Agent CIA aflat pe patul de moarte face dezvaluiri incredibile! „Am aruncat in aer World Trade Center pe 9/11″

Distribuie!by Agentul CIA, agent pensionar, Malcom Howard, în vârstă de 79 de ani, a făcut o serie de dezvaluiri uimitoare când a aflat ca mai are de trait cateva saptamaniimediat ce a fost fost externat dintr-un spital din New Jersey. Dl. Howard susține că a fost implicat în „demolarea controlată” […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Agentul CIA, agent pensionar, Malcom Howard, în vârstă de 79 de ani, a făcut o serie de dezvaluiri uimitoare când a aflat ca mai are de trait cateva saptamaniimediat ce a fost fost externat dintr-un spital din New Jersey. Dl. Howard susține că a fost implicat în „demolarea controlată” a World Trade Center 7, a treia clădire care a fost distrusă pe 11 septembrie.

Dl. Howard, care a lucrat pentru CIA timp de 36 de ani ca operator, susține că a fost contactat de agenții CIA pentru a lucra la un proiect în domeniul demolării.


Instruit ca inginer civil, dl. Howard a devenit expert în explozivi pentru CIA la începutul anilor 1980. Dl. Howard spune că are o vastă experiență în ceea ce privește plantarea explozivilor in locuri greu de descoperit.

Spune că a lucrat la operațiunea CIA numită „New Century” între mai 1997 și septembrie 2001, timp în care afirmă că CIA „încă mai lua ordine de sus”. El face parte dintr-o celulă de 4 operatori însărcinați sa se asigurare că demolarea va avea succes.


Dl. Howard spune că operațiunea World Trade Center 7 este unică printre demolările sale, deoarece este singura demolare pe care „a trebuit să ne prefacem că nu era o lucrare de demolare”. El susține că nu avea nici o problemă să treacă prin această înșelăciune la acel moment, pentru că … „când ești patriot, nu pui la îndoială motivația CIA sau a Casei Albe. Presupun că scopul mai mare este pentru un bine mai mare. Ei recruteaza numai oameni buni, loiali ca mine….

[John Kerry admite că WTC 7 a fost distrus de o demolare controlată]

Dar chiar el admite că acum, privind înapoi, „Ceva nu era corect”.

„Din acesta situatie nu a rezultat nimic bun. Aceasta nu este America pe care mi-am imaginat-o.”

 

loading...

Domnul Howard spune: „A fost o demolare clasică controlată cu explozivi. Am folosit materiale compozite nanotehnologice super-fine de calitate ca explozivi. Partea dificilă a fost obținerea de mii de kilograme de explozivi, siguranțe și mecanisme de aprindere în clădire, fără a cauza prea multă îngrijorare. Dar aproape fiecare birou din clădirea 7 a fost închiriat de CIA, Serviciul Secret sau militar, ceea ce a făcut totul mai ușor. ”

Dl. Howard explică faptul că WTC 7 a fost „încărcat cu explozivi în locuri strategice”din luna in care a inceput misiunea până în ziua care a schimbat cursul istoriei americane. Pe 11 septembrie, în timp ce turnurile de nord și de sud au ars, explozibilele au fost aprinse în World Trade Center 7, iar exploziile de nanotera au spulberat clădirea, distrugând structura de oțel, înlăturând armăturile scoțând-o ca o coajă.

World Trade Center 7 sa prăbușit în amprenta proprie la ora 17.20, la șapte ore după distrugerea WTC 1 și 2. Clădirea a șocat martorii coborând la viteza de cadere liberă, indicând faptul că a întâmpinat rezistență zero în calea în jos.

Dl. Howard și colegii săi și-au făcut treaba. Sursa: yournewswire.com

 

SURSA: https://extranews.ro/agent-cia-aflat-pe-patul-de-moarte-face-dezvaluiri-incredibile-am-aruncat-in-aer-world-trade-center-pe-911/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară» Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară»
Serviciile secrete austriece acuză: SUA și miliardarul George Soros finanțează fuga imigranților spre Europa
Mircea Radea, istoric: Impunerea actelor cu cip reprezintă o încălcare a libertăţii de conştiinţă
DISTRIBUIȚI! 10 motive pentru a nu face un avort
Bravul monah Teodot catre patriarhul Daniel: Cunoaștem faptele dvs. imorale, cunoaștem apartenența dvs. la această organizație criminală numită masonerie, unde ați ajuns până la gradul 33! Cunoaștem teroarea în care țineți preoțimea ortodoxă românească prin taxe, șantaje, amenințări, caterisiri ș.a.m.d.!
O fetita de numai 8 ani a murit in noaptea nuntii sale! Ce i-a facut mirele, un musulman de 40 de ani, este incredibil!
Nebunie la Focşani după deschiderea primului Mc Donald's din istoria oraşului. Cozi uriaşe în prima zi de funcţionare a restaurantului
Florin Dobre, un tânăr designer de succes mărturisește: Mă întrebam: Am tot, de ce nu sunt fericit? Nu aveam duhovnic. Când l-am găsit s-au spart toți bolovanii din mine
Un imigrant sirian care a violat o fată și a agresat sexual alte două minore, condamnat la 12 ani de închisoare: Cu cât plângi mai mult, cu atât te voi lovi mai tare
Măsuri jalnice după proteste: Amendă RECORD pentru ciobani
Insemne sataniste depuse la altarul de la club Colectiv: 666 – In the dark side we trust” (Credem in partea intunecata)
Cele mai bune plante care lupta cu cancerul. Iata remediile cu efect antitumoral
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite