Afacerist strain: Nu Auchan, Lidl, Kaufland sunt de vina ca dau salarii mici, romanii sunt de vina ca le accepta | Daca ar refuza toti sa se prezinte la astfel de joburi, ar fi nevoiti sa ridice salariile

Distribuie!by Un strain, director de companie, care refuza sa isi dea numele, dezvaluie cum au procedat nemtii, austriecii , elvetienii, francezii, toti din tarile vestice, dupa razboi. Au refuzat sa lucreze pe salarii mici, companiile din tarile lor fiind nevoite sa ridice salariile. Apoi cand s-au vazut cu salarii mari, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un strain, director de companie, care refuza sa isi dea numele, dezvaluie cum au procedat nemtii, austriecii , elvetienii, francezii, toti din tarile vestice, dupa razboi. Au refuzat sa lucreze pe salarii mici, companiile din tarile lor fiind nevoite sa ridice salariile. Apoi cand s-au vazut cu salarii mari, au crescut si pretentiile si au vrut sa se respecte. Au redus numarul orelor de lucru, si-au cerut drepturi, ore suplimentare platite dublu. Nu au mai vrut sa lucreze munca de jos si astfel guvernele lor au trebuit sa importe forta de munca din Turcia, Grecia, Italia, tari tinute inadins mai sarace, ca sa existe forta de munca. Cand s-au desteptat si italienii si spaniolii, au luat rusi, popoare fost comuniste. De aceea au sprijinit desfiintarea comunismului in blocul de est, caci aveau nevoie de muncitori , care accepta salarii mici, pe munca de jos.

Si romanii daca ar fi mai uniti, ar putea schimba multe, spune omul de afaceri. Spre exemplu cand in Germania, cand s-a scumpit benzina la un moment dat cu 1 cent in plus, oamenii s-au unit si au mers cu metroul, bicicletele, autobuzele, trei zile, pana au revenit la pretul initial.


loading...

Astfel daca romanii s-ar uni in toate domeniile: spitale, invatamant, bugetari, corporatii, supermarketuri etc….si nu ar mai merge cu totii la munca, timp de trei zile, conducerile ar fi nevoite sa regandeasca salariile si conditiile de lucru. Bani sunt mereu de dat, poporul nu vrea sa ii ceara. Oamenii nu vor sa isi ceara drepturile. Caci bani sunt, guvernele colecteaza taxe si impozite, peste orice imaginatie a contribuabililor, le ascund surplusurile, ei incep fiecare an fiscal de la zero, dar nu mai spune nimeni unde se trec banii ramasi din anul anterior. Exista fonduri de rezerva, resurse multe de a mari salarii si pensii, alocatii si ajutoare sociale. Trebuie doar sa se uneasca poporul si  sa le ceara!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite