Adrian Năstase a revenit, oficial, în Palatul Victoria: a fost chemat ca specialist

Distribuie!by În ciuda faptului că este un fost condamnat cu două perioade de încarcerare la activ, fostul premier și ministru de Externe, Adrian Năstase a fost chemat, în calitate de expert la Guvern. Mai precis, Adrian Năstase a fost chemat la Ministerul de Externe la Consiliul Consultativ al MAE la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În ciuda faptului că este un fost condamnat cu două perioade de încarcerare la activ, fostul premier și ministru de Externe, Adrian Năstase a fost chemat, în calitate de expert la Guvern.

Mai precis, Adrian Năstase a fost chemat la Ministerul de Externe la Consiliul Consultativ al MAE la nivelul foștilor miniștri ai afacerilor externe ai României, reunit la invitația ministrului în exercițiu, Bogdan Aurescu.


Domnul Năstase face parte din Consiliul consultativ și a fost de față. Singurul criteriu după care s-a făcut invitatia a fost calitatea de fost ministru de Externe, nu au fost alte condiții”, susține purtătorul de cuvânt al MAE, Raluca Lunculescu, informează Hotnews.

loading...

Sursa FOTO: MAE


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ministra care vroia ca romanii sa lucreze pe 2 lei ca in Brazilia si India are 6 case si sute de mii de euro in conturi. Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, și soțul au șase case, 200.000 euro și peste 400.000 lei în conturi
Editorial: Ce aveau special masinile mai vechi fata de cele noi de te tineau o viata fara probleme?
Reţelele de socializare online şi influenţa lor asupra societăţii. Doctor Virgiliu Gheorghe: „Ceea ce trăim astăzi este un alt fel de comunism”
Herr Iohannis, dar referendumul pentru familie, pentru care au semnat 3 milioane de români, pe când? Sau pentru ăsta nu vă dau voie stăpânii coloniei România?
O întrebare retorică: „Vrem spitale, nu rachete”?
Școlile britanice creaționiste rămân fără finanțare
Ce taxe sunt obligati sa plateasca romanii din strainatate: Guvernul le-a pregătit o lovitură dură de sărbători!
Generalul Iulian Vlad: cu pregatirea juridica pe care o am pot spune ca procesul Ceausestilor va ramane o rusine in justitia romaneasca, mai rau decat in epoca stalinista unde se respectau cel putin niste prevederi procedurale!
Cum poţi să obţii extrasul de carte funciară direct de acasă. Platforma online care funcţionează de câteva luni
Renumitul istoric H.G. Wells scrie o marturie fascinanta cu privire la Iisus Cristos
De ce țin ascuns medicii faptul că bolile de inima se tratează cu o cură puternică cu vitamina C?
Hackerul român Guccifer acuză FBI din pușcărie | „Le-am dat 70-100 de gigabytes de date care sunt sute de mii de documente. Să le verifice singuri”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite