-adevăr, usturoiul din China, căci despre el este vorba, este plăcut ochiului. Nu însă și organismului.     80% din usturoiul comercializat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Probabil că atunci când mergi să faci cumpărături în supermarket, și tu ești tentată să te îndrepți către lădițele acelea pline cu usturoi mare și foarte alb. Într-adevăr, usturoiul din China, căci despre el este vorba, este plăcut ochiului. Nu însă și organismului.

 

 

80% din usturoiul comercializat în toată lumea provine din China, țară în care metodele de certificare nu sunt de încredere. Usturoiul produs în această țară este ușor de recunoscut datorită mai multor aspecte, pe care le vom dezvolta în cele ce urmează.


Usturoiul din China este înălbit

Specialiștii susțin că acest usturoi este pulverizat cu substanțe chimice al căror rol este acela de a-i stopa creșterea, de a-l albi și de a-i distruge dăunătorii. Aceiași specialiști trag un semnal de alarmă și referitor la tehnicile de cultivare a usturoiului practicate de chinezi. Ei susțin că producătorii obișnuiesc să fertilizeze solul cu… deșeuri umane netratate.


Usturoiul chinezesc este tratat cu substanțe toxice

Mai mult, în scopul distrugerii paraziților, cultivatorii chinezi tratează usturoiul cu o substanță foarte toxică, bromura de metil. Dacă este expus unei concentrații foarte mari de bromură de metil, omul poate dezvolta afecțiuni respiratorii grave, putându-i fi afectat, de asemenea, sistemul nervos central. Adesea, această substanță cauzează moartea.

loading...

De asemenea, producătorii chinezi supun usturoiul unor tratamente cu plumb, sulfiți sau cu alți compuși foarte periculoși, potrivit avantaje.ro.

Consecințele depozitării îndelungate a usturoiului produs în China

Usturoiul din China este păstrat la temperaturi foarte scăzute și depozitat pe perioade lungi de timp. Stocarea îndelungă are drept rezultat scăderea nivelului de alicină, un constituent de bază al usturoiului, responsabilă pentru majoritatea beneficiilor pe care usturoiul le aduce sănătății.

Știind toate aceste lucruri, poate că ar trebui să încerci să-ți îndrepți atenția către usturoiul autohton, mai puțin aspectuos, ce-i drept, dar mult mai sănătos și mai aromat.

sursa aici

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Curajul de a spune adevărul. Reputat medic român: Cauza apariţiei cancerelor este înlocuirea mâncării tradiţionale cu alimente importate din alte ţări!
EXPLOZIV: Charles de România
Dr. Monica Pop, o apologetă a vaccinării, prinsă cu mâța în sac în scandalul Hexi Pharma
Cu cât mai multe nume pomeneşti, cu atât este mai mare răsplata pe care o primeşti
Rares Bogdan si Silviu Manastire: ofiteri in cadrul Serviciului de Informatii Externe, ambii au gradul de maior. 90% din cei pe care ii vedeti la televizor sunt OFITERI SUB ACOPERIRE ai serviciilor secrete romanesti!
Florin Dobre, un tânăr designer de succes mărturisește: Mă întrebam: Am tot, de ce nu sunt fericit? Nu aveam duhovnic. Când l-am găsit s-au spart toți bolovanii din mine
Sacrificiile de sange si de copii facute in cinstea lui Baal, Moloh, Satan, de Paste
GIGI BECALI ȘI-A DESCHIS SPITAL PRIVAT: ”SE OCUPĂ DE BOLNAVII DE CANCER. TOTUL ESTE GRATIS!”
O mamă adoptivă din Anglia a aflat că băiatul refugiat în vârstă de 12 ani pe care îl îngrijea avea, de fapt, 21 de ani și era posibil terorist: "Te voi omorî și știu unde îți sunt copiii"
Japonia profita din plin de lemnul taiat de austrieci la noi…
De ce în unele țări se conduce pe dreapta, iar în altele în stânga? Cum s-a schimbat traficul în lume de-a lungul istoriei
Ce salariu primeste seful masonilor romani pentru aceasta functie! Radu Balanescu care conduce Marea Loja Nationala este si director la spitalul "Grigore Alexandrescu"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite