Ai fost in vacanta? Iata cum a actionat islamul pe teritoriul Romaniei fara ca nimeni sa ii opreasca!

Distribuie!by AI FOST IN VACANTA ??? SA-TI EXPLIC EU, CUM A ACTIONAT ” ISLAMUL” PE TERITORIUL ROMANIEI FARA CA NIMENI SA-I DERANJEZE. 1. Carti si pliante (“ISLAMUL DENUNTA TERORISMUL”), au fost impartite in Mall-uri si la cutiile de scrisori ale unor blocuri (STRICT SI ATENT TARGHETATE) in functie de SRI […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
AI FOST IN VACANTA ???
SA-TI EXPLIC EU, CUM A ACTIONAT ” ISLAMUL” PE TERITORIUL ROMANIEI FARA CA NIMENI SA-I DERANJEZE.

1. Carti si pliante (“ISLAMUL DENUNTA TERORISMUL”), au fost impartite in Mall-uri si la cutiile de scrisori ale unor blocuri (STRICT SI ATENT TARGHETATE) in functie de SRI – Serviciul Român de Informații stie, ce criterii.

2. La Mangalia o ambarcaţiune cu migranţi din Irak, interceptată de poliţiştii de frontieră români, în apropierea ţărmului românesc al Mării Negre,duminică, 13 August 2017.
Din primele verificări a reieşit faptul că nava în cauză era condusă de doi bărbați, un cetățean bulgar și un cipriot, iar la bordul ei se aflau 69 de persoane din Irak, din care 30 bărbați, zece femei și 29 de minori (O NOUA AFACERE, TRAFIC DE PERSOANE!!!!)
BINE CA ALERTA LA GRANITELE ROMANIEI A SCAZUT DE LA GRADUL 2, LA GRADUL 1!!!!


3. REFUGIATI PRINSI SUB TIR
Nu mai puţin de 12 refugiaţi sirieni au fost opriţi din drumul ilegal spre Spaţiul Schengen, de poliţiştii de frontieră de la Vama Vărşand. S-au îngrămădit într-un autoturism şapte persoane adulte, iar copiii au fost transportaţi în portbagaj. La sediul P.T.F. Vărşand, sirienii au declarat că doreau să ajungă în Ungaria, iar şoferului i-au oferit 500 de euro pentru „serviciile” sale, pe care acesta urma să-i primească o dată ajunşi la destinaţie. (O NOUA AFACERE, TRAFIC DE PERSOANE!!!!)
BINE CA ALERTA LA GRANITELE ROMANIEI A SCAZUT DE LA GRADUL 2, LA GRADUL 1!!!!

loading...

4. REFUGIATII BOLNAVI DE HOLERA
In Yemen sunt semnalate saptamanal, intre 500-1000 de noi inbolnaviri de HOLERA!!!!!
SA ADUCEM SI NOI IN ROMANIA CATEVA MII, SELECTATI PE SPRANCEANA DE Dacian Cioloş!!!!!


5. Poate a avut timp Muftiul, sa discute la Ziua Marinei cu PRESEDINTELE ROMANIEI, despre MAREA MOSCHEE, CARE NU SE VA CONSTRUI NICIODATA!!!!!!

ASTA ESTE O ANALIZA FACUTA IN 10 MINUTE, PE CARE VOI O IGNORATI SI O TRATATI DE PARCA VOUA NU VI SE POATE INTAMPLA NIMIC!!!!!!!
Catalin Ioan Berenghi

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

S-a retras? Rusia pune ISIS pe fuga: 158 de raiduri aeriene in 24 de ore – VIDEO
Film online subtitrat: DO YOU BELIVE? CREZI?
Islamistii din Siria au inceput sa CRUCIFICE prizonierii de razboi
Tinerii ,,REZIST” n-au putut rezista sa nu promoveze Marsul HOMOSEXUALILOR / FOTO dovadă – interior
Ce partide cu candidati anticrestini si antiromani NU trebuie sa fie votate de romanii informati: PSD, PNL, PDL, PMP, Forta Civica si Noua Republica. Explicatiile, pe capete, aici. Cine voteaza cu ele sa-si aduca aminte de vorba lui Tutea!
Tu stii cine a fost Aleister Crowley? Afla aici cum unul dintre cei mai mari ocultisti ai tuturor timpurilor a reusit sa manipuleze masele pana astazi
Raspanditi: PROTESTUL anti vaccinare obligatorie incepe cu O ORA MAI DEVREME / Atentie: EXISTA AUTORIZATIE / Deci, Duminică 13 august, Piața Victoriei (Muzeul Antipa) orele 15:00 – 17:00
Profesorul universitar Corvin Lupu: „România este din nou izolată pe plan internațional”
Viktor Orban spune raspicat: „Refugiatii arata mai degraba ca o ARMATA decat ca oameni in cautare de azil”
Parcul Frogner Oslo|Statuile masonice din Norvegia care reprezinta copii, parinti, maltratati, chinuiti, sacrificati de elite si de sistem
Cristoiu, BOMBĂ | Pentru ca Putin să pună mîna pe secretele nucleare ale NATO, în 2011 agentul acoperit Akram Shhaideh a primit misiunea de a se căsători cu Sevil Cambek, care acum a devenit premier desemnat!
Apostolul Toma in India: cum i-a cladit unui imparat palate in cer, construind case la saraci din aurul primit
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite