Afacerile cu razboiul infloresc: nu doar tari intra ci si Facebook, Paypal, familia Oetker si casele regale germane

Distribuie!by Afacerea cu razboiul infloreste si cu razboiul infloresc totodata afacerile cu dronele. Nu doar Facebook, Paypal sau Google intra in aceste afaceri ci mai nou brandul de productie a alimentelor Dr. Oetker. In aprilie 2014, Titan Aerospace a facut publica preluarea sa, de catre Google Inc. Titan Aerospace este […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Afacerea cu razboiul infloreste si cu razboiul infloresc totodata afacerile cu dronele. Nu doar Facebook, Paypal sau Google intra in aceste afaceri ci mai nou brandul de productie a alimentelor Dr. Oetker.

In aprilie 2014, Titan Aerospace a facut publica preluarea sa, de catre Google Inc. Titan Aerospace este o companie americana care intreprinde actiuni in domeniul aerian si spatial, cu sediul in Albuquerque, unde produce drone speciale. Din 2013 aceasta companie este condusa de catre fostul manager Microsoft, Vern Raburn.


Facebook este activ in acest domeniu si si-a prezentat in iulie 2015 drona. S-a alaturat acestui proiect si investitorul Facebook si creatorul Paypal, Peter Thiel prin crearea asa numitului ROBOTEX si a liniei de roboti “Avatar”. Acesti roboti au fost creati pentru  sprijinirea tehnicilor de aparare si sunt folositi in domeniul securitatii. De asemenea firma acestuia, Palantir, vinde software-uri, programe de analiza si spionaj nu doar pentru scopuri politice ci si in domeniul finantelor si bransa bancilor. Printre clientii sai se numara: CIA, FBI, departamentul american de operatiuni speciale, armata, marina si Luftwaffe.

Mai nou se face ca si familia Oetker si o parte din nobilimea germana, sa investeasca in acest domeniu, impreuna cu Goldman&Sachs.


Investitile in razboi sunt niste afaceri bomba, aduc profituri uriase si asta nu de ieri.

Membrii ai familiei Richard Oetker si Ludwig Graf Douglas, au fost nume vehiculate de publicatia “Welt”, impreuna cu, contele Albrecht Oettingen-Spielberg, la fel si familia nobila von Reitzenstein fac parte din aceste afaceri, afirma revista Focus.

Bancherul din Hamburg si mostenitorul unor edituri Michael Jahr face parte dintre investitorii afacerilor cu drone.

Cand auzim denumirea Dr. Oetker, ne gandim la budinca, praf de copt, esente pentru prajituri, produse de desert, pizza, snacks, iaurturi s. a. intre timp Dr. Oetker e lider de piata in majoritatea acestor sortimente.

Sediul firmei se afla in Bielefeld in cladiri vechi, dar stiati ca Dr. Oetker are sedii si in Canada sau Brazilia? In Canada se exporta anual, zece milioane de pizza-congelata, pe vapor din Hamburg la Montreal. In Olanda produsele sale se numesc Koopmans, in Italia Paneangeli sau Cameo.

loading...

Cu 28400 de angajati, compania are un rulaj de 2622 milioane de euro anual si se bucura de un succes urias in Europa de est, in domeniul alimentatiei. In domeniul spirtoaselor , berilor, compania are un rulaj de 1929 milioane de euro si detine zeci de marci precum Clausthaler sau Schöfferhofer, ape minerale si colaborari cu firma Pepsi. In domeniul sampaniilor si vinurilor, compania are un rulaj de 697 milioane de euro, cu marci precum: Henkel Fürst von Metternich, dar si Vodka Gorbatschow.

Oetker-Gruppe: †bersicht Ÿber die GeschŠftsbereiche. Die Verwendung dieser Grafik ist fŸr redaktionelle Zwecke honorarfrei. Abdruck bitte unter Quellenangabe: "ogs/Oetker-Gruppe"

Oetker-Gruppe: †bersicht Ÿber die GeschŠftsbereiche.
Die Verwendung dieser Grafik ist fŸr redaktionelle Zwecke honorarfrei. Abdruck bitte unter Quellenangabe: “ogs/Oetker-Gruppe”

 

Deci iata cum nobilimea germana, care detine aproape intreaga industrie alimentara, sustine de asemenea si razboaiele, asta ca sa va amintiti de cate ori cumparati un produs de-al lor.

Sursa:  http://netzfrauen.org/2015/09/20/das-geschaeft-mir-dem-krieg-boomt-nicht-nur-laender-ruesten-auf-auch-facebook-google-und-dr-oetker/

Tradus de Cocoon, pentru preluari, rugam link direct incorporat.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite